Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 299
  • Total: 299

ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 3ος Κύκλος με SexyGirls!!! Έναρξη!

Ξεκίνησε από gavrina, Δεκεμβρίου 18, 2007, 03:44:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gavrina

[/u][/color]

Τα αγόρια μας,
1.   Να κάνουν ερωτήσεις στις SexyGirls με σκοπό την αποκάλυψη τους.
2.   Έχει το δικαίωμα ο καθένας σας να κάνει σε 2 ακόμα και σε 3 SexyGirls
3.   Με χιούμορ να προσπαθήσετε να τις ανακαλύψετε βλέποντας το σαν παιχνίδι και όχι σαν έπαθλο.
4.   Να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με αυτό το μυστήριο.
5.   Να γελάσουμε και να περάσουμε καλά.

Όπως σε όλα έτσι και εδώ θα υπάρχουν,

Κανόνες ]

1.   Δεν βρίζουμε.
2.   Δεν ερχόμαστε σε προσωπική αντιπαράθεση.
3.   Δεν πετάμε υπονοούμενα προσωπικού επιπέδου.
4.   Το ότι είναι SexyGirls δεν σημαίνει ότι είναι έτσι και στην προσωπική τους ζωή.
5.   Δεν θίγουμε τις SexyGirls γιατί δεν ξέρουμε ποια κρύβεται από πίσω.
6.   Οι SexyGirls δεν απαντούν στα προσωπικά μηνύματα που θα στέλνετε με σκοπό να ρωτάτε ποια είναι.
7.      ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ-> Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώσει ΜΙΑ φορά ποια είναι η SexyGirl, που σημαίνει ότι αν δεν είναι αυτή δεν έχει δικαίωμα να την ξαναεπιλέξει.

Σημείωση]

Θα υπάρχει μία

Είμαι η SexyGirl_1 και όπως δηλώνει και ο αριθμός μου, μου αρέσει να είμαι πάντα η καλύτερη αλλά αναζητώ και το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα!
Απεχθάνομαι τους άντρες που επιβεβαιώνονται με τα λεφτά τους ή τις γνωριμίες τους! Μου αρέσουν οι έξυπνοι και δυναμικοί τύποι που θα με πλησιάσουν για την προσωπικότητα μου και όχι για την εμφάνισή μου!
Τα καλοκαίρια θα με βρείτε σε κάποια ερημική παραλία να κάνω γυμνισμό καθώς απεχθάνομαι την πολυκοσμία. Τον χειμώνα δεν βλέπω την ώρα να ξεφεύγω σε καταφύγια και να ξενυχτάω με κόκκινο κρασί και καλή παρέα!
Αν ήσουν φίλος μου..θα ήσουν σπάνιος, πολύτιμος, θα έδινα την ζωή μου για σένα!
Αν ήσουν σύντροφος μου..θα ήσουν ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο!

SexyGirl_2

ειμαι η SexyGirl_3
τα πολλλα λογια ειναι φτωχεια!
μου αρεσει οι αντρες γυρω μου να διειγειρουν πρωτα το μυαλο και μετα ολα τα αλλα!
μια εικονα ειναι ιση με χιλιες λεξεις..τα υπολοιπα αφηνω να τα ανακαλυψετε μονοι σας!
δυνατο μου σημειο ο αισθησιακος χορός!

SexyGirl_4

Παραλίγο και θα είχα την τρίτη θέση...αλλά ειμαι η SexyGirl_4!
Δεν μου άρέσουν οι άνθρωποι που είναι snob . Μου αρέσουν όι άνθρωποι με χιούμορ και που σε κοιτάνε στα μάτια.
Μου αρέσει να με διεκδικούν, να μου κάνουν τα χατήρια, να μου λένε αυτο που σκέφτονται.
Τα υπόλοιπα,θα τα ανακαλύψεις μόνος σου αλλά σιγά σιγά.

SexyGirl_5

Είμαι η Τετιάνα από το Ντονέτσκ, μια κατάξανθη καλλονή με εκρηκτικές τέλειες αναλογίες.
Δεν είμαι μόνο αισθησιακή, όμορφη και διάσημη (ναι καλά θυμάστε, εγώ ήμουν που έκανα τα φωνητικά ξεφωνητά μαζί με άλλους είκοσι, όταν η Ρουσλάνα αυτομαστιγωνόταν στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον), αλλά και πρόθυμη, με φαντασία και υπομονή να σε οδηγήσω σε πρωτοφανέρωτα για σένα μονοπάτια του έρωτα.
Λατρεύω την καλοπέραση που μπορεί να μου προσφέρει κάθε Νέο Πλούσιο Ωραίο Αρσενικό.

SexyGirl_6

Παρούσα και εγώ.....
Είμαι το SexyGirl_6
Λίγα λόγια για μένα....
Μου αρέσει να με διεκδικούν.
Απεχθάνομαι τα δήθεν και την αχαριστία.
Λατρεύω τους ανθρώπους με χιούμορ
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που ξέρουν τι να δώσουν και τι να πάρουν
Το δυνατό μου σημείο???Αυτά που εσύ είσαι θα ψάξεις να βρεις
βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και που ξέρεις?
Για να με κάνεις δικιά σου πρέπει πρώτα να δαμάσεις το μυαλό μου...Το θεωρείς εύκολο?

