Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 727
  • Total: 728
  • Leon

Σαν τον σκύλο με τη γάτα....

Ξεκίνησε από Nasia9, Νοεμβρίου 30, 2007, 07:20:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

[albumimg]10322[/albumimg]....[albumimg]10323[/albumimg]

Πόσες φορές....σας έχει τύχει να μαλώνετε με κάποιον...σαν τον σκύλο με τη γάτα...ενώ κατά βάθος..( κατά πολύ βάθος ) μπορείτε να τα βρείτε...και να κάνετε μια χαρά,παρεούλα; ... και όμως ο εγωισμός,πολλές φορές μας τυφλώνει..και τα βλέπουμε όλα

ΜΑΥΡΑ !

Επίσης,είναι γνωστό ότι τα ετερώνυμα έλκονται.. (ρωτήστε και τους μαθηματικούς,αν δε με πιστεύετε) Δεν αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια; Αξίζει! Ειδικά για τις μέρες που πλησιάζουν ! Για αυτό φορέστε τα κόκκινα καπελάκια σας, και ορμήξτε  8)

τα σχόλια δικά σας!  ]

heinrich

εγώ σιχαίνομαι τους καυγάδες...ξενερώνω  άσχημα

Nasia9

έχεις καμιά γατούλα;;

heinrich

minoraki

Παράθεση από: "heinrich"εγώ σιχαίνομαι τους καυγάδες...ξενερώνω  άσχημα

και εγω το ιδιο....αλλά ειναι να μη σου τυχει....γιατι τοτε....αστα να πανε!!!!!

Nasia9

Εξαρτάται... άμα καταλήγουν...στο σεξ... τότε..αλλάζει..  ]

Athinoula

emena episeis me enoxlei poli na tsakonomai , na blepo oti diafonoun an8ropoi mazi mou pou sthn ousia meta apo koubenda ta idia skeftomaste...kai den vlepo to logo na uparxoun tsakomoi..me foundonoun oi tsakomoi kai exoume kai mia alfa piesi :twisted: isos merikoi elpizoun na ftaso to 20 gia egkefaliko... :twisted: alla to elenxoume oso boroume an pe8anoume 8a to ma8ete :twisted: .

pandos einai ena poli oreo 8emataki bravo Nasioula gia thn protovoulia..ex allou giati na tsakonomaste xoris logo...

einai krima na akoume meta "ti lan8asmeni apopsei eixa gia sena"..gi ayto mhn vgazoume grigora simberasmata  :wink:

sevenseas

βρε Νασια
βρε Νασιαθα απαντουσα
αλλα δεν ειμαι βεβαιος οτι θα καταλαβουν
μαλλον θα παρεξηγήουν οσα γραφω .
ασε

Nasia9

καλό είναι να λέμε αυτό που έχουμε να πούμε είτε πληγώνει,είτε όχι. :)

Pappas10

Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι ο Καυγάς είναι απόδειξη ενδιαφέροντος. Γουστάρω καυγά αρκεί να μην αφήνει πληγές ή πικρίες.

Ένα μπινελίκι όμως καλό είναι που και που για εκτόνωση...

Άσε που μετά τον καυγά - ενίοτε και κατά τη διάρκεια του - κάνεις και πολύ πιο παθιασμένο έρωτα.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Nasia9

Pappas10

Που ακριβώς απαντώνται οι απορίες σου???
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Kastoras

Αν μιλαμε για καυγα αγριο με  μπινελικια σφαλιαρες κλπ..... μακρυα απο μενα.
Αν μιλαμε για καυγα κοσμιο (με το σις και με το σας ) παλι μακρυα γιατι ειναι ιμιτασιον.
Επομενως μιλαμε για καυγα με τα λογακια του τα μπινελικατια του τα ωραια του και δυνατα του... και μετα πεφτει και ενα πηδημα (μεταξυ αλλοφυλοφυλων ετσι) αλλο πραγμα.
Παντως σθχαινομαι τους καθε ειδους καυγαδες και τα λογια... και χαιρομαι με τους ειλικρινης ακομη και εαν ειναι δυσαρεστοι μαζι μου.

Nasia9

Παράθεση από: "Pappas10"Που ακριβώς απαντώνται οι απορίες σου???

Δεν έχω απορία ρε...

Απλά σκέφτομαι..ή μάλλον προσπαθώ να φανταστώ πώς μπορείτε και το κάνετε αυτό.. εγώ μετά από το ματσάκι,όχι μόνο δε μπορώ να καταλήξω στο κρεβάτι αλλά παίζεται αν θα του ξαναμιλήσω την επόμενη μέρα ]

Pappas10

Παράθεση από: "Nasia9"
Παράθεση από: "Pappas10"Που ακριβώς απαντώνται οι απορίες σου???

Δεν έχω απορία ρε...

Απλά σκέφτομαι..ή μάλλον προσπαθώ να φανταστώ πώς μπορείτε και το κάνετε αυτό.. εγώ μετά από το ματσάκι,όχι μόνο δε μπορώ να καταλήξω στο κρεβάτι αλλά παίζεται αν θα του ξαναμιλήσω την επόμενη μέρα ]

Απλά μεταφέρεις το πάθος, την ένταση, την δύναμη και την ενέργεια από τον καυγά και τα ιπτάμενα πιάτα στο κρεβάτι και τα παλμικά κινούμενα σώματα...

Δεν χρειάζεται να μιλάς ιδιαίτερα εκτός και αν γουστάρει ο/η σύντροφος.

Ο Έρωτας νομίζεις δεν έχει -ενίοτε- ΚΑΙ τσατίλα;;;;;;

Για σκέψου... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

727 Επισκέπτες, 1 Χρήστης