Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 437
  • Total: 437

Μια συγνώμη...

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 29, 2007, 11:43:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Καμμία όμως! 8)

Η νοημοσύνη και ο εγωισμός των συντονιστών φυσικά, είναι μια χαρά όταν θίγεται το δικό μας συμφέρον ή όταν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι που μας ξέφυγε...
Όμως αυτός που επιμένει να βάλει σώνει και καλά ένα θέμα που ήδη υπάρχει, βγάζοντάς το απλά... 'λάθος'!... όοοοχι, φυσικά είναι εξυπνότερος και -εννοείται!- δεν είναι εγωιστής...!!! :evil:

mauroula

Παράθεση από: "Nasia9"
o αγαπητός taxras τα λέει αυτά. Όπως είπε,ο πάνος πιο πριν ζητάει από συγκεκριμένο άτομο,συγνώμη ! Προφανώς έχει βάλει λάθος τίτλο. Αν παρατηρήσετε,μονάχα η ''αθηνά'' (ή τουλάχιστον εκείνη,έρχεται δεύτερη) ζητάει συγνώμη από κάποιον! Οι περισσότεροι σχολιάζουν κάποιο γεγονός , μεταξύ του τάχρα και κάποιου άλλου (δε θυμάμαι,νομίζω γκαλάκτομπού....κάτι) εγώ δε βλέπω ίδια τα θέματα. Βλέπω παρόμοιους τίτλους,και αυτό δε σημαίνει ότι είναι τα ίδια.
Εκτός αν είμαι ηλίθια

Πολλοί ζητάμε συγγνώμη εκεί μέσα, συμπεριλαμβανόνης και της αφεντιάς μου. Ο τίτλος είναι απόλυτα συγκεκριμένος και σωστός. Δεν τον χρησιμοποίησε κατά λάθος.
Και, αντί για πολλά λόγια, ο taxras ήταν α) απόλυτα συγκεκριμένος και β) έκανε πρώτος πράξη αυτό που πρότεινε.

Προφανώς δεν διάβασες όλο το θέμα. Διάβασε κάθε απάντηση ξεχωριστά και μετά.... ξαναμέτρα ποιοι και πόσοι απαντάνε επί της ουσίας.

P_Panos

Το λεω για αλλη μια φορα για οσους δεν το καταλαβαν!!!!!

Το πρωτο θεμα ειχε να κανει προσωπικα μεταξυ δυο μελων του site και τιποτα παραπανω!! Ζητησε ο ενας απο τον αλλον συγνωμη για μια παρεξηγηση!! Δεν καλεσε ο taxras τα μελη να γραψουν καποια δικια τους ιστορια σε καποια αναλογη περιπτωση στο παρελθον και να ζητησουν συγνωμη απο καποιον που το ειχαν στεναχωρεσει η ειχαν πληγωσει!!!
Απο αλλου ξεκινησε ο taxras. απο αλλου ξεκινησα εγω!!!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται κατανοητο!
Τοσο πολυ μυαλο χρειαζεται!!!! :)

mauroula

Παράθεση από: "Enia"Καμμία όμως! 8)

Η νοημοσύνη και ο εγωισμός των συντονιστών φυσικά, είναι μια χαρά όταν θίγεται το δικό μας συμφέρον ή όταν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι που μας ξέφυγε...
Όμως αυτός που επιμένει να βάλει σώνει και καλά ένα θέμα που ήδη υπάρχει, βγάζοντάς το απλά... 'λάθος'!... όοοοχι, φυσικά είναι εξυπνότερος και -εννοείται!- δεν είναι εγωιστής...!!! :evil:

Και για να τελειώνουμε]δεν πληρωνόμαστε καν[/b] για να καθόμαστε να ακούμε το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα!
Επίσης, δεν με αγγίζουν αυτά που ο καθένας εδώ μέσα θεωρεί "προσβλητικά". Απλά, γυρνάνε μπούμερανγκ σ' αυτόν που τα "εκφράζει" και δημοσιεύει.

Από την στιγμή που στους κανόνες υπάρχει η συγκεκριμένη παράγραφος περί διπλών θεμάτων, κι εγώ φοράω το καπελάκι του συντονιστή, οτιδήποτε είναι διπλό και το βλέπω θα το διασπώ.
Αν φύγει ο κανονισμός αυτός, θα σταματήσω κι εγώ.-
Επίσης, αν το "Αφεντικό"-παγωτάκι "σταματήσει" τη mauroula από τον συντονισμό, θα σταματήσω κι εγώ.  :P  :lol:  :lol:

Καλό σας απόγευμα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

[size=24]Βζζζζζζζζζζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννν![/size]

mauroula

Παράθεση από: "P_Panos"Το λεω για αλλη μια φορα για οσους δεν το καταλαβαν!!!!!

