Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 763
  • Total: 764
  • Leon

ΝΤΑΜΠΛ ΝΤΟΤ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 22, 2007, 01:54:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

table τι??? για ξαναριχτώ γιατί μαράκι δεν το ξέρω αυτό που λες..μας κανεις πλακα η σοβαρά το λες? :cry:

P_Panos

Μαλλον μας εσωσε .... μια γαλλομαθης!!

Athinoula

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "P_Panos"Ρε παιδια αυτο το νταμπλ ντοτ πως γραφεται στην αγγλικη??

Αν γραφεται ετσι οπως το εγραψε ο φιλος μας ο fmas σημαινει "διπλη κουκιδα"! Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει με το χαρατσι που βαζουνε τα κεντρα παραμονες Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας και Αποκρεων!

Ειλικρινα ξερει κανεις πως γραφεται στην αγγλικη και πως, τελος παντων, εχουμε δωσει την εξηγηση του προκαθορισμενου μενου σε μια συγκεκριμενη τιμη???

Να γνωρίζουμε ότι μία αγγλική λέξη έχει πάνω από 4 διαφορετικές ερμηνίες στα ελληνικά...

Και αν θυμάμαι καλά γραφεται Double Dot......

Ένας αγγλομαθής θα μας σώσει......

eipa kai lalisa DOUBLE DOT einai tora to galliko tis marias den to katalava perimeno dieukriniseis

Athinoula

Παράθεση από: "P_Panos"Μαλλον μας εσωσε .... μια γαλλομαθης!!

πλακα κάνει βρε πάνω..δεν ισχύει

kuria

table d' hote με (^) πανω απο το ο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

τωρα αυτο το d’hôte πως μου το εμφανισε... ενας Θεος και ενας webmaster ξερει...

Athinoula

Παράθεση από: "kuria"table d' hote με (^) πανω απο το ο...

Table d'hôte is a French phrase which literally means "host's table". It is used in restaurant terminology to indicate a menu where multi-course meals with limited choices are charged at a fixed price ]
....εντάξει συμφωνούμε και το double dot πως το βάλαμε στην φορα :roll:

Athinoula

:24: kai mena mou to vgaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

P_Panos

Τωρα εξηγουνται ολα!!

Στο τραπεζι των φιλοξουμενων θα φας.... οτι γουσταρουμε εμεις, και δεν θα πληρωσεις στην εισοδο αλλα θα πληρωσεις ....διπλα στην εξοδο!!! :lol:

kuria

ειπαμε Athinoula μου... το εγραψα νταμπλ ντοτ για να χλευασουμε τους "παραμορφωμενους" εκφωνητες ειδησεων της ελληνικης τηλεορασης

kuria

το περασμενο σαββατο ελεγαν και ξαναλεγαν με εμφαση οι εκφωνητες στα κεντρικα δελτια ειδησεων: τερμα το νταμπλ ντοτ... καταργειται το νταμπλ ντοτ... καμια μεγαλη πιστα φετος στις γιορτες δεν εχει νταμπλ ντοτ και απαριθμουσαν τις πιστες του ταδε και του ταδε και του αλλου...
αμαν πια!!!

Athinoula

Sotis

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"ΤΟΝΤ..ΛΠΜΑΝΤ. :P  :P

GIFTE!

Sotis

763 Επισκέπτες, 1 Χρήστης