Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 449
  • Total: 450
  • Leon

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Athinoula"khol exeis spiti? :D

μαλακό μαύρο μολυβάκι ματιών δε σου κάνει δηλαδή?  :P

το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι οι ίμο είναι γενικώς πολλύ καχεκτικά κι αδύνατα άτομα και έχω την υποψία ότι μπορεί να μην πείθω...  :roll: αλλά χου κερς...!  :P  :lol:

ουτε εγω!!! :?

Rakendytos

τριχες..

κι εμεις τα ιδια καναμε..
να μπω στην ΚΝΕ η στην ΟΔΑΚ
τελικα η ΚΝΕ ειχε τις καλυτερες γκομενες..

saliara

Παράθεση από: "Enia"Γιατί κάποιοι μιλάνε λες και δεν πέρασαν ποτέ εφηβεία? Γιατί ξεχνάτε τόσο εύκολα τα δικά σας χαΐρια και στήνετε τα παιδιά στον τοίχο?

Όλοι οι έφηβοι -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- περνάνε φάσεις κατάθλιψης. Δεν το κάνουν γιατί το θέλουν, αυτές οι γαμημένες οι ορμόνες φταίνε! Και για τα νεύρα, αυτές φταίνε...

Κάθε έφηβος είναι ένα χημικό εργαστήριο έτοιμο να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζονται κριτική, συμπαράσταση και κατανόηση χρειάζονται.
ε ΚΑΛΆ...ΜΗ ΤΟ *****τώρα..Κι εμείς καταπιεσμένα ήμασταν αλλά δε χαρακωνόμασταν..Δεν πηγαίναμε να δούμε κηδείες για να να νιώσουμε τη θλίψη..Έχει και κάποιο όριο η τρέλλα...Και σιγά την καταπίεση μωρέ τα καημένα..Όλα πια καταπιεσμένα είναι..Τα αθώα μουτράκια.. :roll:  :roll: Άχ τι να πώ...Να μου ρθει το παιδί μου αργότερα emo..θα το χαρακώσω εγώ η ίδια.. :twisted:

sevenseas

ναι βρε Σαλιαρα καναμε αλλες μαμακιες
ασε τωρα

μεχρι και ............................. Ριτσο διαβαζαμε
φτου
γμτ

Enia

Βρε σαλιάρα, δε διαφωνώ μαζί σου στην ουσία!  :? Όμως καμμία σχέση η καταπίεση (που λες εσύ) με την κατάθλιψη και τη συναισθηματική φόρτιση(που λέω εγώ).

riaghul

Παράθεση από: "Rakendytos"τριχες..

κι εμεις τα ιδια καναμε..
να μπω στην ΚΝΕ η στην ΟΔΑΚ
τελικα η ΚΝΕ ειχε τις καλυτερες γκομενες..

Τελικά το νινι..δεν σέρνει μόνο καράβι που λέει και το λαϊκόν άσμα..αλλά και ολόκληρες ιδεολογίες....
Με τέτοιες επιλογές ιδεολογίας ...και συντρόφων....πως να μη βγουν γεννιές ΕΜΟ και ΤΡΕΝΤΥ... :P

Kastoras

[size=18]Με φοβο να τα ξανακουσω παλι..... λεω... μηπως ολα γινονται για την προκληση της προσοχης?? μηπως τα παιδακια εχουν ξεχασει καποια πραγματα απλα μα και συναμα ομορφα οπως λ.χ. να φλερταρουν? μηπως τελικα η απομυθοποιηση του σεξ με τα τηλεοπτικα προτυπα που βομβαρδιζονται εχουν δημιουργησει μια γενια ασεξουαλ???
λεω μηπως....[/size]

Enia

Κάστορα, μου διαφεύγει πόσο χρονών είσαι, αλλά εδώ η δικιά μου γενιά (των τριαντάρηδων) και ουσιαστικά δεν έμαθε ποτέ το φλερτ! (Που είναι η Πόλλυ να μας τα πει ένα χεράκι?  :wink: ) Πόσο μάλλον τα σημερινά παιδια...
Λογικό μου ακούγεται όπως το λες...  :roll:

Αλλά και πάλι, μην τα βάζουμε όλα τα παιδιά στο ίδιο καζάνι και μην είμαστε απόλυτοι...

heinrich

Emo
Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Emo είναι ένα είδος ανθρωποειδών το όποιο έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το μαλλί του να είναι στυλ φραντζόλας(σαν του Νίκου Μίχα ένα πράγμα). Θα μπορούσε επίσης να πει κανείς ότι τα "μαλλιά" τους, μοιάζουν με το τρίχωμα ενός ακούρευτου πεκινουά. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των emo είναι η φράντζα (σιδερωμένη φυσικά), τρύπες παντού ΕΚΤΟΣ απ' τα αυτιά, κλαψομ.... εεεε κλαψιάρικια φάτσα, VANS η σταράκι με καρδούλες και πολύχρωμα κορδόνια, θεόστενο παντελόνι δανεισμένο απ' την αδερφή γιατί νομίζουν ότι είναι cool (για αγόρια) και κοντή φούστα με πολύχρωμη κάλτσα μέχρι το μπούτι (για κορίτσια). Απαραίτητο αξεσουάρ είναι το eyeliner, κυρίως για τα emo αγόρια, και φυσικά ο καλύτερος φίλος του emo, το πιστό ξυράφι.

Εναλλακτικές θεωρίες
Υπάρχει και η θεωρία οτι σκοπός των emo είναι να μας σπάσουνε τόσο πολύ τα νεύρα ώστε να γίνουμε όλοι emo και ο κόσμος να γίνει δικός τους ώστε να μπορούν να κλαίνε και να κόβονται όπου θελουν γιατί τα υπόγεια τους είναι μεν ωραία και καταθλιπτικά αλλά κάποια στιγμή είναι τόσο καταθλιπτικά που θέλουν και αυτά να πεθάνουν...

Διάσημα emo

Petrelli Peter
Μίχας Νικόλαος
Κοργιαλάς Δημήτριος (με το γνωστό hit Πάρε μου μια Πρέζα για να κόψω το Μαλλί μου)
Παρασκευάς Βας
Το συγκρότημα Green Gay
Ο Γίος του Τσάκ Νόρις
Και ο πρωήν πρόεδρος του Λαγού ο γνωστός Τιτίκα
Το συγκρότημα Fall out boys
Το συγκρότημα Τokio Hotel....Μπλιαχχχχχχχ
Η γνωστή σε όλους κλαψ...να της Ελληνικής TV, Ρούλα Βροχοπούλου...

Τι είπαν για αυτούς

“Αν ήμουν emo θα ξύριζα το μουστάκι μου”
- Αθανάσιος Διάκος

“Τα emo είναι προιόντα του Καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού”
- Αλέκα Παπαρήγα

“Όταν δεί πόσο ευαίσθητος και emo έχω γίνει, θα θέλει σίγουρα να βγει έξω μαζί μου!”
- Ο emo γκόμενος για την emo γκόμενα

“Η ζωή μου είναι σκατά, θέλω να κλάψω”
- Άγνωστος EMO

“Αν ήμουν emo θα έκλαιγα...έλα ομως που δεν είμαι emo αλλά κλαίω σαν emo γιατί έχω γαμηθεί στα γέλια με αυτούς!!! ”
- Albert Einstein

“ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ GAY”
- Όλος ο κόσμος

“o billie joe me antegrapse”
- Derick Prasinos, Sepultura

“και δονητή να αγοράσω ΕΜΟ θα μου βγεί!”
- Λουκρητία του Αρκά

“Μακάρι το γρασίδι μου να ήταν emo για να κοβόταν από μόνο του...”
- Άγνωστος(κατά πάσα πιθανότητα τεμπέλης κηπουρός)

“Κλαίνε, γιατί τον έχω μεγαλύτερο...”
- Άγνωστος φαλλοκράτης

“Οι emo είναι προϊόν της αντεπαναστασης και πρέπει να εκτελεστούν ως προδότες της Πολιτιστικής μας Επανάστασης”
- Μάο Τσε Τουνγκ

