Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 439
  • Total: 439

Μια συγνώμη...

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 29, 2007, 11:43:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

P_Panos

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "P_Panos"Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για ορισμενα ατομα τα οποια δεν εχουν σπουδασει την ελληνικη γλωσσα και δεν μπορουν να καταλαβουν τις νοηματικες διαφορες αυτων που εμεις παραθετουμε σαν θεματα στο φορουμ! Λυπαμαι ειλικρινα που ειναι και moderator και αποφασιζουν για μας και μας υποδεικνυουν ποια θεματα ειναι διπλα και πια οχι!!!!

Μάλιστα... Δηλαδή το παραπάνω σου ποστ είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ούτε στεναχωρεί ούτε πληγώνει κάποιον, και μετά από αυτό μάλιστα, περιμένεις και μια συγνώμη!!!  :shock: Υπέροχα!!!  :evil:

Επρεπε ηδη να ειχε δωθει δημοσια η συγνωμη προτου ερθουν τα Χριστουγεννα!!!!

Και ας φροντισουν οι moderator να μην στεναχωρουν καποιους με λανθασμενες υποδειξεις περι διπλων θεματων και αν δεν μπορουν ας παραιτηθουν η να ζητησουν συγνωμη!!!

Δεν θελω ουτε να στεναχωρω ουτε να πληγωνω καποιον χωρις λογο!!!
Ας προσεχει ομως να μην στεναχωρει αυτος πρωτα τους αλλους και υποβιβαζει την νοημοσυνη τους!!!!!!!

heinrich

Στα κομμάτια τα Χριστούγεννα!
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!
ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ! (εκτός του Ιωάννη)

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Enia

ωραία λοιπόν....

[size=24]ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ![/size]

:evil:

Enia

κι επιπλέον, δηλώνω δημοσίως ΗΛΙΘΙΑ, γιατί όσες φορές κι αν το διαβάσω το 'ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ' και το 'ας ζητήσουμε δημοσίως συγνώμη' μου φαίνονται ολόιδια :evil:

Nasia9

απλα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τον γκαλακτικα που πηρε μια φραση μου πολυ στραβα ενω την λεμε καθημερινα.
γκαλακτικα ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις για να σου την ελαγα ετσι στεγνα και χωρις να μου εχεις κανει κατι αλλα δεν δηλωνει και μαγκια η αντιδραση σου.
τελος παντων συγνωμη αν το πηρες στραβα.
δεν ειχα παντως αυτην την προθεση.
τελος >>>>

o αγαπητός taxras τα λέει αυτά. Όπως είπε,ο πάνος πιο πριν ζητάει από συγκεκριμένο άτομο,συγνώμη ! Προφανώς έχει βάλει λάθος τίτλο. Αν παρατηρήσετε,μονάχα η ''αθηνά'' (ή τουλάχιστον εκείνη,έρχεται δεύτερη) ζητάει συγνώμη από κάποιον! Οι περισσότεροι σχολιάζουν κάποιο γεγονός , μεταξύ του τάχρα και κάποιου άλλου (δε θυμάμαι,νομίζω γκαλάκτομπού....κάτι) εγώ δε βλέπω ίδια τα θέματα. Βλέπω παρόμοιους τίτλους,και αυτό δε σημαίνει ότι είναι τα ίδια.
Εκτός αν είμαι ηλίθια

heinrich

Παράθεση από: "Enia"ωραία λοιπόν....

όχι έτσι απλά!
θα φτιάξεις ένα αφοριστικό μήνυμα που θα απευθυνεται σε μένα  που θα καταλήγει «..και να μην ξανακούσω τίποτα για το όνομά μου»

heinrich

ελπίζω να θυμάσαι την παραίτησή σου μετά από 1 εβδομάδα

lucretia

Μου τη δινουν οι συγνωμες

Μου τη δινουν τα Χριστουγεννα

Μου τη δινουν τα παντα!!!!! :evil:

heinrich

και που να συναντήσεις μαύρη γάτα!

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

mauroula

Παράθεση από: "P_Panos"...
Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για ορισμενα ατομα τα οποια δεν εχουν σπουδασει την ελληνικη γλωσσα και δεν μπορουν να καταλαβουν τις νοηματικες διαφορες...

Παράθεση από: "Enia"κι επιπλέον, δηλώνω δημοσίως ΗΛΙΘΙΑ, γιατί όσες φορές κι αν το διαβάσω το 'ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ' και το 'ας ζητήσουμε δημοσίως συγνώμη' μου φαίνονται ολόιδια :evil:

Πέρα από τον διαχωρισμό του "δημόσια", ο πρώτος που θα βρει νοηματική διαφορά στις παραπάνω 2 φράσεις αμοιφθήσεται! Έτσι για την ιστορία πάντως, και για αυτούς που "σπουδάσανε" την ελληνική γλώσσα αλλά δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα]συγγνώμη[/u].

(Αυτά! Και να είμαστε πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις μας!)

Εν ολίγοις, με κάλυψε πλήρως η Enia.

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"... «..και να μην ξανακούσω τίποτα για το όνομά μου»

Κάτι μου θυμίζει αυτό! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nasia9

P_Panos

Παράθεση από: "black_velvet"
Μαύρη γενικότερα!  ]

Ακομα επιμενεις οτι τα θεματα ειναι τα ιδια!!!

Ειλικρινα απορω για την νοημοσυνη σου και για τον εγωισμο σου!!!

Οσο για το συγνωμη μονο στην αρχαια ελληνικη γλωσσα γραφεται με 2 γαμα απο την ετυμολογια της λεξης!!
Εκτος αμα ανηκεις ακομα σε αυτη την εποχη και συνηθιζεις και το γραφεις με 2 γαμα.!!!!

Αλλα αφηνεις την ουσια που εχει να κανει με την εννοια του θεματος και ασχολεισαι με την ορθογραφια του συγνωμη!!

Ωρα ειναι να μας απορριπτεις και τα θεματα λογω κακης ορθογραφιας!!! :(

P_Panos

Η απαντηση πηγαινε στην Μαυρουλα!!

Καμμια σχεση με την Black Velvet!!

Κατα λαθος μπηκε η παραθεση!!

439 Επισκέπτες, 0 Χρήστες