Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 478
  • Total: 478

Η Απομιμηση του Αη Βασιλη ο Αη Κουκουτσος!!!

Ξεκίνησε από koukoutso, Δεκεμβρίου 24, 2007, 04:08:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

koukoutso

Εχουμε και λεμε επειδη ο συναδελφος Αη Βασιλης ειχε πολλες δουλιες(παραγγελιες) και εχει παθει κρυολογημα και επειδη τα ξωτικα τπυ απεργουν λογω του ασφαλιστικου αποφασισε να αφησει εμενα στο ποδαρι του για τις δουλειες του!!!! χαρα στο κουραγιο τουυυ :lol:  :lol:  :lol: Τελος παντων αποφασισα να ξεκινησω την εκστρατεια μου και τις παραγγελιες μου απο εδω οχιιιιι για να μην λετε οτι δεν σας σκεφτομαιιιιι αρααααα οποιο καλο παιδακι εχει καμια επιθυμια τιποτα κανενα δωρακι να του φερει ο Αη Κουκουτσος σας δινω την ευκαιρια να το ζητησετε εδω!!!Υποψιν θελω οχι απλα  ενα θελω την Ναομι Καμπελ οοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιι ολοκληρο γραμματακι θα μου γραψετεεεεε αγαπητε Αη Κουκουτσοοοο χιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol: τωρα αμα θα εκπληρωσω την επιθυμια σας δεν ξερω θα δειξει παντως ζητηστε οτι θελετε απο τον Αη Κουκουτσο και αυτος θα σας απαντησει σιγουραααααα θα σας πω και ευχουλαααα ξεκινηστεεεε η προθεσμια ληγει στις 12/12/07 και ωρα 11:59:59 :santa:  :santa:  :santa:  :rendeer:  :rendeer:  :rendeer:

saliara

Σάλεψε το κακόμοιρο... :P

Δηλαδή έχει λήξει???? :geek:

koukoutso

ουπς δικιο εχει λαθος ημερομηνια εγραψα το βλαμμενο για αυτο με  πηρε τηλεφωνο ο αη βασιλης και με εβριζε οτι θα του κλεισω το μαγαζι???? τεσπα εχετε προθεσμια μεχρι

saliara

Αγαπητέ άγιε μου koukoutso...
Το ξέρω πως ίσως και να ήμουν πάρα μα πάρα πολύ καλό κοριτσάκι,αλλά τουλάχιστον προσπάθησα και πιστεύω πως οι προσπάθειες πρέπει να ανταμείβονται :wink: Γι'αυτό κι εγώ θα ήθελα για δώρο..να έρθει ένα ωραίο μελαχροινό και καλό αγοράκι να μου χτυπήσει την πόρτα...
και να μου κάνει δώρο ένα σκυλάκι...Βέβαια μπορεί και να κρατήσω και τα δύο... :P
(όχι τπτ άλλο αλλά το'χω δεί σε όνειρο και μ'άρεσε) :P
΄Περιμένω απάντησή σου... :wink: Μη με απογοητεύσεις...

koukoutso

Παράθεση από: "saliara"Αγαπητέ άγιε μου koukoutso...
Το ξέρω πως ίσως και να ήμουν πάρα μα πάρα πολύ καλό κοριτσάκι,αλλά τουλάχιστον προσπάθησα και πιστεύω πως οι προσπάθειες πρέπει να ανταμείβονται :wink: Γι'αυτό κι εγώ θα ήθελα για δώρο..να έρθει ένα ωραίο μελαχροινό και καλό αγοράκι να μου χτυπήσει την πόρτα...
και να μου κάνει δώρο ένα σκυλάκι...Βέβαια μπορεί και να κρατήσω και τα δύο... :P
(όχι τπτ άλλο αλλά το'χω δεί σε όνειρο και μ'άρεσε) :P
΄Περιμένω απάντησή σου... :wink: Μη με απογοητεύσεις...

Aγαπητη saliara
 Οπως βλεπω απο τα στοιχεια του συναδελφου αη βασιλη για την πορεια σου φετος μμμμ ναι ενδιαφερον μμμμ επ τι ειναι αυτοοο ηηηηη μια κακη πραξηηη ηηηη :shock:  :shock:  :shock: κατσε να πατησω delete ωραια τωρα δεν εχεις τιποτα κακο στο μητρωο χιχιχιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol: αμα με πιασει ο συναδελφος θα με   :kremala:   :lol:  :lol:  :lol: βλεπω εδω οτι θα ηθελες ενα μελαχροινο αγορακι να σου χτυπησει την πορτα και να σου κανει δωρο ενα σκυλακι τωρα αμα ερθει ενας παππουλης με ασπρα γενια και μαλλια να σου χτυπησει την πορτα με ενα μελαχροινο σκυλακι πειραζει ??? δεν πειραζει!!!!  :lol:  :lol:  :lol: θα το μεταβιβασω στον συναδελφο βασιλη το αιτημα σου και βλεπουμε απο τον βοηθο του αη βασιλη το αη κουκουτσο σου ευχομαι καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενα καλη πρωτοχρονια καλες γιορτες !!!
και αυτο ειναι το δωρο σου απο τον αη κουκουτσο αν και εικονικο κανει την δουλεια του και ειναι σετακι 2 μικρα μελαχρινα λυκακια πανε σετακι δεν σπανεεεεε χιχιχιχιχι
[albumimg]10372[/albumimg]

saliara

Τι να τον κάνω τον παππού??Να τον κρεμάσω για στολίδι????

Αααααα...δεν μου αρέσει το άγιο κουκούτσι τελικά... :P  :P

koukoutso

Παράθεση από: "saliara"Τι να τον κάνω τον παππού??Να τον κρεμάσω για στολίδι????

Αααααα...δεν μου αρέσει το άγιο κουκούτσι τελικά... :P  :P

και τι καλε να ερθω εγω αντι τον αη βασιλη θα με παρει κυνηγι με τους ταρανδους και επισης  δυστηχως δεν μου εμπιστευεται λεει το ελκυθρο του γιατι φοβαται μην το τρακαρω και μετα δεν του καλυπτει η ασφαλεια την ζημια!!! :lol:  :lol:
αααααααααα και ειμαι νεο στο επαγγελμααα δειξτε λιγο επιεικια ξερετε ποσο καιρο εψαχνα αυτην την δουλεια στον οαεδ παρα   πολυ καιρο και αμα μαθει ο αη βασιλης οτι δεν κανω καλα την δουλεια μου θα με απολυσειιιιι :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

saliara

Όοοοχιιι..Να μην έρθεις εσύ..Να βάλεις άλλο ωραίο μελαχροινό ψηλό νέο..Δε ζητάω πολλά άλλωστε... :P

478 Επισκέπτες, 0 Χρήστες