“Οι emo δεν παίρνουν αλλαγή. Θέλουν σπάσιμο!”
- Ένας αναρχικός

“Κατω απο τη φραντζα τους εχουνε σκατα! Τι να καταλαβουνε απο λευτερια;! ”
- Αντιεξουσιαστικη Κινηση Πατρας

“Αυτο ειναι σωστο! Οι emo κρεμασμενοι στον Πυργο τον Λευκο ”
- Αντιεξουσιαστικη Κινηση Ζακυνθου

“Δε χρειάζεται να παρέμβουμε για να αλλάξουμε τους emo. Οι εσωτερικές συνθήκες θα τους οδηγήσουν νομοτελειακά στην αλλαγή”
- Ένας ντετερμινιστής

“Δε χρειάζεται να βάψουμε μπλε τους emo. Η πετούνια θα τους οδηγήσει σε μάθημα φισαρμόνικας”
- Ένας σουρεαλιστής

Αλήθειες

-Ο Θεός δεν αποκαλύπτει στους Emo που έχουν πεθάνει την αλήθεια για να μην βάλουν τα κλάματα...

-Είναι για τον π****

-Ναι, τα emo αγοράκια "κρεατόνωνται" μεταξύ τους. Αυτό δεν τους κάνει Gay. Τους κάνει emo.

-O κόσμος χωρίζεται σε δύο στρατοπεδα: Στους Emo, και σε αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν τους emo.

-Oι emo εκνευρίζουν αφάνταστα τον Τσακ Νόρις που αν θέλει τους σκοτώνει με τη στριφογυριστή κλωτσιά του.

-Όταν παίζουν κρυφτό, σπάνε τα μποξ όφις: Ψάχνοντας τον Emo.

-Συζήτηση ανάμεσα σε EMO:
                         Emo1: Τι κάνεις;
                         Emo2: Χάλια, εσύ;
                         Emo1: Και εγώ. Θες να αυτοκτονήσουμε;
                         Emo2: Ναι,αλλά θα κλαίμε ταυτόχρονα.
                         Emo3(Πεταγεται):εεε!!Και γω θελωωω
                         Emo1: Ποιος στο Π***** είσαι συ?
                         Emo3: Emo emo...

Καθημερινότητα των emo

Ξυπνώ και αγκαλιάζω το κουνελάκι μου, φοράω το GAP φούτερ και το καρό σταράκι μου, βλέπω στον καθρέπτη μου να είναι καλά κρεμασμένη από το φρύδι η φράντζα μου και ξεκινώ για το σχολείο χωρίς φιλί στην μάνα και χωρίς καλημέρα στον μπαμπά. Στο σχολείο φτάνω και ασχολούμαι αποκλειστικά με το σχέδιο καρδούλων και αστεριών. Τις ελεύθερες ώρες (δηλαδή αυτές που κουράζετε το χέρι μου από το αριστούργημα που σχεδιάζω) σκέφτομαι την κοπέλα των ονείρων μου και πως είναι πολύ άδικο να μην την έχω. Κλαίω και λίγο την μοίρα μου και πάω σπίτι για να φάω το έτοιμο φαΐ της μαμάς. Όλη την υπόλοιπη ημέρα ασχολούμαι αποκλειστικά με το να κάνω νέους φίλους από το internet, να ζηλεύω που οι άλλοι είναι περισσότερο emo από εμένα. Επίσης βγάζω φωτογραφίες την φάτσα μου σε κλαψο-πόζες με το νέο super κινητό που μου πήρε ο μπαμπάς και που έχει 5Μpx camera για να δείξω στους άλλους emo φίλους μου στα starbucks το απόγευμα.

