Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Χθες στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 488
  • Total: 488

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

1ον Προσωπική άποψη καταθέτω γιατί προσωπική άποψη ζήτησες. "Τι σου λείπει" ρώτησες όχι "τι λείπει γενικά".  Αυτό ως προς το αν νομιμοποιούμαι ή όχι να παίρνω προσωπικά τις απαντήσεις σου. Και το ότι έγραψαν κι άλλοι για χρήματα δεν μου στερεί το δικαίωμα να απαντάω προσωπικά στις εστιάσεις σου.

Ως προς την στάση σου απέναντι στα φράγκα, η απάντηση
Παράθεση"τουλάχιστον δεν σου λείπουν λευτά (sic) σε καλό δρόμο είσαι"
σε συνάρτηση με το
Παράθεση"ρε λύσσα με τα χρήματα.. δηλαδή αν τα είχατε σημαίνει ότι θα ήσασταν ευτυχισμένοι"
συνιστά ευθεία αμφισβήτηση της αξίας των χρημάτων για την προσωπική μας / μου ευτυχία καθώς και σαφή απαξίωση ή έστω αμφισβήτηση της ορθότητας του δρόμου αυτών που τα επιζητούν.

Γενική κουβέντα σε προσωπική ερώτηση αλά "τι σου λείπει" και αντίστοιχο προσωπικό από την πλευρά σου σχολιασμό είναι εξ' ορισμού οξύμωρη. Οπότε αντί να μου κάνεις μαθήματα ορθού διαλόγου, παραδέξου καλύτερα ότι δεν ξέρεις να ρωτάς σωστά.  

Επίσης, το ότι δέχομαι την άποψη σου δεν σημαίνει ότι δεν της ασκώ κριτική. Δεν είπα πουθενά ότι δεν δέχομαι την άποψη σου. Είπα απλά ότι θεωρώ λανθασμένη την στάση που έχεις απέναντι στα χρήματα σε συνάρτηση με τους άλλους. Από τη στιγμή λοιπόν που ασκείς κριτική στους άλλους για το τι θέλουν να μάθεις κι εσύ να δέχεσαι κριτική στην κριτική σου.

Δεν θεωρώ ότι σε προσέβαλα. Εγωκεντρικό σε είπα και είναι εμφανές αφού απαξίωσες την πλειοψηφία των απαντήσεων που σου δόθηκαν γιατί απλούστατα δεν ήταν αυτό που ήθελες να ακούσεις. Εσύ προσέβαλες υποτιμόντας πασιφανέστατα όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν με "λεφτά" στο ερώτημα σου απαξιώνοντας την απάντηση τους.

2ον. Δεν το είπες ότι είσαι ανθρωπιστής αλλά βγαίνει από τα γραφόμενα σου, αφού δεν θέλεις μπικικίνια αλλά λύσεις στα προβλήματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες για να είσαι ευτυχισμένος. Και για άλλη μία φορά σαφέστατα κατέκρινες όσους ζήτησαν λεφτά για να είναι ευτυχισμένοι όπως φαίνεται κι από τις άνωθεν παραθέσεις.

Επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ πως είμαι το επίκεντρο της συζήτησης αλλά το ερώτημα σου είναι προσωπικό άρα ως τέτοια λαμβάνονται και τα σχόλια σου. Αν ΔΕΝ σχολίαζες την απάντηση "λεφτά" τότε δεν θα απαντούσα. Από τη στιγμή που τη σχολίασες σαφέστατα και απαντάω. Αν δεν σ' αρέσει να σου απαντάνε να μην κάνεις ερωτήσεις ή σχόλια.

Με τον τρόπο σου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά επισημαίνω αυτό που βγάζει σ' εμένα η διαχείρηση μιας απάντησης μου σ' ένα ερώτημα που εσύ ο ίδιος επέλεξες να κάνεις. Αν εσύ έχεις πρόβλημα με την κριτική τότε άσε τα δημόσια φόρα και φτιάξε μπλόγκ με πρόσβαση σ' όσους συμφωνούν μαζί σου.

