Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 303
  • Total: 304
  • Leon

ΑΝΤΙΟ

Ξεκίνησε από vasilis, Νοεμβρίου 29, 2007, 10:22:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Σας ευχαριστω που με ανεχτηκατε τοσο καιρο δεν θα ξαναμπω αλλο και εχω ζητησει διαγραφη του προφιλ μου να εισαστε παντα καλα

Pappas10

Όπου κι αν πας Βασίλη να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένος μα μεν. Προσωπικά σου εύχομαι τα καλύτερα και δεν μου ήταν καθόλου δυσάρεστη η παρουσία σου κι ας είσαι οπαδός του ακατονόμαστου.  :D  :D  :D

Να είααι καλά Μπιλ και... την Βασιλική μου ευλογία.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

Κατσε ρε Μπιλαρχη..
Μη δινεις σημασια στις κατινιες και στους περιεργους.. μη παιρνεις κανενα σοβαρα..
Αραξε και παρε τα πανω σου..

loco

Den yparxoun antio sto dromo, mono sto epaneidin.

Athinoula

simfono me ton Rakendyto ton "erotiari"...giati na zhthseis diagrafei an den sou kanei aplos na min beneis gia oso kairo 8eleis ...borei meta apo kairo na 8eleis na xanabeis i aplos na beneis kai na vlepeis..

den einai krima na diagrafteis kai meta apo kairo na 8eleis na xanakaneis egrafi?

Accent

Παράθεση από: "Athinoula"simfono me ton Rakendyto ton "erotiari"...giati na zhthseis diagrafei an den sou kanei aplos na min beneis gia oso kairo 8eleis ...borei meta apo kairo na 8eleis na xanabeis i aplos na beneis kai na vlepeis..

den einai krima na diagrafteis kai meta apo kairo na 8eleis na xanakaneis egrafi?

ή να εχει φύγει ο αλλος !!!

Athinoula

pios einai o allos?..paidia se alli suzuthsei bika pardon?

Accent

Παράθεση από: "Athinoula"pios einai o allos?..paidia se alli suzuthsei bika pardon?

Αυτός ή αυτη που τον "αναγκασε" να ζητησει να διαγραφεί. Αυτος ή αυτη που τον ενοχλησε. Μπορει να το καταλαβα και λαθος, αλλά
Παράθεση από: "Rakendytos"Μη δινεις σημασια στις κατινιες και στους περιεργους..

black_velvet

Αχ μπρε ρακ! πάλι φυτιλιές έβαλες!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

reporter345

Βασιλη σου ειχα υποσχεθει να σου γραψω ενα κειμενο δεν το ξεχασα τωρα που θα στο γραψω?

STRIMENI

Δεν καταλαβαινω γιατι αφηνουμε καποιουε κ καποιες να μας ενοχλουν ωστε να "αναγκαστουμε"να φυγουμε!!μπαινουμε εδω για να περναμε ευχαριστα το χρονο μας!!!!!γιατι πρεπει να με απασχολει η ζωη του αλλου!!!κ γιατι πρεπει να σχολιαζω αυτη!!!!ποτε δεν καταλαβα αυτη τη λογικη!!!βασιλακι μη χαλιεσαι!!!!δεν μιλουσαμε πολυ !!αλλα κ αυτο το λιγο που μιλησαμε μου αρεσε πολυ!!!πραγματικα με στεναχωρει που φευγεις!!!θα προτιμουσα να μεινεις κ απλα να μην ασχολεισαι παρα μονο με οσους θεωρεις εσυ οτι αξιζει!!!!!αν δεν τα ξαναπουμε παντως!!!!πραγματικα χαρηκα!!!!! :(  :D

κώστας

...Επικήδειοι σε forum;;;  ]
eLe

Enia

8) έλα βρε κώστας, εδώ έχουμε πάρει μάστερ στα σαράντα...! τς τς τς...!

spellbound

καλα, εμεις τα ειπαμε με σμς (αν και τελικα δε καταλαβα τους λογους..)
παρε μια "αδεια" και εμεις εδω θα ειμαστε (νομιζω)....

Καλα Χριστουγεννα!!! (αν και τα κινητα μας .... εργαζονται!!!!)

σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athinoula

xerete den exoume oloi mas ton idio xaraktira kai  perikoi apo mas eimaste poli euais8hth se kapia 8emata kalo 8a htan na min eimaste se merika 8emata ironikoi i kakoi giati tous pligonoume kai pligonomaste kai emeis poli!..

:lol:

kati tetoio 8a egine apo oti katalaba kai me ton Basili kai einai krima...

303 Επισκέπτες, 1 Χρήστης