heinrich

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΕΜΟ …..
05:00πμ : Ξύπνησα…Είδα εφιάλτη!Είχα χάσει, λέει, το μολύβι που βάφω τα μάτια μου. Ταράχτηκα…
05:15πμ : Ξανακοιμήθηκα…
07:30πμ : Ξύπνησα. Έφαγα μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη να βάφω τα μάτια και τα νύχια μου, και να φτιάχνω την μοβ φράντζα μου.
(Σημείωση: Τι κούκλος που ʽμαι… αλλά κανείς δεν με θέλει. Όλοι με μισούν)
09:00πμ : Τελικά έχασα την πρώτη ώρα…
09:45πμ : 2ο διάλειμμα. Ζήτησα από τη Σόνια (την κοπέλα με τις μοβ αφέλειες) να φασωθούμε στις τουαλέτες. Μου ʽπε όχι, είχε περίοδο.
Αλλά λέει ψέματα. Το ξέρω… Όλοι με μισούν εμένα.
10:37πμ : 3ο διάλειμμα. Ζήτησα από τον Νίκο να φασωθούμε. Δέχτηκε.
(Κρίμα είχα ξεχάσει την βαζελίνη σπίτι) Να και κάποιος που με αγαπάει.
14:05μμ : Σχόλασα. Γύρισα με το skate… Όλο έπεφτα και τα παιδιά με τα φαρδιά στην πλατεία με κορόιδευαν πάλι. Γαμημένοι χιπχοπάδες.
14:15μμ : Έφτασα στο σπίτι αναστατωμένος και παραλίγο να πέσω στην πισίνα.
14:25μμ : Ακόμα ήμουν θλιμμένος… έκοψα το χέρι μου με ξυραφάκι και έριξα από πάνω αλάτι.Ηδονίστηκα.
19:00μμ : Πήγα με την παρέα Starbucks
21:00μμ : Πήγα με την παρέα mc donalds
21:30μμ : Φασώθηκα με τον Ηλία
21:40μμ : Φασώθηκα με την Δήμητρα
22:10μμ : Πειράζαμε και τρομάζαμε γριούλες στο πάρκο. Είμαστε και πολύ μάγκες.

boubou

Πιστεύω πως και στις δύο ομάδες ανήκουν άτομα που αρέσκονται να είναι στην επίκαιρότητα. Οι μεν emo ισχυρίζονται ότι είναι χαμηλών τόνων και θέλουν να ζουν στο περιθώριο ανενόχλητοι, αλλά μάλλον με την εμφανισή τους τραβούν περισσότερο την προσοχή των άλλων. Οι δε tredy θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα και να τραβουν τα βλέματα των άλλων (τουλάχιστον αυτοί δεν υποκρίνονται) και τα καταφέρνουν. Εν ολίγοις και οι δύο ομάδες επιδιώκουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων και το μόνο που αλλάζει είναι η προσέγγισή τους!

heinrich

χαζευα την μοδα των emo...ακαβλέ και άφυλο είναι..
τωρα κατάλαβα γιατί δεν μπορώ να βρω αντρικό ντυσιμο στα μαγαζια

tristana

Χώρος άπλετος για συμπαράσταση στον ακραιφνώς άντρα Χάινριχ
και τα προβλήματά του. Φέρτε κανά αντρικό ρούχο, καμιά σωβρακοφανέλα,
επιτέλους!

Και πλάκα-πλάκα, απ' όσα διάβασα, καλά θα ήταν να μην γίνονταν μανάδες
και πατεράδες ορισμένοι γιατί από τα μαύρα μεσάνυχτα στα οποία πλέουν
τα παιδιά τους -τα δόλια- από τα τέσσερα θα κάνουν χαρακίρι.
Ε, ρε οι νεόγεροι!

Επίσης, ας ξεχωρίσουμε τα του σουρεαλιστή και του Αϊνστάιν.

Βεβαίως, σωστά τα λέει μόνον ο ντετερμινιστής. Θα μεγαλώσουν
και θα αλλάξουν κι αυτά και θα φρίττουν με τα δικά τους τα παιδιά.
Πιθανόν...  Εφηβεία είναι, θα περάσει.

snoopy

heinrich...αρχίζεις και γράφεις πολλά..σαν τον Μιχάλη!!

snoopy

Παράθεση από: "snoopy"heinrich...αρχίζεις και γράφεις πολλά..σαν τον Μιχάλη!!

ΟΥΠΣ ξέχασα.... ο μιχάλης για γράφει λίγα με πολλές λέξεις :oops:  :oops:

449 Επισκέπτες, 1 Χρήστης