Αν πρόσεξες, στο είπα πολύ χαλαρά την πρώτη φορά αλλά συνέχισες να είσαι επικριτικός - ή έστω απαξιοτικός - απέναντι σ' αυτούς που ζήτησαν λεφτά γι' αυτό και επανήλθα. Φυσικά δεν σου είπα ότι είσαι παντογνώστης. Ως γνωστόν ο μόνος παντογνώστης εδωμέσα είναι ο Ντι33 κι ας το αρνείται.

Αυτά για την ώρα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά θεωρώ ότι έκανες χοντράδα με τον ύφος που απαξίωσες τις απαντήσεις περί χρημάτων και θεώρησα καλό να στο επισημάνω. Όταν ρωτάς κάτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τότε η απάντηση είναι προσωπική και ως εκ τούτου δεν οφείλεις μόνο να δεχτείς αλλά και να αποδεχτείς την απάντηση ως σωστή για τον άλλον χωρίς απαξιωτικούς ή άλλους σχολιασμούς.  

Βαριέμαι να μπω σε περαιτέρω διάλογο για το θέμα...ελπίζω να έγινα σαφής. Αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις σκέψου μόνο ότι έχουμε ντέρμπυ με τις ψαροκασέλες την Κυριακή και ορίσθηκε διαιτητής ο Καλόπουλος οπότε τα πράγματα είναι αβαβά γιατί μαζί με τον Μπορζατζίδη επόπτη κάθε φορά που θα φεύγει ο αράπης μας στην αντεπίθεση θα τον βγάζει οφ-σάιντ. Και θα φύγει σε καμία φάση ο δικός τους αράπης από τα δεξιά 3 μέτρα μπροστά από τον τελευταίο βλάκα μας και θα μείνει στηλωμένος ο πλάγιος κόραξ και θα φάμε κάνα παστέλι και μετά άντε να καθαρίσεις εκειμέσα.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα... πάλι για σφαγή μας πάνε ρε Μακάκα Τζίγγερ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

να χα και ένα σουβλάκι

Enia

από τόνο?  :roll:

(χιχιχιχι!)

Pappas10

Πίτα γύρο κοτόπουλο μαρούλι μαγιονέζααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

σαν το γουρουνάκι, δεν είναι τπτ..!  8)

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Kastoras

Συγνωμη αλλα το ζητημα ειναι λεφτα = ευτυχια ?????

donkey

Όχι, το ζήτημα είναι 100.000.000 ευρω = ευτυχία

lucretia

Μα, οπως πολυ σωστα ειπε και ο Μιχαλης, η ερωτηση ειναι τι ΣΟΥ λειπει για να εισαι ευτυχισμενος.
Ποιος θα κρινει τον αλλον για το πως θα κατακτησει την προσωπικη του ευτυχια;

Μπορει πχ ο Χαιν να πει οτι για να ειναι ευτυχισμενος, θελει να χασει δεκα κιλα. Ποια ειμαι εγω να ασκησω κριτικη στα θελω του και στην αντιληψη που εχει εκεινος για την ευτυχια;

Και εμενα μου λειπουν μερικα φραγκακια για να ειμαι ευτυχισμενη... Γιατι αν ειχα τα φραγκα δεν θα δουλευα, θα ειχα αφθονο ελευθερο χρονο, θα μπορουσα να κανω ταξιδια, να διαβαζω, να εχω περισσοτερο χρονο με τους φιλους μου και αλλα πολλα.

Τι να πω, οτι μου λειπει η υγεια για να ειμαι ευτυχισμενη; Αφου ειμαι υγιεστατη!

black_velvet

Παράθεση από: "Pappas10"1ον Προσωπική άποψη καταθέτω γιατί προσωπική άποψη ζήτησες. "Τι σου λείπει" ρώτησες όχι "τι λείπει γενικά".  Αυτό ως προς το αν νομιμοποιούμαι ή όχι να παίρνω προσωπικά τις απαντήσεις σου. Και το ότι έγραψαν κι άλλοι για χρήματα δεν μου στερεί το δικαίωμα να απαντάω προσωπικά στις εστιάσεις σου.

Ως προς την στάση σου απέναντι στα φράγκα, η απάντηση
Παράθεση"τουλάχιστον δεν σου λείπουν λευτά (sic) σε καλό δρόμο είσαι"
σε συνάρτηση με το
Παράθεση"ρε λύσσα με τα χρήματα.. δηλαδή αν τα είχατε σημαίνει ότι θα ήσασταν ευτυχισμένοι"
συνιστά ευθεία αμφισβήτηση της αξίας των χρημάτων για την προσωπική μας / μου ευτυχία καθώς και σαφή απαξίωση ή έστω αμφισβήτηση της ορθότητας του δρόμου αυτών που τα επιζητούν.

Γενική κουβέντα σε προσωπική ερώτηση αλά "τι σου λείπει" και αντίστοιχο προσωπικό από την πλευρά σου σχολιασμό είναι εξ' ορισμού οξύμωρη. Οπότε αντί να μου κάνεις μαθήματα ορθού διαλόγου, παραδέξου καλύτερα ότι δεν ξέρεις να ρωτάς σωστά.  

Επίσης, το ότι δέχομαι την άποψη σου δεν σημαίνει ότι δεν της ασκώ κριτική. Δεν είπα πουθενά ότι δεν δέχομαι την άποψη σου. Είπα απλά ότι θεωρώ λανθασμένη την στάση που έχεις απέναντι στα χρήματα σε συνάρτηση με τους άλλους. Από τη στιγμή λοιπόν που ασκείς κριτική στους άλλους για το τι θέλουν να μάθεις κι εσύ να δέχεσαι κριτική στην κριτική σου.

Δεν θεωρώ ότι σε προσέβαλα. Εγωκεντρικό σε είπα και είναι εμφανές αφού απαξίωσες την πλειοψηφία των απαντήσεων που σου δόθηκαν γιατί απλούστατα δεν ήταν αυτό που ήθελες να ακούσεις. Εσύ προσέβαλες υποτιμόντας πασιφανέστατα όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν με "λεφτά" στο ερώτημα σου απαξιώνοντας την απάντηση τους.

2ον. Δεν το είπες ότι είσαι ανθρωπιστής αλλά βγαίνει από τα γραφόμενα σου, αφού δεν θέλεις μπικικίνια αλλά λύσεις στα προβλήματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες για να είσαι ευτυχισμένος. Και για άλλη μία φορά σαφέστατα κατέκρινες όσους ζήτησαν λεφτά για να είναι ευτυχισμένοι όπως φαίνεται κι από τις άνωθεν παραθέσεις.

Επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ πως είμαι το επίκεντρο της συζήτησης αλλά το ερώτημα σου είναι προσωπικό άρα ως τέτοια λαμβάνονται και τα σχόλια σου. Αν ΔΕΝ σχολίαζες την απάντηση "λεφτά" τότε δεν θα απαντούσα. Από τη στιγμή που τη σχολίασες σαφέστατα και απαντάω. Αν δεν σ' αρέσει να σου απαντάνε να μην κάνεις ερωτήσεις ή σχόλια.

Με τον τρόπο σου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά επισημαίνω αυτό που βγάζει σ' εμένα η διαχείρηση μιας απάντησης μου σ' ένα ερώτημα που εσύ ο ίδιος επέλεξες να κάνεις. Αν εσύ έχεις πρόβλημα με την κριτική τότε άσε τα δημόσια φόρα και φτιάξε μπλόγκ με πρόσβαση σ' όσους συμφωνούν μαζί σου.

Αν πρόσεξες, στο είπα πολύ χαλαρά την πρώτη φορά αλλά συνέχισες να είσαι επικριτικός - ή έστω απαξιοτικός - απέναντι σ' αυτούς που ζήτησαν λεφτά γι' αυτό και επανήλθα. Φυσικά δεν σου είπα ότι είσαι παντογνώστης. Ως γνωστόν ο μόνος παντογνώστης εδωμέσα είναι ο Ντι33 κι ας το αρνείται.

Αυτά για την ώρα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά θεωρώ ότι έκανες χοντράδα με τον ύφος που απαξίωσες τις απαντήσεις περί χρημάτων και θεώρησα καλό να στο επισημάνω. Όταν ρωτάς κάτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τότε η απάντηση είναι προσωπική και ως εκ τούτου δεν οφείλεις μόνο να δεχτείς αλλά και να αποδεχτείς την απάντηση ως σωστή για τον άλλον χωρίς απαξιωτικούς ή άλλους σχολιασμούς.  

Βαριέμαι να μπω σε περαιτέρω διάλογο για το θέμα...ελπίζω να έγινα σαφής. Αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις σκέψου μόνο ότι έχουμε ντέρμπυ με τις ψαροκασέλες την Κυριακή και ορίσθηκε διαιτητής ο Καλόπουλος οπότε τα πράγματα είναι αβαβά γιατί μαζί με τον Μπορζατζίδη επόπτη κάθε φορά που θα φεύγει ο αράπης μας στην αντεπίθεση θα τον βγάζει οφ-σάιντ. Και θα φύγει σε καμία φάση ο δικός τους αράπης από τα δεξιά 3 μέτρα μπροστά από τον τελευταίο βλάκα μας και θα μείνει στηλωμένος ο πλάγιος κόραξ και θα φάμε κάνα παστέλι και μετά άντε να καθαρίσεις εκειμέσα.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα... πάλι για σφαγή μας πάνε ρε Μακάκα Τζίγγερ

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Ούτε που θέλω να σκεφτώ πόσες σελίδες θα έγραφες ακόμη αν δεν βαριόσουν!   ]

Calma

δεν θα δώσω συνέχεια
γιατι απλά δεν σε διορισε κανενας να μιλας εξ αυτου οπώτε καλυτερα να τα λές για σενα
δεκτη και η γνώμη σου και η κριτική σου

α και που εισαι
ειναι δυσκολο να μπορεις να καταλαβαινεις τον τρόπο που μιλάει κάποιος απο τον γραπτο του λόγο
πολλές φορες αλοιος τα λέμε προφορικά και αλοιος διαβάζοντε γραπτα
αν εσυ μπορεις να καταλαβαινεις ακριβως τον τροπο που μηλάω και καταλαβες οτι ειναι επικριτικος τοτε τι να σου πω
εισαι ανθρωπος θαυμα !

και για άλλη μια φορα σου λέω οτι εγω απλά σχολίασα αυτο που διαβασα χωρις να εχω διαθεση να προσβαλω!

Pappas10

Ή αλλιώς αφήστε τα μίση και πιάστε τον Κοβάσεβιτς και τον Λούα Λούα μη μας ταμήσει...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης

Υ.Γ. Εσύ μα μεν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζεις;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "black_velvet" Ούτε που θέλω να σκεφτώ πόσες σελίδες θα έγραφες ακόμη αν δεν βαριόσουν!   ]

Βαριέμαι ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ... Πώς έγραψες ο Ηρακλής στις στήλες "ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ";;; Αυτό!!!!

Κατάλαβες;;; Έκλαψε ο Λεμονής και ακυρώσανε το γκολ του Ηρακλή και μετά μου λέτε εμένα γιατί φοβάμαι τον Καλόπουλο....

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

Σας έχω πει δεν μπορώ ένταση πριν το Ντέρμπυ...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Athinoula

Παράθεση από: "Kastoras"Συγνωμη αλλα το ζητημα ειναι λεφτα = ευτυχια ?????

:D οχι! δεν φερνει

black_velvet

Παράθεση από: "Pappas10"Βαριέμαι ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ... Πώς έγραψες ο Ηρακλής στις στήλες "ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ";;; Αυτό!!!!

Κατάλαβες;;; Έκλαψε ο Λεμονής και ακυρώσανε το γκολ του Ηρακλή και μετά μου λέτε εμένα γιατί φοβάμαι τον Καλόπουλο....

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα

Σας έχω πει δεν μπορώ ένταση πριν το Ντέρμπυ...

Τι έγραψα;  ]

488 Επισκέπτες, 0 Χρήστες