Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 279
  • Total: 280
  • Leon

On Line Αφιερώσεις.

Ξεκίνησε από Radio_Control, Ιανουαρίου 14, 2008, 01:21:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dj Fun

[quote user="CINDY" post="309166"]εγινε...μας βλεπω  να μερακλωνουμε και εμεις και να χορευουμε πανω στο κρεββατι!χιχιχιχιχι[/quote] giati den eisaste sto chat oeoeoeoeoeoeoeoeooeeooeoe?

rain

έρχομαι κι εγωωωώ, ενισχύστεεεε τους σουμιέδες  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

CINDY

andreasec13

Λοιπόν,οι γνώσεις μου λίγες επί του θέματος,οπότε συγγν΄μη προκαταβολικώς αν πετάξω κάποια κοτσάνα.Μου άρεσε όμως.'Ηταν μια καλή εκπομπή,ένα καλό πάντρεμμα,ακούστηκαν πολλά τραγούδια -για όλα τα γούστα- είχε γέλιο,κέφι και η ομάδα έδειξε ένα ωραίο δέσιμο. (Αν και ο Χάρτ έφαγε όλο το κοκορέτσι και τη φέτα μόνος του,αλλά,ε...αγοράκι είναι,είμαστε πιο φαγανά.)
Να το ξανακάνετε παιδιά κι αν γίνεται,πιο τακτικά,ήταν πολύ ωραίο.
Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ώρες που μου δώσατε.

CINDY

Aν και λίγο καθυστερημένα....να πώ και εγώ με την σειρά μου οτι πέρασα υπέροχα!η σταυρουλα και ο κωνσταντινος ειναι υπεροχοι!το χάρηκα!το ευχαριστήθηκα,το έζησα και αυτο βγήκε και προς τα έξω και περασε καλά και ο κοσμος που μας ακουσε!
μΠΟΡΩ να δεσμευτω για πολλες τετοιες εκπομπες!με τοσους καλους συναδέλφους που εχω!

και κωνστανινε?χρωσταμε στον αντρεα κοκορετσι μην ξεχνιεσαι.....

ερχονται τα καλυτερα και θα ειναι γεγονος!!!

Konstantinos

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Α33 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 07/01/09 Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 23:00μμ.......

Dj Gus.........................Heart

Konstantinos

O Dj Gus κάθε βράδυ μαζί σας, συντονιστείτε από τις 22:00μμ για να ξαναζήσουμε το
νοσταλγικό χθες και να ονειρευτούμε αισιόδοξα το αύριο.....βαδίζοντας στην
αναζητηση για ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ........

Dj Gus.......     

Jezebell

Καθημερινα απο τισ 8.30 εως τις 10 (20.30-22.00) ταξιδευουμε μαζι με dance ηχους!

Dance your way to life!!!

Δευτερα-Παρασκευη 20.30-22.00

Dj Jez

CINDY

[size=14]εκτάκτως σήμερα ο αντρέας 6 μεχρι καις 10 θα μας κρατήσει συντροφιά με παλιά  ελληνικά εικοσαετιας 1950-70
Σε ένα αποχαιρετιστηριο πάρτυ που θα τα εχει όλα!

καλή σας ακρόαση                                             [/size]

Jezebell

Καθημερινα απο τις 8.30 εως τις 10 (20.30-22.00) ταξιδευουμε μαζι με dance ηχους!

Dance your way to life!!!

Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη-Σαββατο 20.30-22.00

Dj Jez

CINDY

την κατανόηση του GregIsTHEMAN....ξέχασα ουτε πλέον κάθε κυριακή κάνει εκπομπή και δημιουργησα ένα νέο event!
και τώρα δεν μπορώ να το ακυρώσω θα φανώ αναξιόπιστη στο (χ) κοινό που ακούει!Υπάρχουν δυο λύσεις]

κώστας

Όχι, εμένα αξιόπιστη μου φαίνεσαι
αλλά
...τηλέφωνο δεν έχει ο
GregIsTHEMAN;
eLe

KostasD33

[quote user="CINDY" post="309564"].....οτι και να πειτε θα εχετε δικιο!...
[/quote]

Ξανθιά......

και Κώστα είναι new o Dj και δεν πρόλαβαν ακόμα να δουλέψουν τα τηλέφωνα και μη γκρινιάζεις πολύ γιατί θα βάλουμε εσένα να οργανώνεις το ράδιο και μετά να δεις άηχες ευλογίες... :razz:

Καλημερούδια και Γιούλι κάντε συνεννόηση στην ειδική ενότητα που έχετε οι Dj

Συνέραψα τα δυο νέα κείμενα σου σε αυτό για να μη γίνεται και μπάχαλο η κεντρική

Αυτά και καλημερούδια μπόις γκερλς εντ δε άδερς και καλές μουσικές ακροάσεις να έχουμε

loco

black_velvet

Π.χ. να κάνετε εκπομπή όλοι μαζί.

Ή να μην κάνει κανένας!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

279 Επισκέπτες, 1 Χρήστης