Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 431
  • Total: 432
  • Leon

Απολογισμος 2007...

Ξεκίνησε από P_Panos, Δεκεμβρίου 05, 2007, 05:48:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

P_Panos

Σε λιγες μερες το 2007 θα ανηκει στο παρελθον!!

"Παει ο παλιος ο χρονος, ας γιορτασουμε παιδια!!"

Οχι μονο να γιορτασουμε αλλα οπως συνηθιζεται να κανουμε και εναν απολογισμο.

Τι θα θυμοσαστε απο αυτον?

Τι θα κρατησετε σαν φυλαχτο?

Τι θα ξεφορτωθειτε....μια για παντα??

Τι συναισθηματα σας δημιουργει.. η φυγη του?

Χαιροσαστε? Λυποσαστε η αδιαφορο?

Θα σας λειψει? Θα τον νοσταλγησετε η περιμενετε -αμαν και πως -το 2008?

Σκεφτειτε...θυμηθειτε...αναποληστε κι ελατε.. να τα πουμε.. :)  :) [size=18][/size]

Enia

Προς Θεού, μην αφήσετε τον Χάιν να περάσει απ'αυτό το θέμα, ούτε καν απ'έξω!  :shock:  :shock:  :shock:

Nasia9

Θέλω να αφήσω πίσω κάποιες άσχημες στιγμές...έτσι ώστε να σταματήσουν να με φθείρουν. Τέρμα,ξεκινά νέος χρόνος και πρέπει να είστε αισιόδοξοι όσο εγώ . ] Ευτυχία .

κώστας

Κρατάω αυτές τις φωτεινές εκλάμψεις...τόσο σπάνιες (  ]
eLe

toulouz

:roll: .....να φύγει επιτέλους αυτό το 2007!!!!!!!!!νομίζω ήδη το έχω διαγράψει απο το μυαλό μου!!!!!! :twisted:
  Ελπίζω και εύχομαι το 2008 να είναι μόνο χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές με πολύ πολύ υγεία για όλους!!!!!!!!! :wink:

minoraki

Παράθεση από: "P_Panos"Σε λιγες μερες το 2007 θα ανηκει στο παρελθον!! :arrow: να παει στο καλο και η παναγια μαζι του....

"Παει ο παλιος ο χρονος, ας γιορτασουμε παιδια!!" :arrow: να παει....για να γιορτασουμε....

Οχι μονο να γιορτασουμε αλλα οπως συνηθιζεται να κανουμε και εναν απολογισμο. :arrow: ο απολογισμος του ηταν βαρυς....

Τι θα θυμοσαστε απο αυτον? :arrow: υπηρξαν παρα πολυ δυσκολες και δυσαρεστες στιγμες.....αλλά και καλες.....

Τι θα κρατησετε σαν φυλαχτο? :arrow: τον γαμο της κορης μου και την γεννηση του εγγονου μου....

Τι θα ξεφορτωθειτε....μια για παντα?? :arrow: το σοβαροτατο ατυχημα και τραυματισμο του παιδιου μου....

Τι συναισθηματα σας δημιουργει.. η φυγη του? :arrow: περιεργα....

Χαιροσαστε? Λυποσαστε η αδιαφορο? :arrow: και δυσαρεστα και ευχαριστα.....

Θα σας λειψει? Θα τον νοσταλγησετε η περιμενετε -αμαν και πως -το 2008? :arrow: οχι δεν θα μου λειψει καθολου....θα νοσταλγω ομως τις λιγες ευχαριστες στιγμες που μου αφησε.....

Σκεφτειτε...θυμηθειτε...αναποληστε κι ελατε.. να τα πουμε.. :)  :) :arrow: τα ειπα ολα πιο πανω.... [size=18][/size]

snoopy

asximes embeiries pou mou 8imisan giati to eixa ksahasei.... oti telika merikoi an8rwpoi den einai auto pou fainetai oti einai......
tis krataw loipon.... kai proxwrw pio ipsosiasmeni .............