Το πρωτο θεμα ειχε να κανει προσωπικα μεταξυ δυο μελων του site και τιποτα παραπανω!! ....

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες]

heinrich

Μαλακίες!(όπως επιχειρηματολόγησε η Νάσια)

Η Enia δήλωσε κάτι και περιμενουμε να δούμε αν ξέρει να κρατάει τα γραπτά της..

[size=24]θέλουμε τον δίσκο με το κεφάλι της Enia  στο Top Ten Now![/size]

:git:  :git:  :git:  :git:

Nasia9

''Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες: το φόρουμ το αφοιμοίωσε και το έκανε κτήμα του. Γι' αυτό ακολουθήσαμε και οι υπόλοιποι και είπαμε τις δικές μας συγνώμες. ''

Τώρα το λες σωστά... το λες και μόνη σου. Οι υπόλοιποι πήρατε τη πρωτοβουλία,και αρχίσατε να ζητάτε συγνώμες. Όχι ότι έβαλε κανείς θέμα,για να ζητήσετε συγνώμη...απλά εσείς το κάνατε από μόνοι σας! Ο τάχρας δεν είχε αυτή τη πρόθεση όμως!  (όπως εδώ ο πάνος) !! Στο παρόν θέμα όμως , αυτός είναι ο σκοπός,και είναι ξεκάθαρος   ]

heinrich

P_Panos

Καλα κανεις και διασπας τα διπλα θεματα οταν αυτα υπαρχουν!!!

Οι δικες σας συγνωμες ηταν η δικια σου στον Νικο28, της Αθηνουλας στον μπεμπη της και ενα συγνωμη ξερο απο το παπι!!!!! Μονοι 3 ειναι αυτοι οι υπολοιποι που το εκαναν κτημα τους!!!

Και παλι επαλαμβανω το θεμα του taxra δεν ειχε σκοπο να ζητησουν συγνωμη καποια μελη απο τις δικες τους εμπειριες αλλα να ζητησει αυτος συγνωμη απο καποιο αλλο μελος!!

heinrich

που ειναι ο pappas να ζητήσει και αυτός μια αφιερωση?
Από ποσο γνωρίζω τρελαίνεται για τον δίσκο με το κεφάλι του Oper2!

Nasia9

heinrich

:git:
να παίξουμε και τίποτις oldies...
bijoux και έτσι να ούμε

Nasia9

Enia

Δηλαδή το '[size=24]πείτε[/size] μια συγνώμη' δεν είναι προστακτική, και δεν προτρέπει τους άλλους να ζητήσουν συγνώμη, και μονάχα το παρόν θέμα κάνει κάτι τέτοιο... Και σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο Πάνος έχει τα πνευματικά δικαιώματα, και ουδέποτε στο παρελθόν μπήκε παρόμοιο ή παραπλήσιο θέμα!
Και ότι ούτως ή άλλως, όπως κι αν έχει προκείψει ένα θέμα, πρέπει να το προσπερνάμε και να βάζουμε άλλα, γιατί έτσι μας αρέσει...!
Και πρέπει ακόμα, να σφαζόμαστε μεταξύ μας για ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Και κατά τα άλλα δεν είμαστε εγωιστές, και είμαστε στο πνεύμα των χριστουγέννων!

:evil:

Και να μην ξεχάσω, όλοι οι συντονιστές έχουμε συνωμοτήσει πως να καταστρέψουμε όχι μόνο το παρόν θέμα, αλλά και τον συγγραφέα του, και κάθε χρήστη που τόλμησε να τον υπερασπιστεί, και πρέπει να καούμε στην πυρά πάραυτα!

P_Panos

Ενια δεν εχεις καταλαβει την εννοια σε αυτα που γραφω κατω απο το δικο μου θεμα και σε αυτο που γραφει ο taxras στο δικο του θεμα!!!  

Μπορει ο τιτλος να λεει "πειτε μια συγνωμη δεν κοστιζει"  αλλα οταν κανει εισαγωγη στο θεμα αναφερεται στην συγκεκριμενη περιπτωση του γκαλακτικα χωρις να παροτρυνει τους αλλους για κατι τετοιο ασχετα αν εχει προστακτικη στο τιτλο του θεματος του!!

437 Επισκέπτες, 0 Χρήστες