Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 389
  • Total: 389

Το....ΚΑΦΕΝΕΙΟ..... ΤΟΥ α33....

Ξεκίνησε από Sotis, Νοεμβρίου 13, 2007, 11:34:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Εδώ μπορείτε να κάτσετε και να κουτσομπολέψετε ότι θέλετε.. Π.Χ..πρωτον  εμενα... :P  :P

koukoutso

αυτο το ζωντανο που εχεις βαλει εκει στο νικ σου πολυ ομορφο ειναι που το οικονομισες????? το δικο μου παντως ειναι πιο τρεντυυυυυ κανει και αουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

riaghul

Φτιάξε και καφέ βρα Σότη μου ...ελληνικό και σχέτο για μένα- :lol:
Πως θα κουτσομπολέψουμε χωρίς το κατιτίς? :D

Evitaki

α θέλω κ εγώ καφεδάκι
ελληνικό διπλό κ μένα σκέτο :wink:  :wink:  :wink:

kuria

sotako φτιαξε στα κοριτσια το συνηθισμενο μου αλλα οχι στη δικια μου κουπα...    :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

ελληνικο με ολιγη και λουκουμι.. :o
Αμα πια..με τους φρεντους και τους καπουτσινους..

Enia

Ρακ  :thumleft:

κι ότι σκεφτόμουν να το βάλω θέμα...:

Τις προάλλες βρέθηκα για καφέ με την μαμά μου και την κολλητή μου (να τις χαίρομαι, θα μου πείτε...  :roll: )
Εγώ πίνω φραπέ το καλοκαιράκι και νες ή ελληνικό το χειμώνα... Εκείνες πίνουν φρέντο το καλοκαίρι και καπουτσίνο ή γαλλικό το χειμώνα...  :roll:
Και αναρωτιόμουν αν ξέρω κανέναν που να του αρέσει εξίσου τόσο ο γαλλικός όσο και ο ελληνικός... :shock:  

Τελικά αυτές οι δυο 'οικογένειες' καφέ είναι δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, που μάλλον δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους...!  :?

Nasia9

Είσαι το πιο φρικτό ,το πιο επικίνδυνο χελωνοειδές ποδήλατο ( ο Θεός να το κάνει) που είχα ποτέ μου. Σε μισώ σε μισώ σε μισώ !  ]

Athinoula

oso gia tous kafedes...o gallikos den mou poli aresei ..

:roll: 8a mou peite ligo sas endiaferei alla ego to leo

Sotis

πες κανενα κουτσομπολιο...βρε αθηνουλα.. :wink:

Athinoula

ebala kai ta skorda mou kalou kakou... :wink:

Sotis

ετοιμα  τα  καφεδακια..σας  για  να  αρχειστε..να  λετε..κουτσομπολια... :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "koukoutso"αυτο το ζωντανο που εχεις βαλει εκει στο νικ σου πολυ ομορφο ειναι που το οικονομισες????? το δικο μου παντως ειναι πιο τρεντυυυυυ κανει και αουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

κουκλουξλαν,,απο   σενα  θελω,,,,,κοκορετσι..και...κοντοσουβλι..και  μετα  θα  σου  πω  που  το επιασα..στη  ζουγκλα,,που  πηγα  να...κημηγεισο..προχτες.. :P  :P  :P

koukoutso

Παράθεση από: "Sotis"
Παράθεση από: "koukoutso"αυτο το ζωντανο που εχεις βαλει εκει στο νικ σου πολυ ομορφο ειναι που το οικονομισες????? το δικο μου παντως ειναι πιο τρεντυυυυυ κανει και αουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

κουκλουξλαν,,απο   σενα  θελω,,,,,κοκορετσι..και...κοντοσουβλι..και  μετα  θα  σου  πω  που  το επιασα..στη  ζουγκλα,,που  πηγα  να...κημηγεισο..προχτες.. :P  :P  :P

ΚΟΥΚΛΟΥΞΛΑΝ  ναιιιιι ακομα αλλο ενα νικ στη συλλογη μου πως σου βγηκε αυτο ηθελα να ηξερααααα!!! :lol:  :lol: οσο για κοκορετσι κοντοσουβλιι ναι παιδια μου ειναι γεγονος οι κατσικουλες και τα προβατακια εχουν σφυξει απο το κρυο και κανουν επισης απεργια για να κερδισουν τα χαμενα δικαιωματα τους γιατι και οι κατσικες εχουν δικαιωμα σε αυτη την χωρα!!!!

πρωτοοο δικαιωμαααααα θελουννννν θερμανση σε καθεεε στανη
δευτεροοο θελουν κουβερτουλες για το βραδυυυ καθε κατσικα και κουβερτα
τριτοοο τροφη ποιοτης ααα και τερμα στις νοθειες προκαλουν αερια
τεταρτοο σταματηστε να κλεβετε κατσικες(για τους κατσικοκλεφτες)τρομαζουν και δεν βγαζουν γαλα μετα
πεμπτοοο ενσημα βαρια και ανθυγεινα για καθε κατσικα
εκτοοοο τηλεοραση και home theater και στερεοφωνικο σε καθε στανη εχουν και αυτες δικαιωμα στην ενημερωσηηηη

και η λιστα συμπληρωνεταιιιιιιιιιι χιχιχιχιχιχιχιχι

Athinoula

καλημερα παιδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :lol:

389 Επισκέπτες, 0 Χρήστες