Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 602
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 620
  • Total: 620

pio einai to ......?

Ξεκίνησε από cuba, Δεκεμβρίου 18, 2007, 06:31:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuba

pio einai to polytimotero pou exete apokthsei?

black_velvet

Ε καλά τώρα! Θέλει κι ερώτημα;
Παιδιά, ανίψια, εγγόνια.... αυτά είναι πάντα τα πολυτιμότερα.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

αργκ! τι τίτλος είναι αυτός?  :evil:

heinrich

και μετά τον τίτλο ακουλουθεί δικαίως το

.....οταν ήμουν έφηβος, τα «είχα φτιάξει» με μια κοπέλα που ήταν συμμαθητριά μου στο σχολείο. Δεν είχαμε «ολοκληρώσει» αλλά όλα θα άλλαζαν εκείνη την ημέρα που με φώναξε στο σπιτι της για να διαβάσουμε «και καλα» μαζί. Οι γονείς της θα έλλειπαν και είχαμε όλο το ΣΚ στην διάθεσή μας. Επιτέλους έμπαινα στο δωμάτιό της! Δεν επρόκειτο για ενα συνηθισμένο δωμάτιο κοριτσιού στην εφηβεία. Στους τοίχους είχε κρεμασμένες αφίσες από τα συγκροτήματα που γουσταρα επίσης και εγώ και διέθετε μια πολύ πλούσια δισκοθήκη. Χάζεψα τη συλλογή της έως να κάνει να κάνει ένα μπανάκι και να αρωματιστεί. Ριχτήκαμε με τα μούτρα στο χαμούρεμα και στο μπαλαμούτιασμα. Κανένας δεν έπαιρνε μια πρωτοβουλία και το πράμα πήγαινε να τιναχτεί στον αέρα. Ημουν και εγώ παρθένος και πολύ άβγαλτος. Αφού της έβγαλα την ψυχή στα χάδια και στα φιλιά, μου είπε σχεδόν ξεψυχισμένα στο αυτί:
«.....παρε, αγορι μου, ό,τι πολυτιμότερο έχω....»
σηκώθηκα αργά, την κοίταξα στα λάγνα γιομάτα φωτιά μάτια της και έτρεξα γυμνός πίσω στην δισκοθήκη. Επιτελους! Εκείνο το σπάνιο bootleg των Metallica θα γινόταν δικό μου!

KostasD33

εως και καραλοοοοολ..........

kuria

η ικανοτητα να αγαπαω και η δυναμη να συγχωρω
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

η αναισθησια μου..
ειναι θεμα επιβιωσης..

CINDY

το πολυτιμοτερο πραγμα που εχω αποκτησει τελευται ειναι μια σχεση που επιθυμουσα εδω και καιρο και με εχει κανει ευτυχισμενη!

minoraki

το πολυτιμοτερο δωρο των φετεινων χριστουγεννων????
μα ποιο αλλο εκτος απο τον αλεξανδρο.....τον εγγονο μου!!!!!
ειναι χαρμα οφθαλμων.....σωστος αγγελος.....και την παραμονη των χριστουγεννων γινεται δυο μηνων!!!!! ]

CINDY

Παράθεση από: "minoraki"το πολυτιμοτερο δωρο των φετεινων χριστουγεννων????
μα ποιο αλλο εκτος απο τον αλεξανδρο.....τον εγγονο μου!!!!!
ειναι χαρμα οφθαλμων.....σωστος αγγελος.....και την παραμονη των χριστουγεννων γινεται δυο μηνων!!!!! ]

να σας ζησει γλυκουλα μου!να ειναι γερος ευτυχισμενος και να τον δειτε οπως ποθειτε! :hug2:

fmas

Η Αγάπη καλών και πολύτιμων φίλων.......

