Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 460
  • Total: 461
  • Leon

ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ/ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ!!!

Ξεκίνησε από tristana, Ιουνίου 30, 2004, 07:07:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Zen

O χειρότερος λοιπόν, είναι κοντός και φαλακρός, υπερβολικά χοντρός ή αδύνατος.
Φοράει χοντρές χρυσές καδένες, ένα χοντρό ρολόι χρυσό  με λουράκι επίσης χρυσό. Άμα λάχει, έχει και χρυσά δόντια. Από ντύσιμο ένα παντελόνι μπλέ ρουά από πολυέρστερας ελαφρά γυαλιστερό με μαύρο πουκάμισο των οποίων τα τέσσερα πρώτα κουμπιά είναι ανοιχτά ώστε να φαίνονται οι τρίχες που δεν υπάρχουν στο κεφάλι. Παπούτσι με τακουνάκι, μπας και φαίνεται λίγο πιο ψηλός  Κυκλοφορεί με κόκκινο Χουντάει του οποίου έχει αλλάξει τα τζάμια σε φυμέ και μένει στο Σεντ Μπάρμπαρα  Οταν πάει σε καφετέρια, αδειάζει τις τσέπες στο τραπεζάκι (κινητό, πορτοφόλι χοντρό να φαίνονται τα πολλά ευρά). Περιμένοντας το γκαρσόν για την παραγγελία, δεν παραλείπει να σκαλίζει την μύτη του και να ξύνει το αυτί με το υπερβολικό μεγάλο νύχι του μικρού δακτύλου
Περπατάει κορδωμένος κοιτάζοντας καλά καλά γύρω του να δει ποιος τον κοιτάει.
Στο κρεβάτι 5 λεπτά το πολύ, τι σου κάνω μάνα μου, και να έχει το θράσος να σου δηλώσει μετά ότι είναι άπαιχτος.
Χαρακτήρα του τύπου γαμώ και δέρνω, και ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε. :D

Zen

Μπααα ο χειρότερος είναι αυτός που έχει κρυφά μειονεκτήματα.
Εχει κανονική εμφάνιση, όχι πολύ ωραίος αλλά με λίγη ανέχεια περνάει.
Επαγγελματικά είναι πετυχημένος, το ξέρει και νομίζει πως λόγω της θέσης του πέφτουν οι γυναίκες σαν τις μύγες. Δεν νοιώθει καν την ανάγκη να σε βγάλει έξω και είναι τιμή σου που πλαγιάζει μαζί σου. Έχει 2-3 ανωμαλίες που σου τις πασάρει σαν προχωρημένη αντίληψη πάνω στο θέμα. Είναι ο κλασικός τύπος που του αρέσει να ακούει τον εαυτό του να μιλάει για τον εαυτό του. Όταν του μιλάς, είναι σαν να μιλάς στην έρημο.
Αν τυχόν σου τυχαίνει πρόβλημα, θα είναι ο πρώτος που θα στρίβει. :(

oleg

siga re pedia.......
kanis den inai asximos oli imaste pedia enos theou.....
o kathenas ksexorizi me dikotou tropo ke emfanisi ....
ama gia kapion ise asximos geia ton a;llon isai apla antropos me dikisou prosopikotita

Zen

ok ok
μην πειράξει κανείς την Βασιλειάδου !

:D  :D  :D

όλη δική σου

:D  :D  :D  :D

SPYROS

Προσωπικα υποκλινομαι στην τρελα των γυναικων. Πραγματι η αντρικη βιομηχανια καταφερε ολες τις αζητητες να τις κανει κουκλες και ολες να αισθανονται οτι εχουν κατι!!!!! Αυτες που μου τη δινουν υπερβολικα ειναι εκεινες που ((απαιτουν)) η κουβεντα να περιστρεφεται γυρω απο θεματα που εκεινες εχουν επιλεξει, ειναι απολυτες και ημιμαθεις.....Τοτε ανακαλυπτεις ποσο ανολοκληρωτες και ημιτελης ειναι, ποσο αγουρες και επισφαλης ειναι, οταν στηριζονται στην καλη γνωμη που εχει η παρεα γι αυτες, και εκμεταλευομενες αυτη τη γνωμη ειναι ετοιμες να συντριψουν οποιονδηποτε και να επιβεβαιωθουν (αλλη μια φορα).....Στο κρεβατι???? ΜΑΡΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑ εκει χανουν τα αυγα και τα καλαθια και σου απολογουνται οτι .....μπερδευον την ευαισθησια...με τη λογικη ........Μπρουυυυυυυυυυυυυυυυυυ....δεν πανε να πλυνουν κανενα πιατο....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.....

Atma

Παράθεση από: "SPYROS"Προσωπικα υποκλινομαι στην τρελα των γυναικων. Πραγματι η αντρικη βιομηχανια καταφερε ολες τις αζητητες να τις κανει κουκλες και ολες να αισθανονται οτι εχουν κατι!!!!! Αυτες που μου τη δινουν υπερβολικα ειναι εκεινες που ((απαιτουν)) η κουβεντα να περιστρεφεται γυρω απο θεματα που εκεινες εχουν επιλεξει, ειναι απολυτες και ημιμαθεις.....Τοτε ανακαλυπτεις ποσο ανολοκληρωτες και ημιτελης ειναι, ποσο αγουρες και επισφαλης ειναι, οταν στηριζονται στην καλη γνωμη που εχει η παρεα γι αυτες, και εκμεταλευομενες αυτη τη γνωμη ειναι ετοιμες να συντριψουν οποιονδηποτε και να επιβεβαιωθουν (αλλη μια φορα).....Στο κρεβατι???? ΜΑΡΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑ εκει χανουν τα αυγα και τα καλαθια και σου απολογουνται οτι .....μπερδευον την ευαισθησια...με τη λογικη ........Μπρουυυυυυυυυυυυυυυυυυ....δεν πανε να πλυνουν κανενα πιατο....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.....

