Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 309
  • Total: 309

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Calma

εγω θα σου ξαναπω γελα εσυ και η τυχη σου δουλευει

donkey

θαααααααα τα καψωωωωωωωωωωω

τα ριμαδια τα λεφτα μουυυυυυυυ

Enia

(αλα Σαπφώ Νοταρά: )

[size=18]μπουρλώτοοοοοοοοοοο!!![/size]

Kastoras

Αλήθεια εχετε σκεφτεί ποτέ σας οτι ενα παιδι 13 χρονών σήμερα που παει πρωτη γυμνασίου δεν εχει δει ποτέ του αλλον πρωταθλητή περαν του  [size=24]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ??????[/size]

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ

κώστας

Ωρέ calma, ολίγη από σημειολογία μιας και το φύλο έχει περάσει σε σύμβολο]
eLe

Calma

eimai toso asxetos?
κωστα den katalaba ti 8eleis na peis ... gia ksana mia alla pio katatopistika
miw kai edv ton teleytaio kairo uewroyne kai agrammatos

Calma

ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΎ

Enia

Calma, η κώστας λέει για τα σύμβολα του αρσενικού και του θηλυκού - αυτά που έχουμε πχ στα προφίλ μας ή που μπορεί καμμιά φορά να δει κανείς πχ στις τουαλέτες... ένας κύκλος με έναν σταυρό από κάτω για τους άνδρες, και ένας κύκλος με ένα βέλος προς τα πάνω δεξιά για τις γυναίκες.

όμως φίλτατε κώστας, ο αριστερόχειρας θα είχε την τάση -αν (και καλά!) το σχεδίαζε στο χέρι και όχι στο pc- να κάνει το βέλος προς τα αριστερά, προς τα έξω, σύμφωνα με την φυσική κίνηση του χεριού κι όχι ανάποδα απ'αυτήν. και μην μου την μπαίνεις σε ότι αφορά τους αριστερόχειρες γιατί θα σφαχτούμε. :twisted:

Pappas10

Παράθεση από: "Kastoras"Αλήθεια εχετε σκεφτεί ποτέ σας οτι ενα παιδι 13 χρονών σήμερα που παει πρωτη γυμνασίου δεν εχει δει ποτέ του αλλον πρωταθλητή περαν του  [size=24]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ??????[/size]

Μήπως θυμάσαι ποιά ομάδα πήρε το Πρωτάθλημα την Χρονιά που πήρε η Εθνική Ελλάδος το Ευρωπαϊκό;;;

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε;;;;

Αλλά είπαμε... υπάρχουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ και οι υπόλοιποι που πάσχουν από αμνησία ή άγνοια. Η Αμνησία και η άγνοια άλλωστε είναι η μόνη δικαιολογία για όποιον αρνείται το μεγαλείο του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ [size=24]ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ[/size] .
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "Enia"Calma, η κώστας λέει για τα σύμβολα του αρσενικού και του θηλυκού - αυτά που έχουμε πχ στα προφίλ μας ή που μπορεί καμμιά φορά να δει κανείς πχ στις τουαλέτες... ένας κύκλος με έναν σταυρό από κάτω για τους άνδρες, και ένας κύκλος με ένα βέλος προς τα πάνω δεξιά για τις γυναίκες.

όμως φίλτατε κώστας, ο αριστερόχειρας θα είχε την τάση -αν (και καλά!) το σχεδίαζε στο χέρι και όχι στο pc- να κάνει το βέλος προς τα αριστερά, προς τα έξω, σύμφωνα με την φυσική κίνηση του χεριού κι όχι ανάποδα απ'αυτήν. και μην μου την μπαίνεις σε ότι αφορά τους αριστερόχειρες γιατί θα σφαχτούμε. :twisted:

ΑΜΑΝ... Στις γυναικείες τουαλέτες πάω συνέχεια;;;;;;

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ... ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

κώστας

Enia, συγχωρείσαι για τις ελλιπείς σου γνώσεις περί φυσιολογίας χεριού - μορί...εεε...βέλους ήθελα να πω.
Από την άλλη (κι έρχομαι να καλύψω το λάθος σου για τα σύμβολα...μπορείς να με ευχαριστήσεις...ελεύθερα) άντρες και γυναίκες δεν στοχεύουμε στα ίδια πράγματα...  ]

Υ.Γ.
Το "προς τα έξω" δεν το αντελήφθην. Δηλαδή εμείς οι δεξιόχειρες έχουμε την τάση να το κρατάμε μέσα; :lol:
eLe

Nasia9

Παππά αγόρι μου για εσένα το έβαλα το γκολάκι προχτές. Α,και να σου πω

Πόσο ήρθε είπαμε? Και πότε ξαναπαίζουμε?

Enia

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις τις δικές μου γνώσεις ως ελλιπείς, πόσο μάλλον αφού δεν κατάλαβες καν τι εννοώ!

Μήπως είσθε σχεδιαστής, αριστερόχειρας ή μελετητής σημειολογίας αγαπητέ!?  8)

κώστας

Για να είμαι ειλικρινής, την ώρα που το διάβαζα είχα στο μυαλό μου τους ράφτες...
Αλλά...θα επιμείνω (ούτως ή άλλως) περί ελλιπών γνώσεων. (Τι διάολο, εγώ 40 χρόνια -πάνω στο αντικείμενο- κι ακόμα μαθαίνω).
Και...όχι, δεν είμαι ράφτης. Ούτε καν αριστερόχειρας.
eLe

Enia

Τι είσαι δε μας λες, όμως.

309 Επισκέπτες, 0 Χρήστες