SexyGirl_7

SexyGirl_8

Eimai to Sexy Girl 8 (fisika kai einai o tixeros mou arithmos). Kalos sas brika. Liga logia gia mena loipon.

To profil mou einai to eksis :

Eimai naziara,tsaxpinogargaliara kai trellainomai gia ta arsenika agorakia,pou prospathoun na me kataktisoun me kathe tropo. M'aresei poli na sfazontai gia mena,kai na me exoun vasilissa.

Pino mono nero kai fisikous ximous,giati kanei kalo ston organismo kai fysika epeidi de thelo na katastrepso to soma mou. Eimai idiaitera romantiki , kai gia auto de tha mporousa pote na do sto piato mou,kopsidia kai tetoies saxlamares. Protimo ta diafora filetakia,ton solomo kai ta prasina.

Latreuo ton anthropo mou,kai to hobby mou einai o erotas. Eroteuomai spania,alla an eroteuto dinomai me trela.M'aresei na paizo me tous antres, giati exo olokliri diatrivi,se auto to thema.

Opos blepete eimai melaxrini kai exo mavra matia. :idea: To dinato mou simeio einai to kolaraki mou.  Sas pro(s)kalo na paiksete mazi mou,kai na xasete.

SexyGirl_9

"ΤΑ πολλά Λόγια είναι Φτώχια" λέει ο λαός..
κι εγώ σαν παιδί του λαού..το τηρώ. Ελα να με γνωρίσεις και μόνος σου θα δείς . Παίζω το παιχνίδι μου όμορφα..ξέρεις εσύ...φτάνει μόνο να μπορέσεις να με γνωρίσεις..όχι μόνο σωματικά που τα προσόντα μου είναι εμφανή...αλλά και εσωτερικά.....

SexyGirl_10

Είμαι η Sexygirl 10 το δέκα το καλο!

Μου αρέσουν οι άνδρες με προσωπικότητα, που ξέρουν πως να διεκδικήσουν μια γυναικα να την γοητεύσουν.

Όπως και σε κάθε γυναικα μου αρέσει να με προσέχουν, να με φροντίζουν.

Από γαστρονομικές επιλογές προτιμώ τα πικάντικα φαγητά, και όχι μονο...οτιδήποτε πικάντικο το βρίσκω ερωτικό,εσείς?

Είμαι πολύ πρακτικός άνθρωπος και διαθέτω άφθονο χιούμορ για κάθε περίσταση!

Mου αρέσει η ταχύτητα του αυτοκινητου ανεβαίνει η αδρεναλίνη και με ενθουσιάζει...πάντα με καλή παρεούλα

Έλα να παίξουμε παρεούλα

:wink:

SexyGirl_5

καλέ πού είναι τα Νέα Πλούσια Ωραία Αρσενικά του Α33;

minoraki

ψιιιιιιιιιιιιιτττττττττττ μπουμπουκα μου.....χριστουγεννιατικα θα κολασεις τα καημενα τα αγορακια μας και μετα τι θα τα κανουμε?????
χαχα μπηκες με φορα και ταραξες τα ηρεμα νερα του α33..... ]

loco

eipame , sto plousia ta xalame alla de trexei tipota ;-) sto oraia omos dilono PARON

minoraki

χασαμε και τον ρικυ.....θα ηταν πρωτος απο ολους που θα δηλωνε συμμετοχη.....που εισαι βρε ρικυ μας γλυκο μας αγορακι???? ]

allone

ante na ksekinisw egw kai na dhlwsw pws h pio sexygirl einai h SexyGirl_7

giati mou aresei?........... epidei den aftodiafimizete

giati ws gnwston 'opou akous polla kerasia na perneis mikro kalathi' pou leei kai h parimia..

loco

i 7 einai asiatisa, synithos einai akoles, re allone prosere re file. hehehehe

loco

i 9 makran !!!! zitos sou kai bravo sou kai ftousou kopelia !!!!

kuria

βρε παιδια αρχισαν τα προξενεματα και εγω η αχρηστη αυτοχριστη γραμματεας και αρχιπρωτοκολλαρχισσα καθομαι και χαζολογιεμαι χανοντας τα ανομα ποσοστα μου;
οπως προανεφερε η προξενητρα μας εδω δε γραφετε μονο ποια σας αρεσει και γιατι, αλλα κανετε ερωτησεις στα κοριτσια ωστε να ανακαλυψετε ποια κρυβεται απο πισω...
και για την αταξια των πραγματων...
allone δεν αυτοδιαφημιστηκαν τα θηλυκα, απλα το βιογραφικο τους καταθεσαν και η Νο 7 ακομα δεν προλαβε να το συνταξει...
και συ αμεσως βρε loco να την φαντασιωθεις ακωλη ασιατισσα ξενηστικωμενη...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

allone

:(

krima kyria... kai egw pou xarika oto vrika thn teleia gyneka

kuria

μην απογοητευεσαι allone... ειμαι σιγουρη πως η αρχικη σου επιλογη ειναι σωστη και αν βρεις ποια κρυβεται πισω απο το Νο 7 θα δικαιωθεις
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

allone

kati exw sto mialo mou Kyria alla den to ekswterikevw akomh..

taxras

sexy girl 11 δεν εχει αρα πως θα της κανω ερωτηση?

minoraki

taxras

τουλαχιστον να ξεραμε ποιες συμμετεχουν σε αυτες τις δεκα

299 Επισκέπτες, 0 Χρήστες