Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 369
  • Total: 370
  • Leon

Μια συγνώμη...

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 29, 2007, 11:43:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

για να είναι στα διάσπαρτα πα να πει ότι είναι μια χαρά φροντισμένο...

αν δεν σας φτάνει τόσο, στραφείτε στο προδρέμ, στη νιβέα, και τα συναφή προϊόντα...

8)

tristana

Το θέμα το φροντίσαμε και παραπάνω απ' όσο του αξιζε μάλιστα.
'Οποιος δεν καταλαβαίνει να μην επεμβαίνει. ΟΚ;
Τζους από τα Διάσπαρτά μου λέμε. Μες τη σοβαροφάνεια και εδώ;;
Ε, όχι! Αλέ οπ!

Enia

Παράθεση από: "heinrich"Η διάσπαση έχει και τα όριά της

Enia

αν δεν δώσεις λινκ από αναζήτηση δεν πιάνεται  :P

tristana

Βελουδένια, εγώ πάντως σε πιστεύω!  ]

P_Panos

Παράθεση από: "tristana"Επειδή εδώ είναι το βασίλειο ΜΟΥ και δεν θέλω αηδίες...
Πρώτον]

Για το συγνωμη εξηγησα οτι γραφεται με δυο γαμα αλλα εχει καθιερωθει στην καθομιλουμενη και να προφερεται το ενα γαμα και να γραφεται με ενα γαμα!! Δεν λεμε  συγκνωμη, συγνωμη λεμε!!!
Και δεν ειναι θεμα αυτο να πιαστουμε το πως γραφεται το συγνωμη!!!
Οι τιτλοι των δυο θεματων ειναι παρεμφερεις αλλα στην εισαγωγη που κανει ο καθε συγγραφεας αμεσως φαινεται οτι ο ενας μιλαει για μια προσωπικη συγνωμη και μια παρεξηγηση που ειχε γινει με καποιο μελος και ο αλλος μιλαει γενικως για καπου που θελουμε να ζητησουμε συγνωμη και δεν το εχουμε κανει ως τωρα!!!
Δες την διαφορα και μην ειρωνευεσαι ατομα τα οποια δεν τα ξερεις και τα οποια ποτε δεν σε εχουν πειραξει και δεν σε εχουν ειρωνευτει!!!!!
Εδωσα απο την πρωτη στιγμη απαντηση οτι το θεμα που βαζω δεν ειναι το ιδιο με του taxra και αντι καποιας απαντησεως απο την μαυρουλα βρεθηκε το θεμα μου στα διασπαρτα και εφημερα κατι το οποιο με υποτιμα ιδιαιτερα!!

tristana

'Οποιος θέλει να με ειρωνευτεί είναι ευπρόσδεκτος εάν το αξίζω τονίζοντας και επιμένοντας ανούσια σε κάτι ανούσιο, ΟΚ;
Αναφερόμαστε στο συγγνώμη στον γραπτό λόγο.
Επειδή βρίσκω την αντίδρασή σου υπερβολική έως προσβλητική
όταν ισχυρίζεσαι ότι οι άλλοι δεν έχουν μυαλό να καταλάβουν τι εννοείς
γι' αυτό σχολίασα. Και σαφώς θα μπορούσα να γίνω αγενής σαν εσένα,
αλλά αυτό ή το έχεις ή όχι. Προτιμώ το χιούμορ και όχι την ειρωνεία.
Ειρωνεία αισθάνεται όποιος θίγεται καθότι πολύ "σοβαρός".  ΟΚ;

cna

Επειδή στα λοιπά έχω ήδη καλυφθεί έχω να πω μόνο ότι το συγγνώμη δεν προφέρεται ως συγκνώμη. Τέτοια λάθη μόνο οι εγγλέζοι κάνουν. Οπως επίσης και το μπ δεν προφέρεται όπως το αγγλικό b. Είναι μ και π. Αυτά προς το παρόν...

heinrich

aaaaa
cna μου, σε αγαπάμε (που θα πάρεις την Enia μακριά μας) σε εκτιμάμε (για τον ίδιο λόγο) αλλα μου γέννησες απορίες...

ο μπάτσος δηλαδίς πως προφέρεται στα αγγλικα?
batsos ή
mpatsos

tristana

Α, και πώς σε υποτιμούν τα ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ακριβώς;΄
Το να κάνεις ένα λάθος -τουλάχιστον κατά τους κανονισμούς του φόρουμ-
δεν σημαίνει ότι σε θεώρησαν υποδεέστερο!!!!
Μπορούσες κάλλιστα -αν ήσουν καλοπροαίρετος- να αλλάξεις τίτλο και να αποσαφηνίσεις το περιεχόμενο αντί να θεωρείς εαυτόν μειωμένο!!!!!!
Για όνομα του Θεού, δηλαδή!
Ούτε το αλάνθαστο του Πάπα διεκδικεί κανείς, ούτε γράφουμε εδώ για να μας θαυμάσουν...

cna

Χάιν το δεύτερο είναι το σωστό. Απλά έχουμε αγγλοποιήσει τόσο πολύ τη γλώσσα μας που το προφέρουμε με τον πρώτο τρόπο...

Enia

Παράθεση από: "cna"Επειδή στα λοιπά έχω ήδη καλυφθεί έχω να πω μόνο ότι το συγγνώμη δεν προφέρεται ως συγκνώμη. Τέτοια λάθη μόνο οι εγγλέζοι κάνουν. Οπως επίσης και το μπ δεν προφέρεται όπως το αγγλικό b. Είναι μ και π. Αυτά προς το παρόν...

αχ, αγάπη μου!, αυτά να πεις στον κουνιάδο σου(που με έχει τρελάνει να μου κάνει ορθοφωνία...!  :P  :lol: ) και θα σε λατρέψει!!! :hug2: lol

cna

Εχμ το δεύτερο είναι το σωστό στην ελληνική εννοώ...

tristana

Χάινριχ, Μπόμπι προφέρεται ΟΚ;  ]

cna

Παράθεση από: "Enia"αχ, αγάπη μου!, αυτά να πεις στον κουνιάδο σου(που με έχει τρελάνει να μου κάνει ορθοφωνία...!  :P  :lol: ) και θα σε λατρέψει!!! :hug2: lol

Άμα λέω εγώ ότι οι δικηγόροι είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί με κοροϊδεύεις :(

tristana

Ειρήσθω εν παρόδωόύτε ο "συΓΓραφέας" προφέρεται "συγκραφέας",
ούτε η "συΓΓραφή" "συγκραφή". Αυτό σημαίνει ότι τα γράφουμε ένα Γ;
Αν υποψιαστώ ότι ο μπαμπινιώτης έκανε και άλλη ζημιά... θα...
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!

369 Επισκέπτες, 1 Χρήστης