Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 638
  • Total: 638

Τι δεν θα τολμουσατε να κανετε..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 02:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nansy

λες οτι την εχεις πατησει κ συ...τι εγινε τελικα?

KostasD33

Ελπίζει να μη την ξαναπατήσει......

Είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μηδέ προ του τέλους μακάριζε

katinaki

[quote user="nansy" post="347909"]λες οτι την εχεις πατησει κ συ...τι εγινε τελικα?[/quote]

Ακόμα παντρεμένος είναι  ;-)

έχουμε καλές φιλικές σχέσεις αλλά πέραν αυτού ουδέν!
Το 1ο που ρωτάω αν γνωρίσω κάποιον, είναι αν είναι παντρεμένος.
Δεν ξεκολλάνε από πάνω σου με τίποτα... ;-)

nansy

γιατι στους παντρεμενους αρεσει τοσο να σκεφτονται οτι ειναι με μια αλλη παντρεμενη,που αυτος την εκανε να λοξοδρομησει?δε λεω,ωραιο μπορει να ακουγετε,αλλα οκ,τοσο πολυ πια?

KostasD33

μπα.. δεν έχεις δίκιο... και οι ελεύθερες καλές είναι.....  :P

nansy

δηλαδη θες να μου πεις οτι ενας παντρεμενος δε σκεφτετε ετσι?δεν εννοω οτι ολοι σκεφτονται ετσι,αλλα δεν εξιταρει το λιγο βρωμικο,το απαγορευμενο,το οτι εγω θα τη κερδισω?

KostasD33

μπα.... δεν με με εξιτάρει ποτέ και με τίποτα το εγώ μου.
Είναι πιο καμπυλόγραμμα αυτά που εμένα προσωπικά με εξιτάρουν  :P

Michael_Design

[quote user="KostasD33" post="347939"] και οι ελεύθερες καλές είναι.....  :P[/quote]Αρκεί να θέλουν να παραμείνουν έτσι... :cool:

black_velvet

[quote user="nansy" post="347938"]γιατι στους παντρεμενους αρεσει τοσο να σκεφτονται οτι ειναι με μια αλλη παντρεμενη,που αυτος την εκανε να λοξοδρομησει?δε λεω,ωραιο μπορει να ακουγετε,αλλα οκ,τοσο πολυ πια?[/quote]

Αυτό είναι;
Ή μήπως απλά η παντρεμένη έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θα του ζητάει τίποτε άλλο πέρα απ' το μόνο που θέλει εκείνος; το σεξ;
Ενώ μια ελεύθερη... ε, έχει και πολύ ελεύθερο και διαθέσιμο χρόνο! χαχαχαχαχαχα
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

nansy

[quote user="KostasD33" post="347945"]μπα.... δεν με με εξιτάρει ποτέ και με τίποτα το εγώ μου.
Είναι πιο καμπυλόγραμμα αυτά που εμένα προσωπικά με εξιτάρουν  :P[/quote]

1ον,μαλλον δεν εισαι παντρεμενος κ 2ον,μαλλον δεν εισαι πολυ εγωιστης,μου  εκανε εντυπωση αυτο που ειπες...

nansy

[quote user="black_velvet" post="347954"]
Αυτό είναι;
Ή μήπως απλά η παντρεμένη έχει άλλες υποχρεώσεις οπότε δεν θα του ζητάει τίποτε άλλο πέρα απ' το μόνο που θέλει εκείνος; το σεξ;
Ενώ μια ελεύθερη... ε, έχει και πολύ ελεύθερο και διαθέσιμο χρόνο! χαχαχαχαχαχα[/quote]

εχεις κ ενα δικιο σε αυτο πο λες,δε λεω..αλλα ενας παντρεμενος μονο το σεξ θελει απο μια παντρεμενη?αποκλειεται δηλαδη να ειναι ενας συνδυασμος πραγματων,κ καλο σεξ,κ ερωτας κ αγαπη?

black_velvet

[quote user="nansy" post="347982"]

εχεις κ ενα δικιο σε αυτο πο λες,δε λεω..αλλα ενας παντρεμενος μονο το σεξ θελει απο μια παντρεμενη?αποκλειεται δηλαδη να ειναι ενας συνδυασμος πραγματων,κ καλο σεξ,κ ερωτας κ αγαπη?[/quote]

Έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα σ' αυτή τη ζωή.
Όλα σχετικά είναι.
Από κει και πέρα, θα μπλέξουμε στη σφαίρα των στατιστικών. Και τότε θα σου πω πως όχι, δεν αποκλείεται ένας παντρεμένος να θέλει μόνο το σεξ από μια παντρεμένη. Το ίδιο θέλει και από μια ανύπαντρη.  :mryellow:  :razz:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

eloy

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

[quote user="kuria" post="350338"]να συγκριθω μαζι σας...[/quote]

εμ ποιος να συγκριθεί μαζί σου :!:  :smile:

638 Επισκέπτες, 0 Χρήστες