saliara

Παράθεση από: "heinrich"και μετά τον τίτλο ακουλουθεί δικαίως το

.....οταν ήμουν έφηβος, τα «είχα φτιάξει» με μια κοπέλα που ήταν συμμαθητριά μου στο σχολείο. Δεν είχαμε «ολοκληρώσει» αλλά όλα θα άλλαζαν εκείνη την ημέρα που με φώναξε στο σπιτι της για να διαβάσουμε «και καλα» μαζί. Οι γονείς της θα έλλειπαν και είχαμε όλο το ΣΚ στην διάθεσή μας. Επιτέλους έμπαινα στο δωμάτιό της! Δεν επρόκειτο για ενα συνηθισμένο δωμάτιο κοριτσιού στην εφηβεία. Στους τοίχους είχε κρεμασμένες αφίσες από τα συγκροτήματα που γουσταρα επίσης και εγώ και διέθετε μια πολύ πλούσια δισκοθήκη. Χάζεψα τη συλλογή της έως να κάνει να κάνει ένα μπανάκι και να αρωματιστεί. Ριχτήκαμε με τα μούτρα στο χαμούρεμα και στο μπαλαμούτιασμα. Κανένας δεν έπαιρνε μια πρωτοβουλία και το πράμα πήγαινε να τιναχτεί στον αέρα. Ημουν και εγώ παρθένος και πολύ άβγαλτος. Αφού της έβγαλα την ψυχή στα χάδια και στα φιλιά, μου είπε σχεδόν ξεψυχισμένα στο αυτί:
«.....παρε, αγορι μου, ό,τι πολυτιμότερο έχω....»
σηκώθηκα αργά, την κοίταξα στα λάγνα γιομάτα φωτιά μάτια της και έτρεξα γυμνός πίσω στην δισκοθήκη. Επιτελους! Εκείνο το σπάνιο bootleg των Metallica θα γινόταν δικό μου!
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: έχει έμπνευση πάντως...

P_Panos

Πιστευω οτι καθε τι το πολυτιμο που αποκτα καποιος δεν εχει να κανει με την υλη! Δεν εχει να κανει με χρηματικη αξια!

Για εναν καρκινοπαθη το πολυτιμοτερο πραγμα ειναι που απεκτησε την υγεια του!

Για ενα τυφλο που εκανε καποια εγχειρηση και βρηκε το φως του!!

Οτι εχει σχεση με την υλη ερχεται και παρερχεται!

Δεν μενει για παντα δικο σου!

Αυτη η ικανοτητα της kurias να αγαπαει και να συγχωρει ειναι κατι το πολυτιμο γιατι κανενας δεν μπορει να της το στερησει!!
Ειναι κατι που το αποκτας και δεν το χανεις!

Η αγαπη των φιλων πολλες φορες χανεται και αυτη!

Μια σχεση αν θα την ονομαζαμε πολυτιμη ειναι σιγουρα ουτοπια!!
Κανεις δεν ανηκει σε κανενα!
Αυτες αν ερχωνται και παρερχωνται!!!

Τελικα το πολυτιμο, κατα την αποψη μου, ειναι αυτο που το εχουμε μεσα μας και κανεις ποτε δεν μπορει να μας το παρει!!

Ειναι για παντα δικο μας και το εχουμε για ολη μας την ζωη!!

Ας αποκτησουμε τετοιες αξιες, οπως της kurias, και τοτε η δικια μας η ζωη και των γυρω μας σιγουρα θα γινει καλύτερη!

Rakendytos

καλο ακουγεται φιλε Πανε..
το να αγαπας και να συγχωρεις σε χαρακτηριζει σαν καλο ανθρωπο
αλλα και σαν μαλακα..
(συγνωμη για την εκφραση αλλα δεν βρισκω αλλη..)
αποψη μου αυτο..

P_Panos

Ο καθενας εχει την αποψη του φιλε Rak!

Προσεξε ομως καμμια φορα αν αγαπησεις η καμμια φορα αν συγχωρησεις καποιον μη σε πουν MΑΜΑΚΑ!

Εκτος αν ηδη το εχεις κανει στο παρελθον!

Οποτε βγαλε το συμπερασμα μονος σου! :lol:

Γι αυτο εχω διαφορετικη αποψη απο σενα!
Δεν θεωρω μαμακα οποιον αγαπα και οποιον συγχωρει!!

Αλλα παντως σεβομαι την αποψη σου!

620 Επισκέπτες, 0 Χρήστες