Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 473
  • Total: 473

emo vs trendy

Ξεκίνησε από snoopy, Δεκεμβρίου 11, 2007, 10:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

"...καλείται να παίξει τον θαυμαστό του ρόλο ο 'συνένοχος' νους..."

Ωχ...τα γνωρίζω αυτά]
eLe

jasper

:rendeer:  για να κάνουμε και λίγο ατμόσφαιρα (χωρίς κανέναν άλλο υπαινιγμό :P )

black_velvet

Ειδικά η διευκρίνιση, προσωπικά με έπεισε για το αντίθετο!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

jasper

είσαι συ μιααααα!!!!  :P  :D

κώστας

Ε, ναι...πόσο περισσότερο να υπαινιχθεί πια;
Έχει κι ο υπαινιγμός τα όριά του...

Άλλωστε, είναι σαφές]
eLe

Nasia9

Τώρα στον alpha έριχνε κάποιους άλλους,που δεν είναι ούτε trendy ούτε emo. Εγώ σκιάχτηκα πάντως  ]

Nasia9

έγραψα καταλάθος ''έριχνε'' γιατί έριξα λίγο καφέ στο παντελόνι μου. έδειχνε ήθελα να πω  ]

Athinoula

ειναι αστειο...τι λετε να κανουμε και εμεις ενα γκρουπ και να βγουμε στον αλφα σαν α33???

Athinoula

:24:  να βγουμε οτι ειμαστε κατα τον εμο και τον τρεντι :roll:

Athinoula

να βάλουμε και ένα khol στο μάτι μαύρο και να γίνουμε τρελα..φαντάζεστε τον ΤΕΡΙ με μολύβι στο μάτι???? :24:

Athinoula

εμενα σαν Emo με φουντωτό μαλλί και φιόγκο?..έχω πεθάνει στο γέλιο..

Enia

πάντως εγώ το έχω αποφασίσει ήδη, πως της φετινές απόκριες θα ντυθώ ίμο, κι εσείς λέτε ότι θέλετε...  :P  :lol:

Athinoula

toulouz

Κάτι άκουσα χθες για gothik!μα καλά πόσοι θα ξεφυτρώσουν ακόμα?????
Ασε που είδα χθές στις ειδήσεις εναν απ αυτούς (απο ποιούς ακριβώς δεν κατάλαβα!!! :roll: )είχε κατι περίργα μαλλιά, βαμένος με σκουλαρίκια παντού (όπου φαινόταν τουλάχιστον!)αλλά το χειρότερο ήταν άλλο!!!!!! είχε κάτι αυτιάαααααααα σαν το Ντάμπο(εεε?ετσι δεν το λενε το ελαφαντάκι??)αφού σκιάχτηκα!!!!!!!!!!! :elephant:

saliara

Μάλλον αυτόν με τα πεταχτιά αυτιά τον είδα κι εγώ...Άσε που νομίζεις ότι είναι ψεύτικα...Λοιπόν το βρήκα..Τις απόκριες θα πάμε όλοι μαζί σε ένα καρναβάλι και οι μισοί θα ντυθούμε emo και οι άλλοι μισοί gothik.Και απ'ότι κατάλαβα..οι μισοί θα χτυπιούνται και οι άλλοι μισοί emo ντυμένοι θα κλαίμε..αφού λένε πως είναι μελαγχολικά άτομα..Αμέσως να κατηγορήσετε..Να γιατί ντύνονται έτσι..Απ'την πολύ μελαγχολία...Γι'αυτό λένε το γέλιο μακραίνει τη ζωή..Να τι παθαίνουν όσοι μελαγχολούν..χιχιχι :P

473 Επισκέπτες, 0 Χρήστες