Athinoula

Πιστεύω πως ο Χρόνος που πέρασε μπορεί να φύγει και δεν θα με λυπήσει και ιδιατέρα , ήταν ίσος από τις πιο άσχημες χρονιες με σοβαρά προβλήματα που αν κάποιος δεν τα έχει ζήσει δεν το καταλαβαίνει

θα μου πείτε υπάρχουν και χειρότερα σαφώς γι αυτό και λέω ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι καλά!

Πιστεύω πως τα παιδιά μας είναι εκείνα που μας δίνουν δύναμη να ζήσουμε και να ελπίζουμε με αυτό το γλυκό, "ζουζουνιστικο" χαμόγελο τους που μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να έχουμε σαν μέλημα το μεγάλωμα τους που είναι υποχρεώσει όλον μας

Εύχομαι αυτή την χρονια να είναι με υγεία για όλους είναι ότι σημαντικότερο..να έχουν δουλειά, και να περνάνε ευχάριστα τις μέρες τους ότι και αν κάνουν

Το θέμα της καθημερινότητας, της ρουτίνας που λέμε όπως είπε και η νάσια είναι για μερικούς κουραστικό όμως για κάποιους από μας που χάσαμε ανθρώπους, που πονάμε για κάποια γεγονότα τις αναπολούμε μακάρι να τους ξαναβλέπαμε  άλλη μια φορα!!

(συνεχίζεται)

purple

an skefteite oti oi 10 mhnes kai kati tou 2007 htan ston strato e sigoura den mporeis na peis oti htan kai o kaluteros xronos...

STRIMENI

Παει ο παλιος ο χρονος με τα ευχαριστα του κ τα δυσαρεστα του που φετος μαλλον ηταν περισσοτερα!!!!!!δεν θελω ομως να παρει τιποτα μαζι του!!!!τα παιρνω ολα εγω γιατι ολα ηταν δικα μου!!!! :) τα παιρνω για παρεα κ προχωραω στην επομενη χρονια!!!!που ελπιζω να χαμογελω περισσοτερο!!!!
κ να μου επιφυλασει χαρουμενες εκπληξεις!!!!! :D το ιδιο ελπιζω κ για εσας!!!!η χρονια να μας χαρησει την ευτυχια που αξιζουμε κ αναζηταμε!!!!κ πανω απο ολα να ειναι γεματη με υγεια!!!!κ πολλα χαμογελα !!!!! :D

zarkvilion

Συνηθίζουμε να λέμε]

P_Panos

Εμπρος λοιπον!!

[size=18]Πειτε μας για τον παλιο τον χρονο....[/size]

Σε οκτω μερες ερχεται το 2008!!

Τι περιμενετε μεσα σε αυτον τον χρονο?

[size=18]Τα ονειρα σας?? [/size]

[size=18]Οι στοχοι σας??[/size]

Enia

Απ'την μια δεν πιστεύω τους αστρολόγους, από την άλλη μ'αρέσει να ακούω τις 'προβλέψεις', ιδίως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες. Από πέρισυ μου είχαν τάξει τα καλύτερα, ειδικά για τους τελευταίους μήνες του '07...
Για το '08 είναι ακόμα πιο τέλεια λένε τα πράγματα...!

Για να δούμε...!

Δεν συνηθίζω να κάνω απολογισμούς. Πιστεύω στο 'μηδένα προ του τέλους μακάριζε', και 'τέλος' δεν νοώ το ημερολογιακό κλείσιμο του χρόνου, αλλά το πέρας μιας εποχής, η οποία μόνο πολύ καιρό αργότερα μπορεί να αναγνωριστεί και να αξιολογηθεί...
Αντίστοιχα και τα όνειρα, οι στόχοι μου, είναι διαρκείς. Είναι στόχοι ζωής, μακροπρόθεσμοι.
Προτιμώ να δεχτώ το 2008 όπως μου έρθει. Ήδη έχω πολλά πράγματα για να ευχαριστώ το Θεό και να είμαι ευτυχισμένη.
Μοναδική ευχή για μένα: να μην χάσω κάτι από αυτά που έχω. Κι αν έρθει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει.

:)

fmas

Θα προσπαθήσω να διώξω τις άσχημες στιγμές που υπήρξαν και με στεναχώρεσαν.........

Classic_Radio

μαυρο ξεκινησε     κατραμι κατεληξε

431 Επισκέπτες, 1 Χρήστης