Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 348
  • Total: 349
  • Leon

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

σωστός ο από πάνω  :lol:

Δόξα το Μεγαλοδύναμο καλά να συνεχίσουμε να είμαστε

Belladona

[quote user="KostasD33" post="348869"]Και επειδή από υγεία καλά πάμε (προς το παρόν) ας έχουμε τα λίγα απλά πραγματάκια, που χου 3 μυριάκια ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα ... :P[/quote]

μα και εγώ αυτό εννοώ όταν γράφω για ψιλοπραγματάκια :mryellow:

Belladona

[quote user="katinaki" post="348876"]σωστός ο από πάνω  :lol:

Δόξα το Μεγαλοδύναμο καλά να συνεχίσουμε να είμαστε[/quote]

Κατινάκι αυτά τα sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα κάπου τα έχω ξαναδεί .....  (άσχετο !!!!)

KostasD33

[quote user="Belladona"][quote user="KostasD33"]Και επειδή από υγεία καλά πάμε (προς το παρόν) ας έχουμε τα λίγα απλά πραγματάκια, που χου 3 μυριάκια ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα ... :P[/quote]

μα και εγώ αυτό εννοώ όταν γράφω για ψιλοπραγματάκια :mryellow:[/quote]

νταξ.... δικιά μας είσαι κι εσύ....

Belladona

[quote user="KostasD33" post="348886"][quote user="Belladona"][quote user="KostasD33"]Και επειδή από υγεία καλά πάμε (προς το παρόν) ας έχουμε τα λίγα απλά πραγματάκια, που χου 3 μυριάκια ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα ... :P[/quote]

μα και εγώ αυτό εννοώ όταν γράφω για ψιλοπραγματάκια :mryellow:[/quote]

νταξ.... δικιά μας είσαι κι εσύ....[/quote]

ωωω !!!! φχαριστώ  :oops:

pixie

Τι άλλο? Το αυτονόητο: ένας ακόμη σύζυγος!  :razz:  :lol:

jcdenton

Δεν θέλω λεφτά. Θέλω να είμαι δυνατός, ώστε να δουλεύω για να τα βγάζω.

Δεν θέλω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θέλω να είμαι υγιής, ώστε να ΜΗΝ την χρειαστώ.

Δεν θέλω γνωριμίες. Θέλω να περνάω καλά μ' αυτούς που ξέρω.

Δεν θέλω να μ' αγαπάνε όλοι. Θέλω να μ΄αγαπάνε οι "δικοί" μου (οικογένεια, σχέση, φίλοι).

κλπ. κλπ. κλπ.

Ναι, καλή φάση. Είναι όμως ουτοπία. Αυτά είναι... αυτονόητα να το πω; Καθιερωμένα να το πω; Καλώς ή κακώς όλοι μας έχουμε μια "τέλεια" ζωή κατά νου. Καλώς ή κακώς κανείς δεν την έχει in real life (γι' αυτό είναι κατά νου). Και καλώς ή κακώς θέλουμε κάτι που δεν έχουμε (100.000.000, κοιλιακούς, τον τάδε ή την δείνα, μεγάλο σπίτι).

Όταν με ρωτάς: "τι σου λείπει για να είσαι ευτυχισμένος;", είναι σαν να με ρωτάς: "τι λείπει από τον εγωισμό σου (με την καλή ή την κακή έννοια);" Όχι τι θα ευχόμουν για έναν ιδανικό κόσμο.

Κι αφού τελείωσα με τον μονόλογό μου (και φυσικά συμφωνήσατε ΟΛΟΙ σας χιχιχιχι) θα πω: θα ήθελα... εεε... χμμμ... να με θέλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχω κατά νου.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

KostasD33

[quote user="pixie" post="348890"]Τι άλλο? Το αυτονόητο: ένας ακόμη σύζυγος!  :razz:  :lol:[/quote]
Καλά βρε 3 έβγαλες νοκ άουτ θες και τρίτο .....
Τι θα κάνουν όσες ακόμα προσπαθούν να ρίξουν τον πρώτο ....

pixie

[quote user="KostasD33" post="348897"][quote user="pixie" post="348890"]Τι άλλο? Το αυτονόητο: ένας ακόμη σύζυγος!  :razz:  :lol:[/quote]
Καλά βρε 3 έβγαλες νοκ άουτ θες και τρίτο .....[/quote]

... και τέταρτο... θες νας πεις...  ;-)

Ε, ναι... καλή η αποτοξίνωση, αλλά... :oops:

KostasD33

Σχετικά με την αποτοξίνωση άκου ένα μυστικό.
Μπορείς να κάνεις σεξάκι και χωρίς να είσαι παντρεμένη κι ας σου έλεγε άλλα η μαμά σου...

katinaki

χαχα, τα παπούτσια από κάπου τα 'κλεψα :oops:

μου λείπει η ησυχία στη δουλειά, για να μαι κάπως ήρεμη

pixie

[quote user="KostasD33" post="348899"]Σχετικά με την αποτοξίνωση άκου ένα μυστικό.
Μπορείς να κάνεις σεξάκι και χωρίς να είσαι παντρεμένη κι ας σου έλεγε άλλα η μαμά σου...[/quote]

Την οποία μαμά μου δεν άκουγα ποτέ! :mrblue:

Περί του γάμου τώρα... Είμαι ταγμένη υπέρ του ανοιχτού συμβολαίου ή μοντέλου συνύπαρξης, ούτως ή άλλως. Τι τον θέλω τον σύζυγο θα μου πείς? Μα πού θα ξεσπάω? Πού θα τα χώνω? Ποιόν θα βρίζω? :razz:  :oops:

CHRIS_FEMALE_

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ...
ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ...?

kuria

να στειλω καποιους πολυμορφικους απο κει που ηρθαν...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

CHRIS_FEMALE_

[quote user="kuria" post="349164"]να στειλω καποιους πολυμορφικους απο κει που ηρθαν...  :lol:[/quote]

δηλαδη οταν εννοας πολυμορφικος... εννοας ...?
(αινιγματικη κιουρία μου?)

Διόρθωση video
Δες πως μπορείς να βάζεις τα video εδώ Εικόνες  Video σε θέματα, μηνύματα, φωτογραφικά άλμπουμ κ.α.
Κάνε δοκιμές εδώ Δοκιμές για τον νέο Editor στα κείμενα
Edit από AdminForum

348 Επισκέπτες, 1 Χρήστης