Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 295
  • Total: 296
  • Leon

ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ?

Ξεκίνησε από Evitaki, Νοεμβρίου 19, 2007, 08:26:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

Οι γνώμες διάφορες...........Εσείς πότε θα στολίσετε?Οι γυναίκες παλιά λέγαν ότι  η καλύτερη εποχή για να στολίσεις ήταν μετά της Αγίας Αικατερίνης αν δεν κάνω λάθος μετά τις 25 Νοεμβρίου δηλ.

Εγώ σκέφτομαι μέσα να στολίσω το Σ/Κ κ έξω βλέπουμε
 :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:

_MAIRA_

εγω φετος μαλλον δεν θα στολισω ...γιατι μισω το ξεστολισμα ..περυσι το εκανα φεβρουαριο

cuba

loco

minoraki

εβιτακι μου....στολισε το χριστουγεννιατικο δεντρο σου οποτε θελεις εσυ γλυκεια μου.....δεν υπαρχουν νομοι και κανονες για το ποτε ο καθενας θελει να στολισει το δεντρο ή το σπιτι του.... ]

Kastoras

[size=18]Δεν ειναι καλυτερα να στολισουμε μονο το δεντρακι μας και αυτο να ειναι ψευτικο γιατι τα αληθινα τα θελουμε στα βουνα και οχι στα σαλονια?
Δεν ειναι καλύτερα χαριν οικονομιας και προστασιας του περιβαλλοντος να μην κανουμε τα σπιτια μας σαν καρναβαλους με εκεινα τα ηλιθια φωτακια που ερχονται απο αμερικη πλευρα????
Για σκεφτειτε....[/size]

minoraki

εγω φιλτατε καστορα μιλησα για ψευτικο και ουχι για αληθινο δεντρακι....
οσο για τα φωτακια, μια βολτα στα μαγαζια θα μας πεισει οτι υπαρχουν και ελληνικης παραγωγης....εγω τετοια αγοραζω.... ]

Evitaki

pote den tha stoliza alhthino dentro eimai kata
ta dentra ta xreiazomaste k oxi gia na ta stolizoyme

Kastoras

[size=18]μινορακι δεν με ενδιαφερει η προελευση των λαμπιονιων αλλα η ηλιθιοτης των καταναλατων.... δεν ειναι αναγκη να σπαταλαμε τοση ενεργεια για να δειξουμε τα μπαλκονια μας...[/size]

cuba

opios stolisei fotakia sto mbalkoni kai exei problhma me ton reyma. peftei ka8e ligo h asfaleia h to rele, 8a toy proteina na bgalei ta fotakia apo thn mpriza. gia na brei thn hsyxia toy.

heinrich

μετά τις τελευταίες πυρκαγιές άκουσα πως η τιμή των αληθινών θα πάει στα ύψη...

cuba

kapia alh8ina dentra einai kaliergias kai oxi kophs tis koryfhs apo pragmatika dentra. sthn xalkidikh nomizo oti ta kaliergoyn.

minoraki

Παράθεση από: "Kastoras"[/b][/i]

Evitaki

μινόρακι πρώτα από όλα να σας ζήσει το μωράκι

δεύτερον βρε παιδιά εγώ το θέμα το έβαλα για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών που έρχονται.............

αλλά κ εγώ που έγινα θεία την Τετάρτη κ εγώ σκέφτομαι να διπλασιάσω τα φωτάκια κ ας λένε ότι θέλουν      

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ

minoraki

295 Επισκέπτες, 1 Χρήστης