Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 437
  • Total: 438
  • Leon

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ξεκίνησε από koukoutso, Ιανουαρίου 01, 2008, 12:01:12 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

koukoutso

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟ 2008 ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

heinrich

και ήθελα να κάνω εγώ ποδαρικό...
χοχοχοχοχο

καλή χρονιά σε όλους
με υγεία
με αγάπη
με φράγκα

πάω να τα πιω

bourlis

to podariko egine 00.01 lepto

xronia polla eutixismeno 2008

koukoutso

Παράθεση από: "bourlis"to podariko egine 00.01 lepto

xronia polla eutixismeno 2008

εγω εκανα ποδαρικο?????  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  πιστευω να ειμαι γουρικος αμα ειμαι εγω ο πρωτος!!!! :wink:  :wink:  :wink:  :rendeer:  :santa:  :rendeer:  :dwarf:  :santa:  :rendeer:  :dwarf:  αμα βγω γκαντεμης μην με bannισετεεεεεε :ban:  :ban:  :24:  :24:  :24:  :24: καλη χρονια και παλι σε ολους!!!! :knee:  :knee:

heinrich

περυσι μας έκανε η Enia..
είδες πως μας πήγε

daniel

καλή χρονιά με υγεία συνοδευόμενη με υλικό και πνευματικό πλούτο

Pappas10

Καλή Χρονιά και από εμένα με Υγεία, Αγάπη και Επιτυχίες για όλους. Ας είναι το 2008 παραδοσιακά δίσεκτο μόνο για όσους επιβουλεύονται την υγεία μας και το μέλλον του πλανήτη.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

barby

KALH XRONIA ,EYTYXISMENO TO 2008 SE OLOYS.EYXOMAI YGEIA,EYTYXIA K POLY AGAPH SE OLOYS :hug2:

Athinoula

καλή Χρονια 2008 γεμάτη υγεία και να είστε όλοι χαμογελαστοί ίσος είναι κάτι που μας λείπει τόσο πολύ στις μέρες μας. Με λιγότερα νεύρα και να κάνουνε πολλά παιδάκια φέτος!!

Να είμαστε αισιόδοξη και να κοιτάμε πάντα την καλή πλευρά ακόμα και όταν έχουμε στεναχώριες..

Χαμόγελο και υγεία λοιπόν και το 2008 8a είναι τέλειο! :D

gohssa

Ο σάκκος του Αη Βασίλη ας κρύβει για τον καθένα μας ξεχωριστές αναμνήσεις του χθες, ευτυχισμένα σήμερα και έναν κόσμο που θα μας οδηγεί σε υπέροχα αύριο.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγάπη και ευτυχία!!!!!!!!

saliara

Κουκουτσάκι πάνω απ'τον υπολογιστή καθόσουν???Του χρόνου θα σε βγάλω έξω..χιχιχιχιχιχι...Καλή χρονιά σε όλους για όλους!!! :wink:

koukoutso

Παράθεση από: "saliara"Κουκουτσάκι πάνω απ'τον υπολογιστή καθόσουν???Του χρόνου θα σε βγάλω έξω..χιχιχιχιχιχι...Καλή χρονιά σε όλους για όλους!!! :wink:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

saliara

Η τόση χαρά είναι επειδή καθόσουν πάνω απ'τον υπολογιστή ή επειδή θα σε βγάλω έξω του χρόνου???? :P  :P  :P  :P

koukoutso

Παράθεση από: "saliara"Η τόση χαρά είναι επειδή καθόσουν πάνω απ'τον υπολογιστή ή επειδή θα σε βγάλω έξω του χρόνου???? :P  :P  :P  :P

μαλλον το δευτεροοοο  :lol:  :lol:  :lol: τωρα οταν ενοουσες θα με βγαλεις εξω του χρονου δεν φανταζομαι σαν σκυλακι στο παρκο για πιπι  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: θα ανοιξουμε και σαμπανιαααααααα :blobs16:

saliara

όχι βέβαια...Αλλά όταν είπα ότι θα σε βγάλω έξω δεν εννοούσα ότι θα τα πληρώσω εγώ... :P  :P Γιατί όπως φαίνεται εσύ είσαι ακριβός...Άκου σαμπάνια..

437 Επισκέπτες, 1 Χρήστης