Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 830
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 838
  • Total: 838

μπορείς να είσαι οπερ για 7 μέρες

Ξεκίνησε από Leon, Ιανουαρίου 10, 2008, 03:08:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Ορίστε... με εκνευρίσατε και έκανα λάθος το άνωθεν κουότ... πως λέμε "κουμ-κουάτ";;;

[size=24]ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

(ψτ.. πάτερ; το άλλο ήθελες να κάνεις quote.. το άλλο.... με τις μέρες της εβδομάδας... όχι αυτό με τον αγχωτικό  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Enia

(καλά τσατάρουμε, όπερ δε βλέπω να βγάζουμε...  :roll: )

cuba

xairetismata sthn ejoysia!!!!!!!!!!!!!!!

Athinoula

ωραια και τι θα κανουμε? και πιος μας λεει οτι μας θελουνε?

:roll:

Sotis

θελω  και  εγω  να  γινω  οπερ.. :lol:  :lol:  :lol:

KostasD33

Παράθεση από: "Enia"1ον, αιτούμαι να αποκαλούμε το θεσμό '7-day-oper' (σέβεν-ντέι-όπερ) χάριν συντομίας

2ον, έχω απορία: αν κάποιος δεν πληρεί την τρίτη προϋπόθεση, πως ακριβώς θα του το πεις? :roll:  'μπαρδόν αλλά είσαι ολίγον τι αγχώνευτος'?  :lol:

]
2ον δεν είναι καλή αυτή η απάντηση λες? Να βάλω εσένα να απαντάς καλόμ?

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "KostasD33"Υ.Γ.
ΡΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κρύβε Λόγια θα παρεξηγηθούμε.... ]

Κόψε λίγο από τα ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑ που αμολάς στα περισσότερα θέματα θα κόψω και εγώ το ΚΟΛΟΜΒΙΑΑΑΑΑ

Παράθεση από: "Enia"εδώ που τα λέμε το 33 είναι πιο λογικό νούμερο από το 7, αλλά 33 μέρες είναι πολλές, 33 ώρες έιναι μάλλον λίγες... ]

Νε πα μαλ σαν ιδέα και το 33dOp, θα δω πως θα πάει το 7dOp και μπορεί να φτιάξουμε και δεύτερη ομάδα με το 33dOp μέχρι να πάρουν συμβόλαιο αορίστου χρόνου

Παράθεση από: "Enia"Καλά, από συμμετοχή μηδέν... ]
Βιάζεσαι
Όπως είπα δεν βλέπετε πόσοι και ποιοι έχουν κάνει αίτηση παρά μόνο όταν ενεργοποιηθούν. Ενημερωτικά δε πέραν της Cindy έχουμε κιόλας 2 αιτήσεις σε εκκρεμότητα

Παράθεση από: "Athinoula"ωραια και τι θα κανουμε? και πιος μας λεει οτι μας θελουνε?
 ]
Όταν θα κάνεις log in και έχεις αλλάξει χρώμα θα το καταλάβεις

Παράθεση από: "Sotis"θελω  και  εγω  να  γινω  οπερ.. ]
Άρα να σε βγάλω από τους οπερ για να μπεις στους 7dOp???
Πρόσεξε τι θα πεις ορέ !!

Enia

Παράθεση από: "KostasD33"Να βάλω εσένα να απαντάς καλόμ?

Νιαι! :blobs16: Αυτό θα το κάνω ευχαρίστως και οικοιωθελώς!  :lol: αλλά κοίτα μην μου φορτώσεις κι άλλα δημοσιοσχετίστικα, θα σκούζω πάλι για επιδόματα  :P  :lol:

ΥΓ: στα χαιρετίσματα δεν απάντησες  :roll: μην είμαστε αγενής...  :tongue:

cna

Αντί να περιμένουμε οικειοθελή υποβολή συμμετοχών, το οποίον σημαίνει ότι συμμετοχή δεν θα υπάρξει γιατί κανείς δεν θέλει να μπλέξει, προτείνω να καθιερώσουμε τον θεσμό του χρήστη της εβδομάδας, ο οποίος θα επιλέγεται ύστερα από δημοψήφισμα. Εν συνεχεία ο χρήστης θα είναι για 7 ημέρες oper στο chat. Εγώ πάντως ψηφίζω Παππά (έτσι για να δει πώς είναι η αντίπερα όχθη χωρίς να τρέχει σε μάγισσες και χαρτορίχτρες :p )

CINDY

Παράθεση από: "Enia"Καλά, από συμμετοχή μηδέν... :shock:  (η σίντυ δε μετράει, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση  :lol: )

τι θελεις να πεις φιλεναδα δεν σε καταλαβαινω...

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"..κοίτα μην μου φορτώσεις κι άλλα δημοσιοσχετίστικα, θα σκούζω πάλι για επιδόματα  :P  :lol:

Εγώ πάντως δεν ξανα-υπολογίζω τα επιδόματα κανενός. Όχ προτού λάβω μια απόλυτα συγκεκριμένη απάντηση σε μια εξίσου συγκεκριμένη ερώτηση που έθεσα για το ράδιο.  ]

Leon

Athinoula
Εκκρίθηκε η αίτηση σας από σήμερα για 7dOp

σιδεροκέφαλη

Athinoula

ευχαριστω monsieur kwsta!

ελπιζω να πανε ολα καλα!

good luck :wink:

fmas

Ωπ νέοι θεσμοί βλέπω......