Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 214
  • Total: 215
  • Leon

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 19, 2007, 10:14:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα ή ασπρα σ' αυτη τη ζωη... ας μην ξεχναμε πως το μαυρο και το ασπρο δεν ειναι καν βασικα χρωματα και πως για να φανουν χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια...
το ιδιο ισχυει και στις ανθρωπινες σχεσεις... συνηθιζουμε αυτοματα να ταυτιζουμε το καλο, κατα τη γνωμη μας παντα, με το ασπρο και το κακο με το μαυρο...
πολλοι θεωρουν πως αν καποιος δεν στηριζει τις αποψεις τους δεν προσκειται φιλικα απεναντι τους...
μεγα λαθος!!!
αυτος που ειναι, ή σου φαινεται φιλος του "εχθρου" σου δε γινεται αυτοματα "εχθρος" σου... για να συμβει αυτο θα πρεπει και συ να αναμιξεις τα αναλογα χρωματα στην παλετα σου...
κατα καιρους εχουν απομακρυνθει απο κοντα μου αρκετοι ανθρωποι που πραγματικα τους συμπαθουσα, γιατι επεσαν στην παγιδα του μυαλου τους και πιστεψαν πως αφου συνηγορω υπερ του αντιφρονουντα τους, δεν ειμαι πλεον αξια της εμπιστοσυνης και της φιλιας τους...
αναφαιρετο δικαιωμα τους, οπως και δικη μου υποχρεωση ειναι αν και δεν συμφωνω με τις αποψεις τους να υπερασπιζομαι αυτο τους το δικαιωμα... (σιγα μη ρισκαρω το τριξιμο των οστων του φιλου μου αρουε! )

α ρε παππα και σου λεγα κανε πιο κει γιατι θα με κολλησεις και θα γραφω κατεβατα η λακωνισσα...   ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Πάλι εγώ φταίω;;;;

Όποιος ανακατέβεται με τις κότες, κάποια στιγμή θα φάει και πίτουρα.... αφού το ξέρεις...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

ε οχι και πιτουρα... καμια μαρουλοσαλατα τα δυο μας, μπορει...

Pappas10

Ναι αλλά εμείς δεν ανακατευόμαστε ("ανακατέβομαι" είναι ή "ανακατεύομαι" ρε παιδιά;;; το 2ο μου φαίνεται πιο σωστό αλλά το 1ο πιό δημοτικιστικό....) με κότες... εκτός κι αν είναι μέσα σε πίτα με μαρούλι μαγιονέζα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

τωρα που ανεφερες "κοτες" βρε παππακι μου να δεις που κατι μου θυμισες.....για να μην πω καποιους-καποιες.....

και βρε κοριτσι μου, βρε μπουμπουκα μου, βρε σπαραγδι μου λαμπρο η αλλαγες στην ζωη μας ειναι αναγκαιες.....και μια απο τις αλλαγες ειναι και αυτη της παρεας μας.....και καλα κανουμε και συνηγορουμε υπερ των αντιφρονουντων.....την γνωμη μας εκφραζουμε και σαφως δεν θα ειμαστε αρεστοι οταν και οποτε λεμε την αληθεια!!!!

]

kuria

Παράθεση από: "minoraki" βρε κοριτσι μου, βρε μπουμπουκα μου, βρε σπαραγδι μου λαμπρο

να ετσι με καλομαθαινεις κι αντε μετα να ξεκολλησω απο πανω σου...

minoraki

χιχι ετσι ειμαι εγω.....κακομαθαινω τους παντες και τα παντα και μετα δεν μπορουν να κανουν χωρις εμενα..... ]

Athinoula

δεν μπορούμε ..δεν μπορούμε

kuria

δεν θελουμε... δεν θελουμε...

Athinoula

Sotis

μα  γιατι..να..ειμαι...

kuria

οτι δεν θελουμε αθηνουλα μου δεν μπορουμε...
κοινως δεν θελουμε και δεν μπορουμε να κανουμε χωρις το minoraki...    :lol:

riaghul

δηλαδή χωρίς το μινορακι..είναι όλα ασπρόμαυρα... :lol:

Εμ ..θα βάλω λίγο χρώμα..... :D

kuria

εσενα ria μου το χρωμα σου ειναι το φωτεινο κιτρινο που αναδεικνυει την απλοχωρια της ψυχης σου...

heinrich

..ειναι το φωτεινο κίτρινο για να μπορείς να διακρίνεις τον μαυρο γάτο που έχει στρογγυλοκαθησει πάνω της...

214 Επισκέπτες, 1 Χρήστης