Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 200
  • Total: 201
  • Leon

Εγω...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2008, 11:02:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Παράθεση από: "Enia"Το είχα δει σε μπλουζάκι, οπότε έχω συνδέσει την φάτσα της Λουκρητίας με την φράση. Είμαι 99,9% σίγουρη... :roll:

Και μην μου συγχίζεσαι, γιατί αν το δεις από μια άλλη οπτική γωνία εκτός από πανέξυπνο είναι και αλτρουιστικότατο. Δηλ: ας αφήσουμε τους εγωισμούς (τι βολεύει τον καθένα και πως γουστάρει να το κάνει) και να κοιτάξουμε λίγο τους εαυτούς μας (κάνοντας την αυτοκριτική μας και επιλέγοντας να βελτιώσουμε τα πράγματα ξεκινώντας από εμάς)  :wink:

Ακριβως, αυτο μπλουζακι ειχα αγορασει, με το γουρουνι του Αρκα, απο το Παραπεντε (το θυμαστε αυτο το βιβλιοπωλειο;), καπου το '89.
Τότε, ουτε ως ιδεα στο μυαλο του Αρκα δεν υπηρχε η Λουκρητία...

Δεν συγχίζομαι,απλα σε διορθωσα!!!!

:twisted:

lucretia

Ψεμματα!

Ο μοντεχρηστος απο τον Ισοβιτη το ειχε πει!

Το γουρουνι ειχε πει σε εκεινο το μπλουζακι "ολες με θελουν για το κορμι μου!.

Εχω φωτογραφιες απο την Σαντορινη, το 1990, στις οποιες φοραω εκεινο το μπλουζακι! Αλλα δεν θα τις βαλω γιατι θα μελαγχολησω.. ημουν 17 χρονων τοτε...  :(

Kastoras

τς τς τς γυναικες........

lucretia

Εγω, δεν θα αγορασω ποτε ρουχα τομυ χιλφιγκερ (οχι οτι ειχα αγορασει ποτε) και θα την λεω σε οσους τα αγοραζουν... ουστου, απο κει, μοδιστρουλα της κακιας ωρας...

Enia

(για δεν το βάζεις ξεχωριστό θέμα αυτό?)

Και ΝΑΙ! έχεις δίκιο! Όντως, το ποντίκι ήταν! (μην ψάξουμε καλύτερα γιατί μπέρδεψα την λουκρητία με τον μοντεχρήστο, δεν θέλω να ξέρω! :P

lucretia

Βαριεμαι να το ξαναγραφω!

:lol:  :lol:  :lol:

Καλα, θα το βαλω αλλου...
 :roll:

Enia

το πάω κι εγώ αν θες, με διάσπαση (αρκεί ένα 'ναι')... είπα για ξεχωριστό θέμα γιατί πολύ γουστάρω ένα δυναμικό εμπάργκο κατά του 'κυρίου' :evil:

lucretia

Βαριεμαι να το ξαναγραφω!

:lol:  :lol:  :lol:

Καλα, θα το βαλω αλλου...
 :roll:

lucretia

Οχι, γιατι μολις το εψαξα και διαπιστωσα οτι ειναι hoax mail...ακυρο, αγοραστε αφοβα σωβρακοφανελες Tommy!!!

8)

Enia

black_velvet

Σίγουρα; το 'χα ακούσει κι εγώ πριν 2-3 χρόνια. Και νόμιζα πως ισχύει.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Οσο ισχύει το οτι καποιος τσιμπηθηκε απο μολυσμενη βελονα απο HIV σε σινεμα, οτι μια γυναικα εμεινε εγκυος επειδη καθησε σε κοινοχρηστη τουαλετα και οτι αν στειλεις αυτο το μειλ σε 873 γνωστους σου θα εχεις αιωνια καλη τυχη!

Κανε μια αναζητηση στο γκουγκλη σχετικα και θα βρεις πολλα σχετικα σαιτ που ασχολουνται με τα hoax mail.

kuria

εγω οταν εθετα επι πι σιου αυτο το σοβαροτατο θεμα, νομιζα πως απευθυνομουν σε ωριμα ατομα με προοπτικες, οραμα και επιστημονικα τεκμηριωμενη επιχειρηματολογια... εσεις τι νομιζατε οταν απαντουσατε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kodikas

Παράθεση από: "kuria"εγω οταν εθετα επι πι σιου αυτο το σοβαροτατο θεμα, νομιζα πως απευθυνομουν σε ωριμα ατομα με προοπτικες, οραμα και επιστημονικα τεκμηριωμενη επιχειρηματολογια... εσεις τι νομιζατε οταν απαντουσατε;

ελπιζω τωρα να καταλαβες οτι μετα τα ουισκια
επιβαλεται να περιμενεις κανα τριωρο πριν βαλεις
σοβαροτατο, προοπτιουχο και φισκα στο οραμα θεμα στο φορουμ!

kuria

αν ξαναγραψω εγω τετοια σοβαροτατα, προοπτιουχα και φισκα στο οραμα θεματα σ' αυτο το φορουμ... θα κατσω να με...

.... διαβασετε!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

200 Επισκέπτες, 1 Χρήστης