Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 313
  • Total: 313

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ GAVRINAS!!ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΡΑ!!

Ξεκίνησε από junkie, Νοεμβρίου 01, 2007, 03:07:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Λίλα,
Ευχαριστώ και σένα καλή μου..  ]

:D  :D  :D  :D[/quote]

s euxaristo eisai panda poli eygeniki gavrina...!

heinrich

Παράθεση από: "black_velvet"
Το σέλινο το θες ψιλοκομμένο;  ]

οχι αγαπητή.. δεν ήταν λάθος.. επίτηδες το γραψα έτσι....παλιομπλάκι

black_velvet

Είπα εγώ πώς δεν το έγραψες επίτηδες; είπα πως είναι λάθος;

Μια ερώτηση έκανα μόνο...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

junkie

Γιατί μου μπαχαλέψατε το τόπικ???????????????????????????

Enia

Παράθεση από: "junkie"Γιατί μου μπαχαλέψατε το τόπικ???????????????????????????

καλά τώρα, σοβαρολογείς κι εσύ??? ποιο ακριβώς ήταν το θέμα του τόπικ και το χάσαμε!???

αν θέλουμε οι δημοσιεύσεις μας να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα πρέπει κατά πρώτον να είναι σοβαρές οι ίδιες!!!

άιντε γιατί σας αγαπάω σας λατρεύω, αλλά είπαμε, είναι ανάποδοι και οι πλανήτες μου...!  :evil:

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "junkie"Γιατί μου μπαχαλέψατε το τόπικ???????????????????????????

καλά τώρα, σοβαρολογείς κι εσύ??? ποιο ακριβώς ήταν το θέμα του τόπικ και το χάσαμε!???

αν θέλουμε οι δημοσιεύσεις μας να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα πρέπει κατά πρώτον να είναι σοβαρές οι ίδιες!!!

άιντε γιατί σας αγαπάω σας λατρεύω, αλλά είπαμε, είναι ανάποδοι και οι πλανήτες μου...!  :evil:[/quote

exei dikio i junkie diko ths htan kai to 8ema to leei ka8ara...

alloi exoun to provlima kai einai krima na feromaste etsi ...

prin anoixoume to stomataki mas na skeftomaste ligaki

junkie kala ta eipes :wink:

black_velvet

Άντε πάλι με τις "ιδιοκτησίες" των τόπικς!!!!!!!
Δικές μας είναι μόνον οι δημοσιεύσεις μας, όχι ολόκληρα τα τόπικς.

Λιλούκα! μη μου εκνευρίζεσαι! Σήμερα γιορτάζουμε τις 11.000.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Athinoula

kakos milame gia sovaroththa ..ligos sevasmos pros olous tous xrhstes dne 8a htan asxhmo ...to leo se olous osous krinoun analoga me ton eauto tou kai me ayta pou 8a 8elane na grafoume ..o ka8enas mas grafei oti goustarei kai me sevasmo kai plakitsa eniote dne blepo giati prepi na apandame opos 8eloun oi palioteroi :D aporo merikes fores..

junkie

Mου φαίνεται πως εχετε χάσει το χιουμορ σας εδώ μέσα και κρίμα... Πάει να πει κάποιος κάτι και τον πέρνετε από τα μούτρα χωρίς λόγο...Θα μπορούσα να το κάνω και γω αυτό και μετά να λεγα ότι οι πλανήτες μου είναι ανάποδοι αλλά δεν το κάνω ...να στε καλά ...δεν έχω να πω κάτι αλλο..

junkie

Παράθεση από: "black_velvet"
Άντε πάλι με τις "ιδιοκτησίες" των τόπικς!!!!!!!
Δικές μας είναι μόνον οι δημοσιεύσεις μας, όχι ολόκληρα τα τόπικς.

Λιλούκα! μη μου εκνευρίζεσαι! Σήμερα γιορτάζουμε τις 11.000.  ]

θέλω να προσθέσω και κάτι σε αυτό...
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΜΠΑΧΑΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΚΤΙΣΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΠΑΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... Πιαστηκατε απο μια λεξη μου .
:evil:

Athinoula

Παράθεση από: "junkie"Mου φαίνεται πως εχετε χάσει το χιουμορ σας εδώ μέσα και κρίμα... Πάει να πει κάποιος κάτι και τον πέρνετε από τα μούτρα χωρίς λόγο...Θα μπορούσα να το κάνω και γω αυτό και μετά να λεγα ότι οι πλανήτες μου είναι ανάποδοι αλλά δεν το κάνω ...να στε καλά ...δεν έχω να πω κάτι αλλο..

simfono gia mia akomi fora mazi sou kopela mou kai as min se xero ..
merikoi xrhstes exoun parapone8ei polles fores gi auto to pragma kai sunexizete..

einai krima etsi xanondai kala paidia apo to forum kai meta aporoume giati fevgoun..dne exo kati allo na po.

kodikas

εμενα μπορει να μου πει καποιος,

το μπροκολο ή το ριβανι παει με το χρωμα των ματιων μου;

Enia

Λοιπόν, καταρχάς όταν σας φταίει ένας μην χρησιμοποιείτε τον 'πληθυντικό ευγενείας' γιατί παίρνει κι άλλους η μπάλα κι είναι κρίμα... Μία είμαι...

Ούτε ποτέ εξέφρασα χαρακτηρισμούς για κανέναν ούτε σε καμμία περίπτωση δεν προσπάθησα κι ούτε επιθυμώ να υποδείξω σε κανέναν πως και τι να γράφει.

Ωστόσο διατηρώ το δικαίωμα να θέλω να διαβάζω συγκροτημένες απαντήσεις. Πως λες κι εσύ 'prin anoixoume to stomataki mas na skeftomaste ligaki'? Ε, πριν τα γράψουμε και πατήσουμε και την ρημάδα την υποβολή να τα ξαναματασκεφτόμαστε. Αυτό εννοούσα, Αθηνά, όταν μίλησα περί ποιότητας.
Και χαβαλέ θα κάνουμε και χαζομαρούλες θα πούμε όλοι, και μια χαρά όλα αυτά, όμως εξ'ορισμού το κάθε τι που γράφεται είναι ανοιχτό για κριτική και αντιδράσεις.
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Δεν υπάρχει κανένα 'πρέπει' από μένα, όλα -τα εντός κανόνων- αποδεκτά είναι, κι ομοίως αποδεκτή θεωρώ πως θα είναι και η δικιά μου αντίδραση σε ότι διαβάζω.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν. Την μεν lila ούτε καν την έχω γνωρίσει, και την junkie την θεωρώ ένα γλυκύτατο και συμπαθέστατο κορίτσι.

Αυτάααααα....  :D

Kastoras

[size=18]ωχχχ καταλαβα ... φακελλωμενους μας εχει ολους αυτη....[/size]

Athinoula

Παράθεση από: "Kastoras"[size=18]ωχχχ καταλαβα ... φακελλωμενους μας εχει ολους αυτη....[/size]

loukoumaki na prosexeis esi...siga min sou kanoune fakelo.. :lol:

313 Επισκέπτες, 0 Χρήστες