Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 18, 2007, 09:25:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Ξέρεις καλά kuria μου πόσα και τι βλέμματα έχω ρίξει.
Γι' αυτό και μπορεί να ξέρω κάτι παραπάνω για το πνεύμα.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Και, εν τέλει, μόνον ο ίδιος δικαιούται να μιλήσει για τον εαυτό του. Όχι εσύ. Ούτε εγώ.

KostasD33

τελεσίδικα έχει πνεύμα το ατιμούλικο εκτός από καλές γραμματοσειρές.

Λοιπόν φίλος
Προσωπικά προτιμώ το Πόκερ με ανοιχτό χαρτί
Δεν λέω καλό το παιχνίδι με κλειστά χαρτιά αλλά δημιουργεί άγχος και καταναλώνει μεγάλη ποσότητα μνήμης να θυμάσαι τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πεις και να δήξεις και τι όχι.
Το ανοιχτά χαρτιά θέλει όμως και (_(_)φαρδιά ολίγον διότι αν δεν σου βγει το σωστό χαρτί θα σου πάρουν και τα σώβρακα

(βρε λες ο Ρακ γι αυτό να κυκλοφορεί άνευ?....  ]

black_velvet

Θράσος θέλει Κωστή μου.

Θράσος. Σαφέστατες απόψεις. Καθαρό μυαλό. Και, πάνω και πέρα απ' όλα, τέλεια καθαρό έως διαυγές βλέμμα.  ]

KostasD33

Δεν λέω όχι σ αυτό που λες μαυρούλαμ αλλά θέλει και μπόλικα σώβρακα παρακαταθήκες να έχεις για να αντέξεις
Άκου που σου λέω κι εγώ

Enia

Παράθεση από: "heinrich"διαφωνώ με τη Μις Ενια.
Τα συναισθηματα τα βιώνεις μοναχός αρα και δεν με ενδιαφέρει να τα αποκαλύψω σε άλλους. Εκτός της περίπτωσης που θα ωφεληθώ από μια τέτοια αποκάλυψη

1ον, 'Μις' λένε την Μις Κόσμος, την Μις Κάτω Παναγιά, την Μις Πίγκυ, αλλά όχι εμένα. Σε λίγο θα με πεις και Φράου  :P

2ον, αναφερόμουν στην εκδήλωση των συναισθημάτων σε αντίθεση με την καταπίέσή τους που μπορεί να δημιουργήσει απωθημένα και άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρώ ότι το να εκδηλώνει κανείς τα συναισθήματά του είναι υγεία. Όχι γιατί κάποιος τα μαθαίνει, γιατί κάποιος σχηματίζει γνώμη ή γιατί θα υπάρχει κάποιο όφελος... Αλλά γιατί χαρά μοιρασμένη είναι διπλή και πόνος μοιρασμένος είναι μισός...

black_velvet

ΓΜΤ!!! Με τούτα και με κείνα, έχω ξεχάσει ακόμη και τα αυτονόητα!
(είναι αυτό που λέει και το άσμα]απόλυτα έντονη [/b]την ανάγκη να το "πω":

Οι απόψεις που γραφω εδώ μέσα είναι αυτά που πιστεύω. Ή/και που νιώθω. Κι είναι ανεξάρτητα από πρόσωπα, καταστάσεις και απόψεις άλλων χρηστών και απαντήσεων εδώ. Οι τελευταίες αποτελούσαν πάντα μόνον το έναυσμα. Την αφορμή. Και (θέλω να) πιστεύω πως η συντριπτική (! ουάου!) πλειοψηφία αυτών που αποτελούσαν την "έμπνευσή" μου το κατανοούσαν αυτό. Και δεν έχουν ανάγκη περαιτέρω διευκρινίσεων.

Δυστυχώς, από την στιγμή που εγώ νιώθω την ανάγκη να δώσω τέτοιου είδους διευκρινίσεις, κάτι μου λέει πως.... η σχέση μας αγαπητέ α33 δεν πάει καλά...  :(

CINDY

εαν ρωτησετε με οσους συναναστρεφομαι στενα ενα πραγμα θα σας απαντησουν: ορμητικος χειμμαρος!

ειμαι απο τος ανθρωπους που εκδηλωνουν εντονα τα συναισθηματα τους μεχρι ηλιθιοτητας!
αυτο που λεμε ανοιχτο βιβλιο!
και καθε φορα που γινεται αυτο παρεξηγουμαι και επικρινομαι..αρνητικα!

CINDY

αν και καμια φορα καλο θα ειναι να κραταμε τα συναισθηματα μας κρυφα..η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες εχω πληγωθει απο την εκδηλωση των συναισθηματων μου..ενω αν ειχα συγκρατηθει θα ηταν καλυτερα τα πραγματα..

heinrich

Φράου(λα) Ενια και black velvet

Αν θεωρείτε πως είναι υγεία  να τα εκδηλώνουμε όλα τότε πολύ σωστά θα πράξω να σας σπάσω την κεφάλα όταν  θα κάνετε κάτι που δεν θα μου αρέσει  (όπως λ.χ. να μου στέλνεις μηνύματα στις 12.30 τα μεσάνυχτα)

kuria

φαινεται πως ολοι εκεινη την ωρα στελνουν μηνυματα στις χλωμες αηδιες...  :P

(καλα μη ξεφωνιζεις... εσυ το εστειλες νωριτερα... εγω ανοιξα το κινητο αργα... )   :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

kuria

σου ρθε τουλαχιστον η απαντηση ή θα με βριζεις παλι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

μου ρθε αλλά με χαρά θα συνεχίζω να σε βρίζω..
ασπρη!

Jezebell

Αν τα νιωθεις οπως λεει και η λατρεια και εισαι ειλικρινης και σε επαφη με αυτα τοτε τα δινεις κιολας!

550 Επισκέπτες, 2 Χρήστες