Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Ξεκίνησε από Kastoras, Δεκεμβρίου 18, 2007, 05:09:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

[size=18]Ξανα Χριστουγεννα γιορτές κλπ... και να ακους απο το ραδιοφωνο αυτες τις ηλιθιες διαφημισεις του πρωταθλητη της κακογουστιας  JUMBO....
Μα ελεος ενας δεν βρεθηκε μα ΕΝΑΣ απο τη διαφημιστικη εταιρεια να τους βαλει χερι?
Εγω τι φταιω να υφισταμε αυτον τον βιασμο?[/size]

toulouz

Καστοράκο έχεις απόλυτο δίκιο!!!!! Οι διαφημίσεις τους και ειδικά στο ραδιόφωνο είναι άθλιες!!!!!! :lol:

heinrich

αλλά εκείνες του ΟΤΕ είναι απίστευτες!

Να δεις που θα γίνει χοντρό σλόγκαν..

δεν σου σηκώνεται?
ο ΟΤΕ φταίει

Panos031

η απολυτη ξεφτιλα...ασε που δεν εχει παγιο οτε ολη αυτη η φαρσοκωμωδια

Rakendytos

σαν την χηρα στο κρεβατι κανεις συντροφε Καστορα.. :D

Βαλε ωρε αριστερα στο κοκκινο..
105,5
να βρεις την υγεια σου..

fmas

Για την πληροφόριση και μόνο σας λέω ότι τα σλόγκαν της Jumbo τα γράφει ο ίδιος ο Ιδιοκτήτης......

toulouz

Fmas δεν είναι μόνο το σλόγκαν!!!Είναι όλο το concept!!!Οι πασχαλινές διαφημίσεις δε είναι ακόμη χειρότερες απο τις χριστουγεννιάτικες!!!Νομίζεις οτι διαφημίζουν καμιά ταβέρνα!!!!Τεσπα!!!!Καλές ή κακές οι συγκεκριμένες διαφημίσεις ο ιδιοκτήτης μια χαρά λεφτάκια βγάζει!!!

Pappas10

Κατά την διάρκεια των γιορτών, αποφεύγω - ακόμα περισσότερο απ' το κανονικό μου - να βλέπω τηλεόραση και κρατώ αποστάσεις και από το ραδιόφωνο.

Αισθητικά με ενοχλεί πολύ, πέρα από το "μάρκετινγκ" της αγάπης, της συμπόνοιας και της αλληλεγγύης, αυτό το καταναλωτικό κρεσέντο... λες και ο 13ος μισθός είναι αίμα και οι υπόλοιποι καρχαρίες.

Χώρια το ότι "στοχοποιούνται" τα παιδιά... και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Πάρε μπάτμαν, πάρε τζι-άι-τζο, πάρε πόλυ-πόκετ, πάρε μπάρμπυ, πάρε, πάρε, πάρε...

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΡΕ....

Θα μου πεις... "χαίρω πολύ ρε μεγάλε... και τι να κάνουμε δηλαδή;;;" Προσωπικά είπα... δεν ακούω ραδιόφωνο (πήρα καλό ράδιο-cd στο Σκόντα... ίσως το μοναδικό αυτοκίνητο που είναι φτηνότερο από το ράδιο-cd που κουβαλάει) και δεν βλέπω τηλεόραση ΚΑΘΟΛΟΥ (πλήν των παιχνιδιών της ΠΑΝΑΘΑΣ και ειδήσεις).

Είμαι λίγο εκτός θέματος ε;;;;

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "toulouz"Fmas δεν είναι μόνο το σλόγκαν!!!Είναι όλο το concept!!!Οι πασχαλινές διαφημίσεις δε είναι ακόμη χειρότερες απο τις χριστουγεννιάτικες!!!Νομίζεις οτι διαφημίζουν καμιά ταβέρνα!!!!Τεσπα!!!!Καλές ή κακές οι συγκεκριμένες διαφημίσεις ο ιδιοκτήτης μια χαρά λεφτάκια βγάζει!!!

Εμένα το concept μ' αρέσει γιατί δεν απευθύνεται σε παιδιά αλλά στους γονείς τους... τουλάχιστον δεν κάνει πλύση εγκεφάλου σε 3χρονα αλλά σε ενήλικες.

Τώρα βέβαια... δεν έχω ακούσει άλλη πλην της "...ξύπνα μπαμπούλη ριξέ νερό στη μούρη..." οπότε παίζει να έχω χάσει και επεισόδια.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

το σαββατο το πρωι πηγαμε αναγκαστικα στα τζαμπο για αλλαγη καποιων δωρων που ειχαν φερει στον εγγονο μου......γινοταν το "ελα να δεις".....διαλεξαμε ο,τι βρηκαμε μπροστα μας, γιατι απο τον πολυ κοσμο μας επιασε ναυτια (ασε που εγω εχω και μιαν ελαφριαν αγοραφοβια και παρα λιγο να το σκασω απο την πορτα κινδυνου)!!!!!
ειναι της μοδας.....τι να γινει???? το 99% των δωρων που εφεραν στο μωρο μας ειναι απο αυτο το μαγαζι......οι τιμες του ειναι προσιτες, οποτε ο κοσμος τρεχει για να παρει τα απαραιτητα για τα παιδια του!!!!!! τι να γινει????

Athinoula

Ο κάστορας όλο παράπονα κάνει..δεν μου λες λουκουμάκι σίγουρα οι διαφημίσεις είναι κάπως αλλα απευθυνονται κύριος στα παιδιά γι αυτό είναι έτσι!!

ο κόσμος του marketing ..ποια θέματα είναι λίγο κάπως αλλα σε αυτή την ζωή πρέπει να ανεχόμαστε τα περιεργα!

δεν μπρορεί να είναι όλα στα μετρα μας.. :D

sevenseas

τώρα εμενα γιατι μου εχει κολλησει μια διαφημιση αρχαια
το
I' d walk a mile for a Camel

ενα παση περιπτωσει
 ξερετε
οι καλες διαφημισεις
μαλλον ,παμε απο την αρχή
οι διαφημισεις που ειναι αισθητικα αρτιες κι εξυπνες
μενουν στον θεατη
αλλά εχουν ενα μειονεκτημα
χανεται το προιον

η διαφημιση λοιπον πρεπει να μην κανει τοσο εντυπωση
αλλα το προιον που διαφημιζει

οσον αφορα αυτές των Χρτστυγεννων
μην ξεχναμε οτι απευθύνυνονται  σε παιδια
και η επιτυχία τους ειναι
στο οτι τα παιδια ενυπωνουν τα προιοντα, που διαφημιζονται

αυτα
με τις φτωχες μου γνώσεις

7~

Athinoula

:velo: μπράβο καλά τα είπαμε όλοι..

εσείς οι άνδρες μονο τις διαφημίσεις με μπουτιά, στηθος, και πόπους θεωρείτε κάποιου επιπεδου..

μπράβο καλά τα είπαμε όλοι..

αιντε..

sevenseas

ιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ
οχι καλε
δεν ειναι ετσι
εγω δεν θελω μονο μπουτια

θελω διαφημισεις με οπισθια

Athinoula

"ποπουδακια" ζουμερά θέλετε όλα τα αρσενικά :D

τότε θα πείτε ότι είναι καλή η διαφημίσει αρκεί να είναι σε σωστό μέγεθος και με την ανάλογη ανόρθωση..

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης