Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 614
  • Total: 614

αει σιχτίρ .....

Ξεκίνησε από KostasD33, Ιανουαρίου 07, 2008, 08:55:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

κριαρι ειναι το αρσενικο προβατο σε ολα τα λεξαρια... απο ποτε εσυ βρε ασπρε αγαπησες σερνικο;    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

ψάχνεις να βγάλεις λαβράκι?
Κριοί είναι και το ζώδιο

kuria

και καλα να αγαπησεις κριο... αλλα μαυρο;  θα χαλασουμε τη ρατσα μας βρε! :P

seagull

Εγώ πάλι είδα μια λέξη απέξω και μπήκα,αλλά στη πορεία  έχασα πάλι το θέμα
Είδα ένα βίντεο τελευταία με πρωταγωνιστές δυο πιτσιρικάδες γύρω στα 12  Ο πρώτος είιχε πάρει τη κατάλληλη θέση στο κατάλληλο χρόνο ρωτώντας κάτι, ωστε να κόψει την οπτική επαφή του ταμία με το γκισέ και ο δεύτερος  σπόρος μια σταλιά με απίστευτο τρόπο συνολικά, μα με απίστευτο, άνοιξε πήρε και έκλεισε σε  2 δευτερα Αυτό είναι το πρώτο χαριτωμένο
Αποφασίστηκε για το καλό των παιδιών να μην χρησιμοποιηθεί το υλικό του βίντεο, ούτε να γίνει γνωστό το θέμα αλλα σε προσωπικό επίπεδο να γίνουν συστάσεις στην οικογένεια και οπωσδήποτε να δωθει πίσω και με ολα τα έγγραφα το πορτοφόλι  
Όμως αφού το άδειασαν από χρήματα το πέταξαν σε χώρο που σύχναζε ο ταμίας αργότερα ώστε να φανεί πως έπεσε απο τη τσέπη του, όπως και έγινε και πίστεψαν αυτοί που το βρήκαν, για να μην κινήσουν υποψίες Αυτή η κάμερα ήταν κρυφή Αυτό είναι το δεύτερο απίθανο  Το τρίτο αφορά εξολοκλήρου τον αλ καπόνε πατέρα τους αλλά επί εποχής 2007  και ας αποφύγω να αναφέρω εθνικότητες και καταγωγές Σε λα βι Κωστή Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες ..Το ξέρω αυτό το άσχημο πράγματι συναίσθημα...να θρέφανε τουλάχιστον πεινασμένα στόματα αλλά Κάτι που μου έγινε συνήθεια πια είναι να αποφεύγω να αφήνω να φαίνονται τουλάχιστον κάποια πράγματα στο αυτοκίνητο  

seagull

Παράθεση από: "kuria"και καλα να αγαπησεις κριο... αλλα μαυρο;  θα χαλασουμε τη ρατσα μας βρε! :P

Τελικά το πως γίνεται να είναι όλα ξεμπερδεμένα μεταξύ σας απο την αρχή, είναι καταπληκτικό  

tristana

"αγαπάμε Κριούς ό,τι χρώμα και ναι..."
Είπε ο Χάινριχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ (παχύ χου)

Κι ένας κατάλευκος Κριός αγαπάει Τοξότες. (Συντάσσεται με το "Μι Τάρζαν, γιου Τζέιν."

aigaio

Παράθεση από: "heinrich"1) Δεν υπάρχει ιντερνετ στο γραφείο από τις 23 νοεμβρίου λόγω hol
2) δεν υπάρχει τηλέφωνο από χτες
3) πάω σήμερα στο ΙΚΑ και πέφτει το σύστημα, άρα ξαναπάω αύριο
4) μου χαλάει το mouse για 2 φορά μέσα σε 6 μήνες (την 1η έκανε 1 μήνα για να μου φέρουν νέο, άρα θα πάω να απιτήσω το 3ο mouse μέσα σε 5 μήνες)
5) πάω την τράπεζα να σηκώσω χρήματα μου λένε «έχει λήξει η διάρκεια της εταιρείας, θέλουμε πιστοποιητικό»  :arrow: λύθηκε γμ τα Πρωτοδικεία μου
6) πάω στον Χόντο στην Ομόνοια να αλλάξω ένα δώρο και ανακαλύπτω πως έχουν κανει την μαλακία να ΜΗΝ έχουν μια πινακίδα σε κάθε όροφο που να πληροφορεί τι στα γαμίδια περιέχει ο κάθε όροφος, επομένως καθόμουν να ρωτάω σαν μαλάκας την κάθε γκόμενα τι στα γαμίδια πουλάει. Επίσης ΔΕΝ είδα πουθενά να υπάρχουν βελάκια για την έξοδο και την έξοδο κινδύνου. Με λιγα λόγια αν ανάψει μια σπίθα στο Χοντάδικό τότε όλες οι γκόμενες θα καούν σαν τα ποντίκια.

Μερικοί λένε πως γκρινιάζω. Αλλοι λένε να κάνω υπομονή.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ όταν ΕΧΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και SERVICE. Εϊτε είναι ιδιωτικός είτε Δημόσιος τομέας. Να ξέρετε ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Οσο εσείς θα είστε «ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ» θα είναι και ΕΚΕΙΝΟΙ «ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ». Δεν θα φήσω τίποτα να πέσει κάτω.
Οσο ΕΓΩ αγχώνομαι για να εξυπηρετήσω τον πελάτη  έτσι απαιτώ ΤΟ ΙΔΙΟ από τους προμηθευτές μου. Σε διαφορετική περίπτωση εισπράτουν την απουσία μου. Δια παντός.

[size=24]ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΕΜΕ[/size]

black_velvet

Παράθεση από: "kuria"βρε μπας και στα 3 στρεμματα χλωρης γης που ευελπιστεις να μαντρωσεις τα ασπρα γιδι και τραγι προλαβε και τρυπωσε να βοσκησει κανενα μαυρο κριαρι;
γιατι η γιαγιουλα μου που ηταν πολυ σοφη γυναικα ελεγε : "μαυρο κριασι κακο κριασι*"

*λεξαρι γιαγιουλας:
κριασι=κριαρι
κακο=γρουσουζικο

Διακρίνω έναν ρατσισμό προς το μαύρο πρόβατο;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Παράθεση από: "kuria"και καλα να αγαπησεις κριο... αλλα μαυρο;  θα χαλασουμε τη ρατσα μας βρε! :P

Όχι απλώς τον διακρίνω! Τον βλέπω πεντακάθαρα.  ]

kuria

τωρα εσυ μωρε μαυρη γιατι μυγιαστηκες... ειδες να αναφερω τιποτα για...  καβουρομανες;

:28:

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"1) Δεν υπάρχει ιντερνετ στο γραφείο από τις 23 νοεμβρίου λόγω hol
2) δεν υπάρχει τηλέφωνο από χτες
3) πάω σήμερα στο ΙΚΑ και πέφτει το σύστημα, άρα ξαναπάω αύριο
4) μου χαλάει το mouse για 2 φορά μέσα σε 6 μήνες (την 1η έκανε 1 μήνα για να μου φέρουν νέο, άρα θα πάω να απιτήσω το 3ο mouse μέσα σε 5 μήνες)
5) πάω την τράπεζα να σηκώσω χρήματα μου λένε «έχει λήξει η διάρκεια της εταιρείας, θέλουμε πιστοποιητικό»  :arrow: λύθηκε γμ τα Πρωτοδικεία μου
6) πάω στον Χόντο στην Ομόνοια να αλλάξω ένα δώρο και ανακαλύπτω πως έχουν κανει την μαλακία να ΜΗΝ έχουν μια πινακίδα σε κάθε όροφο που να πληροφορεί τι στα γαμίδια περιέχει ο κάθε όροφος, επομένως καθόμουν να ρωτάω σαν μαλάκας την κάθε γκόμενα τι στα γαμίδια πουλάει. Επίσης ΔΕΝ είδα πουθενά να υπάρχουν βελάκια για την έξοδο και την έξοδο κινδύνου. Με λιγα λόγια αν ανάψει μια σπίθα στο Χοντάδικό τότε όλες οι γκόμενες θα καούν σαν τα ποντίκια.

Μερικοί λένε πως γκρινιάζω. Αλλοι λένε να κάνω υπομονή.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ όταν ΕΧΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και SERVICE. Εϊτε είναι ιδιωτικός είτε Δημόσιος τομέας. Να ξέρετε ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Οσο εσείς θα είστε «ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ» θα είναι και ΕΚΕΙΝΟΙ «ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ». Δεν θα φήσω τίποτα να πέσει κάτω.
Οσο ΕΓΩ αγχώνομαι για να εξυπηρετήσω τον πελάτη  έτσι απαιτώ ΤΟ ΙΔΙΟ από τους προμηθευτές μου. Σε διαφορετική περίπτωση εισπράτουν την απουσία μου. Δια παντός.

κακος...να ερχεσαι να σε εξυπηρετουμε εμεις..ειδες διαλεξες λαθος εταιρια!

black_velvet

Παράθεση από: "kuria"τωρα εσυ μωρε μαυρη γιατι μυγιαστηκες... ειδες να αναφερω τιποτα για...  καβουρομανες;

:28:

]

spellbound

[size=24]εγω θα σε εβαζα στα διασπαρτα και μονο για τον τιτλο του ποστ.
σαρδαναπαλε!
[/size]

KostasD33

Βάλεμ.......
εμένα μ αρέσουν και ενημερωτικά σύντομα τα διάσπαρτα θα αναβαθμιστούν.
Καταθέτουμε όλα τα χαρτιά στις αρμόδιες υπηρεσίες να γίνει αλλαγή χρήσης και από χώρος βοηθητικός να γίνει χώρος κυρίας χρήσης με φως νερό τηλέφωνο και ρετιρέ με θέα διάσπαρτη και εφήμερη μεν αλλά παντού δε.....  ]

kuria

μαλιστα... απο αναψυκτηριο τα διασπαρτα κυρια κατοικια!

614 Επισκέπτες, 0 Χρήστες