Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

ΟΙΚΤΟΣ

Ξεκίνησε από sevenseas, Δεκεμβρίου 07, 2007, 06:55:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

τς τς τς... πόσο λίγα ξέρεις τελικά...  :P  :lol:

black_velvet

Παράθεση από: "sevenseas"κατα τις ισότητας των φυλων ?
πολυτεχνιτισσα από οτι ειδα?

βρε 4 χρόνια σ΄αυτο το ρημαδι το ΕΜΠ την ιδια βιδα σχεδιαζατε αγορια και κοριτσια

που πηγε η ισότητα?

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Οταν χωριζουμε και μαλιστα οχι με δικη μας πρωτοβουλία,   εχουμε καθε δικαιωμα να νιωθουμε πικρια, θυμο και στεναχωρια.
Αλλα δεν καταλαβαινω, την εκδικητικοτητα. Και καλα, αν περναει χαλια μακρια μου, καλα να παθει.
Και από την αλλη, ο οικτος. Οικτος, που προερχεται απο ενα σεναριο που εμεις εχουμε πλεξει στο μυαλο μας. Και καλα, επειδη περναει χαλια μακρια μας, ο/η πρωην, δειχνουμε και καλα, μεγαλοψυχια, και λεμε, "πφφφ σε λυπαμαι κακομοιρη μου, που δυστυχεις μακρια μου". Αλλα αυτο που δεν βλεπουμε, είναι οτι ο αλλος πιθανόν να ειναι καλυτερα μακρια μας, εφοσον το επελεξε κιολας.
Ενταξει να ειναι και μια απλη κατακτηση, ενα φλερτ, οπου ο πληγωμενος εγωισμος να μην μας αφηνει να δουμε καθαρα. Αλλα αν ειναι καποιος τον οποιο αγαπαμε, εξ ορισμου ενδιαφερομαστε να ειναι αυτος καλα, ακόμη και μακρια μας.
Αλλα, αν ο αλλος περναει καλα, τότε ποιοι ειμαστε εμεις που θα το κρινουμε αυτο; Και με ποια κριτηρια;

Αυτα τα συναισθηματα δηλητηριαζουν την ψυχη μας και δεν μας κανουν να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι. Πρεπει να δειχνουμε ανωτεροτητα, ακομη και αν πονάμε και θελουμε να του βγαλουμε τα ματια ή να ξεκατινιαστουμε.

Λουκρητια
Πολλακις χωρισμενη

minoraki

και παλι συμφωνω με την λουκρη....
αλλά ειμαι εντελως αρνητικα φορτισμενη, διοτι ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο χωρισε εντελως ξαφνικα αυτο το σ/κ......
παντως αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι δεν μπορουμε να παιζουμε με τα ανθρωπινα συναισθηματα.....ειναι αναξιοπρεπες, απανθρωπο, αντικοινωνικο, ανωριμο.....

Athinoula

είναι μέρες γιορτινές ας μεθύσουμε από αγάπη, και τους μικρόψυχους ας τους διώξουμε από μακριά μας :D

heinrich

τελικά η Ενια θα λειπει από την φάτνη των συντονιστών?
τι ακούσατε?
τι λέχθηκε?

minoraki

Παράθεση από: "Athinoula"είναι μέρες γιορτινές ας μεθύσουμε από αγάπη, και τους μικρόψυχους ας τους διώξουμε από μακριά μας :D
αθηνα μου συμφωνω μαζι σου....αλλά υπαρχουν και ανατρεπτικοι παραγοντες που δεν μας αφηνουν να χαρουμε οπως θελουμε τις γιορταδες μερες που'ρχονται....
ανυγουεη θα το παλεψουμε.....και θα προχωρησουμε με την αγαπη στην καρδια μας και την ελπιδα οτι θα ελθουν καλυτερες ημερες
..... ]αυτο χαιν θα μπορουσες να το βαλεις σαν ανεξαρτητο θεμα..... ][/i]

Rakendytos

..εγω αν και δεν σας απο-χωριζομαι θελω τον οικτο σας..
Δωστε δυο κατοσταρικα..
δυο πεντακοσαρικα..
δυο απ αυτα τα καινουρια τα διακοσαρικα.. :D

Δωστε οτι εχετε..(αυγα,κοτοπουλο,φακες,μακαρονια,μπακαλιαρο παστο..)
 8)

Rakendytos

(ο μπακαλιαρος φιλετο γιατι μικρος ειχα πνιγει με κοκαλο..)

Athinoula

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Athinoula"είναι μέρες γιορτινές ας μεθύσουμε από αγάπη, και τους μικρόψυχους ας τους διώξουμε από μακριά μας :D
αθηνα μου συμφωνω μαζι σου....αλλά υπαρχουν και ανατρεπτικοι παραγοντες που δεν μας αφηνουν να χαρουμε οπως θελουμε τις γιορταδες μερες που'ρχονται....
ανυγουεη θα το παλεψουμε.....και θα προχωρησουμε με την αγαπη στην καρδια μας και την ελπιδα οτι θα ελθουν καλυτερες ημερες
..

ναι έχεις δίκιο ο καθένας  μας έχει τα δικά του Πολλυ μου και μερικές φορες πολύ δυσάρεστα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω όμως..ποτε!!

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"(ο μπακαλιαρος φιλετο γιατι μικρος ειχα πνιγει με κοκαλο..)
και πως επέζησες? μιλάμε είναι πολύ επικίνδυνο

Rakendytos

το Ρακενδυτο επιβιωνει παντα..

τον οικτο σας μονο αδελφιααα.. :D

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"τελικά η Ενια θα λειπει από την φάτνη των συντονιστών?
τι ακούσατε?
τι λέχθηκε?

Γιατί; θέλεις να αναπληρώσεις το (δυσαναπλήρωτο ομολογουμένως) κενό της;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

sevenseas

οικτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Rakendytos

ραν Φορεστ! ραααααν.. :D

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης