Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 347
  • Total: 348
  • Leon

Μια συγνώμη...

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 29, 2007, 11:43:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "heinrich"Να πλακωθούμε να παραιτηθούμε και  να γουστάρουμε

για παμ' πάλι, γιατί το σημείο που αναλαμβάνεις εσύ κάπου το έχασα... 8)  :P  :lol:

tristana

Πεθάναμε όλοι στο γέλιο ή είναι ιδέα μου;

'Ολοι; Μα όχι... ο Πάνος εξακολουθεί να μας κοιτά αλαζονικά έχοντας
το ΔΙΚΑΙΟ με το μέρος του. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Enia

Παράθεση από: "black_velvet"
τρις! τρις! τρις! τρις! τρις!

]

άι σέκοντ δατ! (και τα δυο σκέλη! :24:)

Nasia9

Ε και αφού εσείς είστε σοβαροί άνθρωποι,και δεν ασχολείστε με το τι τρώει ο κώστας και ο κάθε κώστας....και αφού σας χτυπάνε άσχημα κάτι τέτοια θεματάκια....''ακούστε'' δυο λογάκια,πιο σοβαρά.

Καταρχήν δε νομίζω ότι πρέπει να πέσετε να με φάτε...επειδή είχα μία απορία. Αλλά προφανώς κάποιο λόγο για να πέφτετε πάνω μου , όλες μαζί ως λυσσάρες.Όπως και να'χει,αφού είναι ευχαρίστησή σας, Δεκτό.

Tristana,ως συντονίστρια οφείλεις να ξέρεις ότι το κάθε θέμα έχει τον δικό του σκοπό,και δεν τα συγκρίνουμε όλα,με το ίδιο μέτρο. Άλλα είναι πιο σοβαρά..και άλλα δημιουργούνται μόνο και μόνο για χαβαλέ. Δε θα μπω στη διαδικασία να σου δώσω παράδειγμα. Όπως και να έχει,δεν είναι ευγενικό να κρίνεις τα θέματα των άλλων. Ό,τι θες κάνεις και είναι επιλογή σου. Με εμένα,μην επαναληφθεί,σε παρακαλώ πολύ. Όσο για το ''δεν,δεν'' , να θυμάσαι κάτι γενικότερα ]

heinrich

επίσης μια φοβερή απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα...

το συγκαηκα το γράφω σωστά?

tristana

Tristana,ως συντονίστρια

ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

cna

Παράθεση από: "heinrich"γκαμήλες!

Καμήλες είναι βρε! Καμήλες! τσκ τσκ τσκ...τσάμπα τα ιδιαίτερα...

tristana

Φυσικά τα όσα αναφέρεις είναι ανάξια σχολιασμού αυτά περί εξυπνάδας μου και χαζομάρας των άλλων και για φαρμάκια και λοιπές αηδίες.
Τα θέματα σαφώς και κρίνονται. Τώρα αν εσύ και όποιος άλλος δεν κατααβαίνετε το πνεύμα με το οποίο γράφει κάποιος αυτό είναι άλλο θέμα.
Τα Διάσπαρτα είναι ένας χώρος ελευθερίας και όχι σκουπιδιών.
Ο καθένας βλέπει τα πραγματα ανάλογα με αυτό που έχει στο κεφάλι του.
Κια τέλος, ουδέποτε υπήρξα συντονίστρια και ουδέποτε θεώρησα εαυτόν
εξυπνότερο των άλλων, ΟΚ;
Δεν έχω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν πόσο μάλλον σε κάποια που είναι
τόσο εύθικτη όσον αφορά σε ορισμένα -κατά την γνώμου- ανούσια πράγματα. Δικαίωμά σου. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να βγάζεις συμπεράσματα λες και με γνωρίζεις μια ζωή. 'Εχει διαφορά.
'Ενιγουεϊ καλή καρδιά.

cna

Παράθεση από: "P_Panos"Το πνευμα σου κρινεται ποσο φτωχο ειναι!! Και τα επαναλαμβανομενα λαθη στον γραπτο λογο καθιερωνονται και γινωνται δεδομενα!!!

Κοίτα να δεις που δεν το ήξερα να το γράψω σαν υποσημείωση στο μάθημα της έκθεσης όταν έδινα πανελλαδικές για να μην μου κόψουν την μονάδα λόγω ορθογραφικών λαθών! Κι έλεγα τί δεν έκανα σωστά και πήρα 12...

tristana

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΗ;;;;;

Enia

Εμένα πάλι μου κόπηκε το γέλιο...  :roll: Ένα 'λυπάμαι' μου βγαίνει να πω, αλλά μετά από τόσο εξευτελισμό της συγγνώμης -και της 'συγνώμης' για να μην μπερδεύονται μερικοί- το θεωρώ εντελώς ανούσιο να απαντήσω...

tristana

Εμένα πάλι δεν με εξέπληξε, διότι η "μαγκιά" την εν λόγω είναι και η σημαία της. Θα έλεγα ότι την λυπάμαι, αλλά θα ήταν ψέμα.
'Εκαστος εφ ω ετάχθη. Και μόνο που με αποκαλεί Συντονίστρια χωρις να είμαι δειχνει την εμπάθεια προς μία άγνωστη προς εκείνη, αλλά αντιπαθητική. Δικαίωμά της. Αλλά όχι και να λέμε αηδίες για να τις λέμε.
Ο Πάνος οφείλει συγγνώμη στη Μπλακ Βέλβετ διότι όταν την θεωρεί χαζή
χωρίς να είναι υποτιμά τον εαυτό του. 'Αρα η συγγνώμη θα δείξει ότι έχει τον εαυτό του σε κάποια εκτίμηση.

cna

Να ρωτήσω κάτι; Αν πάρω όλα τα θέματα του α33 και τους αλλάξω ένα άρθρο στον τίτλο και τους κάνω και ένα μικρό ρετουσάρισμα θα θεωρηθεί ότι επαναλαμβάνω παλαιότερες δημοσιεύσεις; Σε ποιό ποσοστό ομοιότητας καίγομαι αφεντικό;

tristana

Η δε μικροψυχία όσων δεν μπορούν να συμμετέχουν σε κάτι αστείο
και ναν γελάσουν με τους άλλους είναι κάτι κλασικό.
Σε κάθε παρέα υπάρχουν οι σοβαροφανείς και όχι σοβαροί που θίγονται
επειδή δεν τους παίζουν "οι φιλενάδες" τους.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ;
Είστε τέρατα, έτσι;  ]

347 Επισκέπτες, 1 Χρήστης