Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 328
  • Total: 329
  • Leon

On Line Αφιερώσεις.

Ξεκίνησε από Radio_Control, Ιανουαρίου 14, 2008, 01:21:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CINDY

Κάλη σας ημέρα,
παρασκευή 22 Αυγουστου σήμερα!ο καιρος προβλέπεται αίθριος!σας περιμενω εδω και παλι σημερα για σχολια ,παρατηρησεις, εντυπωσεις!

CINDY

συνδεθειτε για μια ευχαριστη μουσικη διαδρομη

CINDY

Kαλή σας ημέρα!Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

alfabrera

[size=12] [/size] Esi mas les na kathisume se kanaperes krebatia kai alla kathismata....o Liakopulos na sikothume.....Pion na akoluthisume tellika?

Dj Fun

kai vevaia ton liakopoulo,theos.egw ti eimai enas ftwxos plhn timios dj

CINDY

Καλή σας ημερα, καλό μήνα ,Καλή εβδομάδα!

σε λίγο ξεκινάει το μουσικό μας ξύπνημα!φτιάξτε τον καφέ σας και ελάτε να ξυπνήσουμε μαζί!!!!

andreasec13

[quote user="CINDY" post="301253"]Καλή σας ημερα, καλό μήνα ,Καλή εβδομάδα!

σε λίγο ξεκινάει το μουσικό μας ξύπνημα!φτιάξτε τον καφέ σας και ελάτε να ξυπνήσουμε μαζί!!!!
[/quote]

EΠΙΣΗΣ,δια τας ευχάς.

Και μία ερώτηση.Κάθε ΄πότε έχει κλασσικό rock ('60s - '70s) ?

[img]http]

Ευχαριστώ

CINDY

Καλε μου αντρεα,
προς τον παρον δεν υπαρχει κάποιος dj που να παιζει αποκλειστικα κλασσικο ροκ!αλλα αν σου φτιαχνει την ημερα μπορω να αφιερωνω καθε μερα ενα κομματι απο την εκπομπη μου!

Με εκτιμηση dj CINDY

loco

andrea filtate, meta tin ikanotati dj cindy paizei i afentomoutsounara mou pou kinoume se rockakia. akouse isos sou aresei.

F(r)ilika panta  to r periseve apo kapou allou kai to evala edo.   :mricy:

KostasD33

Τώρα σκίζει ο Loco με τις ποικιλίες του

Αλλά επειδή γούστο μας και καπέλο μας και επειδή είμαστε ανοργάνωτοι ακόμα Έκτακτα σήμερα από τις 19.30 θα κάνω εγώ πρόγραμμα Κλασικάλ Rock δεκαετία 70’

KostasD33

Και να συμπληρώσω για τους ειδικούς επαΐοντες

Έφτιαξα το προφίλ Genesis και έχω σκοπό στο φωτογραφικό άλμπουμ να περάσω με όλα τα καλά μουσικά τους κομμάτια κατανεμημένα σε άλμπουμ. Για να δεις την βασική ιδέα πάτα την εικόνα αυτή και δες τα video

[align=center][albumimg]11533[/albumimg][/align]

andreasec13

[quote user="CINDY" post="301267"]Καλε μου αντρεα,
προς τον παρον δεν υπαρχει κάποιος dj που να παιζει αποκλειστικα κλασσικο ροκ!αλλα αν σου φτιαχνει την ημερα μπορω να αφιερωνω καθε μερα ενα κομματι απο την εκπομπη μου!

Με εκτιμηση dj CINDY
[/quote]

andreasec13

[quote user="loco" post="301282"]andrea filtate, meta tin ikanotati dj cindy paizei i afentomoutsounara mou pou kinoume se rockakia. akouse isos sou aresei.

F(r)ilika panta  to r periseve apo kapou allou kai to evala edo.   :mricy:[/quote]

Mui bien amigo.
G(rrrrrrrrr)razias.

"Πετάει" η ομάδα

KostasD33

Άμα θες γίνεσαι κι εσύ Dj ειδικά αν έχεις τα ανάλογα άσματα........

andreasec13

[quote user="KostasD33" post="301287"]Άμα θες γίνεσαι κι εσύ Dj ειδικά αν έχεις τα ανάλογα άσματα........[/quote]

Δλδ;
Ενδιαφέρον ακούγεται...

328 Επισκέπτες, 1 Χρήστης