βαφτισες την βιομηχανία αντρική
και όμως ολόκληρο άρθρο έχει μπροστά της :wink:

όσο για το κρεββάτι
ο 'χωρός' των κορμιών..και μιλάω για δύο..το σόλο χαμένη υπόθεση...και μετά όλο και κάτι φταίει..ακόμη και εκεί εγωισμός...
καμμένος σίγουρα από γυναίκα θα έλεγα με όλη την αφέλεια μου

ναι σπύρο το νιμου κυβερνάει :wink:

SPYROS

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "SPYROS"Προσωπικα υποκλινομαι στην τρελα των γυναικων. Πραγματι η αντρικη βιομηχανια καταφερε ολες τις αζητητες να τις κανει κουκλες και ολες να αισθανονται οτι εχουν κατι!!!!! Αυτες που μου τη δινουν υπερβολικα ειναι εκεινες που ((απαιτουν)) η κουβεντα να περιστρεφεται γυρω απο θεματα που εκεινες εχουν επιλεξει, ειναι απολυτες και ημιμαθεις.....Τοτε ανακαλυπτεις ποσο ανολοκληρωτες και ημιτελης ειναι, ποσο αγουρες και επισφαλης ειναι, οταν στηριζονται στην καλη γνωμη που εχει η παρεα γι αυτες, και εκμεταλευομενες αυτη τη γνωμη ειναι ετοιμες να συντριψουν οποιονδηποτε και να επιβεβαιωθουν (αλλη μια φορα).....Στο κρεβατι???? ΜΑΡΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑ εκει χανουν τα αυγα και τα καλαθια και σου απολογουνται οτι .....μπερδευον την ευαισθησια...με τη λογικη ........Μπρουυυυυυυυυυυυυυυυυυ....δεν πανε να πλυνουν κανενα πιατο....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.....

βαφτισες την βιομηχανία αντρική
και όμως ολόκληρο άρθρο έχει μπροστά της :wink:

όσο για το κρεββάτι
ο 'χωρός' των κορμιών..και μιλάω για δύο..το σόλο χαμένη υπόθεση...και μετά όλο και κάτι φταίει..ακόμη και εκεί εγωισμός...
καμμένος σίγουρα από γυναίκα θα έλεγα με όλη την αφέλεια μου

ναι σπύρο το νιμου κυβερνάει :wink:
Να ρωτησω κατι???? Μηπως σονι και καλα πρεπει οι απαντησεις σε αυτο το αρθρο να ειναι φεμινιστικοτατες???? Δηλαδη μηπως οι γυναικες κριτες, πινοντας το φραπεδακι τους λενε " δεν τραβαμε κανα μπινελικι στο αντρικο φυλο να παει καλα η ημερα????" Ετσι απλα ρωταω........

Atma

όχι  Σπύρο οι απαντήσεις δεν είναι φενιστικές

απλά οι γυναίκες του τοπικ αυτού

και ανεξάρτητες και δυναμικές είναι

το ίδιο και οι απαντήσεις τους...

Η σχέση με τον έρωτα, το σεξ, με τους άντρες πρέπει να είναι ισότιμη αλλιώς είναι καταστρεπτική!!

Τάδε έφη Ατμα

Atma

φεμινιστικές

έκανα ένα μικρό λαθάκι στην λέξη παραπάνω στο κείμενο μου

Anonymous

ο χειρότερος τύπος άντρα για μένα ειναι αυτός ο δήθεν....που ενω σε παει σε ρεστωράν...σκέφτεται μη του πάει χαμενος ο κόπος που έκανε μεχρι να σε φτάσει εκεί...μη τυχόν και δεν φτάσετε στο κρεβάτι.
Όσον αφορά τις κούκλες που λέει ο χρήστης Σπύρος ποιοί είναι αυτοί που τις κάνουν να αισθάνονται κούκλες και γιατι?

heinrich

αυτές που έχουν πέσει στο ασβεστόλακκο

Argiro

Παράθεση από: "SPYROS"δεν πανε να πλυνουν κανενα πιατο.....
Αυτός είναι ο άντρας του χειρότερου εφιάλτη μου... Εκείνος δηλαδή που όταν νιώθει να απειλείται ο ανδρισμός του μας στέλνει να πλύνουμε τα πιάτα... λες και το πλύσιμο των πιάτων έχει εφευρεθεί για να βάζει τις αυθάδεις γυναίκες στη θέση τους -για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή ποιος είναι ο αφέντης σε αυτή τη γη. :lol:

Argiro

Παράθεση από: "SPYROS"η αντρικη βιομηχανια καταφερε ολες τις αζητητες να τις κανει κουκλες και ολες να αισθανονται οτι εχουν κατι!!!!!
Η προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αγαπητέ, είναι πως η αντρική βιομηχανία μάλλον κατάφερε να κάνει τον άντρα και τη γυναίκα αντίπαλους, παρόλο που η φύση τους δημιούργησε για να είναι σύντροφοι... Πόσο καιρό πρέπει να ανεχόμαστε ακόμη αυτή την παραβίαση της φύσης -και οι άντρες και οι γυναίκες; Και, το σημαντικότερο, πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε τι παίζεται γύρω μας και θα αντιδράσουμε;

kathreftis

Παράθεση από: "Argiro"πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε τι παίζεται γύρω μας και θα αντιδράσουμε;

i  apantisi  mou  einai  disioni    :roll:   isos  pote  

kai  gia  na  apantisw  kai  sto  arxiko  erwtima  oi  di8en  einai  to  xirotero  mou

460 Επισκέπτες, 1 Χρήστης