Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 288
  • Total: 288

HEINRICH μ'ακους;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Ξεκίνησε από isabella, Δεκεμβρίου 14, 2007, 08:57:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

Pappas10

Xronia Polla kai na' sai panta kala ma men....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

Πέρασε ένας χρόνος... Κιόλας...
Προσπαθούσα χθες αργά να συνδεθώ για να σου ευχηθώ αλλά δεν μου έκανε την χάρη το ξενοδοχείο. Δεν πειράζει.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Χρονια πολλα Χρησταρα!
με υγεια και ευτυχια!

Enia

Έλα ρε...!  :shock: Είναι εθνική εορτή σήμερα και εγώ δεν πήρα χαμπάρι από πριν, να στρώσω τα κόκκινα χαλιά, να ανεβάσω τα πανό, να φουσκώσω τα μπαλόνια...!? Ε, φτου μου!

Έτσι, για να αποδώσω τα δίκαια θα ανάψω μια τούφα απ'τα μαλλιά μου να σβήσεις για κεράκι, και να σου φύγει και ο καημός του ρεσό.  :P

Οι ευχές μου για σένα μόνο πέντε, αλλά συμπυκνωμένες:

Υγεία - πάνω απ'όλα και πρώτα απ'όλα, για σένα και για όσους νοιάζεσαι
Ειρήνη - με την έννοια της εσωτερικής γαλήνης
Δημιουργία - όχι μόνο σε επίπεδο δουλειάς, αλλά και σε κάθε φάση της ζωής σου
Αγάπη - γιατί σου αξίζει
Ευτυχία - γιατί δεν φτάνει μόνο να την κυνηγάμε, αλλά και να την αναγνωρίζουμε όταν την έχουμε, έστω και σε μικρές δόσεις...

Χρόνια Πολλά!  :D

kuria

χρονια σου... οπως τα θελεις εσυ και οχι οι αλλοι...  :53:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

χρονια σου πολλα και καλα.....παντοτε πρωτα απο ολα με υγεια και προσωπικη γαληνη και ευτυχια

tristana

Χρόνια Πολλά και Καλά, μόν άιντολ πρεφερέ. Μικρέ μου Φρόγκι.
Πάντα καταπράσινος ήτοι δροσερός και νέος με μια δόση τσαντίλας
που σου πάει πολύ.  ]

Athinoula

Χρονια Πολλά και από μένα με υγεία και μια μαύρη δίμετρη γαζέλα :D

jasper

Χρόνια πολλά και με μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις   :D

KostasD33

Παράθεση από: "black_velvet".... πεϊνιρλί που μου 'ταξες πέρυσι στα γενέθλιά σου, ακόμη μου το χρωστάς.  ]

Να αυτά του θυμίζετε και κάνει την πάπια και δεν μπαίνει όλη μέρα σήμερα μη και πρέπει να πληρώσει τα κεράσματα

Χρήστο... χρόνια πολλά βρε κι από εμένα και σαν ευχή σου εύχομαι ότι χρωστάς να έχει παραγραφεί ή να έχει αποδοθεί και να μη χρωστάς τίποτα άλλο

black_velvet

Εσύ τώρα τι θες κι ανακατεύεσαι στην ευχή μου; ε; Μια ανεξάρτητη ευχή δεν μπορείς να κάνεις; Ορίστε μας!

Χρήστο μου, μην τον ακούς μωρό μου! Δεν είσαι πάπια. Παραμένεις ο βάτραχός μας!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

σας μερσώ όλους σας...
Ναι, σήμερα είμαι 50% κουφός διότι έχει μπει νερό και στα 2 αυτιά μου. Να ευχεστε να μου φύγει το συντομότερο γιατί θα σς ταράξω στις δημοσιεύσεις (ανάγκη επικοινωνίας γαρ(ργαρα)
Αυτή λοιπόν η  &^%^&$&*$&  HOL μου χει κόψει το ιντερνετ στο γραφείο από τις 23 Νοεμβρίου για να κάνει «σώνει και καλά» την γραμμή δικιά της και δεν μπόρεσα να σας ευχαριστήσω νωρίτερα...

Ενας χρονος ακόμα πέρασε. Ενα ακόμα κιλό μπήκε. Μια ακομα τρύπα στην ζώνη προστέθηκε.
Ρε πως μπάινουν τα κιλά την σήμερον ημέρα. Οπως οι τόκοι στον κάρτα.

Η μέρα μου ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις. Εκανα κατά τις 8.30 το χιλιομετράκι μου στην πισίνα, χαλάρωσα στο τζακουζάκι μου, έκανα και το ντουσάκι μου (δεν έχω κατανοήσει ακόμα γιατί κάνω  ντουσάκι μετά από 1 ώρα κολύμπι αλλά πάντα το κάνω). Ολα πήγαιναν ρολόι (που δεν έχω) έως την στιγμή που αποφάσισα να ανέβω στην ζυγαριά. Αυτή η ζυγαριά την ονομάζω «η ζυγαριά της αγωνίας» ή χαιδευτικά «ω, ρε πούστη μου» διότι είναι από κείνες που κουνάς δεξιά - αριστερά το μικρό βαρίδι έως η μπάρα, στην οποία είναι περασμένο επάνω, να έρθει και να ισορροπήσει αναμεσα στα 2 άκρα της ζυγαριάς.
Και η μπάρα πήγε δεξιά
.....και λίγο ακόμα δεξιότερα...
και λίγο πιο δεξιά από το δεξιότερα....
....λίγο ακόμα ντε...
........λίγο πριν το εγκεφαλικό....
.....
...
....
και έκροξα: «Μα, από που, επιτέλους, μπάζω νερό»?

Καλές γιορτές, με υγεία

Μην βάλετε την HOL πουθενά σας!

_MAIRA_

kodikas

ωρσε βρε..

παρε μια ευχη να μη στη χρωσταω!

288 Επισκέπτες, 0 Χρήστες