Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 475
  • Total: 475

προσοχη.....

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 14, 2008, 03:07:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

στις εταιρειες σταθετης τηλεφωνιας με μειωμενα τιμολογια......
επεσα θυμα μιας τετοιας εταιρειας με αποτελεσμα να μου διακοπει η συνδεση μου την παραμονη των χριστουγεννων στις 6 η ωρα το απογευμα.....απροειδοποιητα......
δεν ειχα τηλεφωνο μεχρι το περασμενο σαββατο, οποτε μετα απο μαραθωνιες προσπαθειες, με συνεδεσαν......βεβαια συνδεθηκα με την εν λογω εταιρεια και οχι με τον οτε, παρ ολο που ειχαμε στειλει 2-3 φαξ οτι δεν θελουμε να ειμαστε πλεον συνδρομητες τους, αφου ειχαμε κανει αιτηση στον οτε για επανασυνδεση μαζι του, εκεινοι επεμεναν σε ενα νεο κυκλο προσπαθειων.....απειλησαμε με μηνυσεις, με εξωδικους, ζησησαμε επιμονα αρμοδιους, αλλα δεν πηραμε καμμια απολυτως εγκυρη απαντηση.....ακομα μας παιδευουν με την συνδεση μας, η οποια βεβαιως παραμενει ημιτελης.....
προσοχη λοιπον σε ολες αυτες τις εταιρειες φαντασματα-ανευθυνων-απατεωνων.....εαν γινετε συνδρομης τους, η ταλαιπωρια σας δεν θα εχει ορια......
η εταιρεια ειναι η ontelecom και μακρυα απο αυτην......
εχω δε να πω οτι μετα απο την συνδεση μαζι τους, σρχισαν τα προβληματα και με την συνδεση μου στο ιντερνετ.....απο εκει που δεν ειχα προβλημα με την hol, ξαφνικα..τσουπ....εμφανιστηκε και εκει το προβληματακι μας.....χωρις λογω το συστημα βγαινει οφφ και περιμενουμε μεχρι να επανασυνδεθει, οταν και οποτε του αρεσει.....
αυτα τα ολιγα!!!!!!!!

spellbound

βρε μινορακι, μπας και να μας πεις ποια εταιρεια ειναι αυτη??

σκεπτομαι ν'αλλαξω συνδεση και καλο θα ηταν να ξερω τι να αποφυγω.

αν δε μπορεις απο εδω, στειλτο μου στο μεηλ μου !!

φχαριστω!!

σπελλ

donkey

Παράθεση από: "minoraki"ορια......
η εταιρεια ειναι η ontelecom και μακρυα απο αυτην......

Μπορεί εν τη απουσία της να τυφλώθηκα στη…..

Εν τούτοις

plus_

spellbound

cuba

me thn ayth thn etairia den exo orejh na asxolh8o ego. thn on enoo. kala einai opos einai. to internet tis forthnet einai mia xara.

cna

Λοιπόν, νομίζω τελικά ότι είναι προς το συμφέρον όλων μας να επιλέγουμε εταιρίες που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και ουσιαστικά δεν έχουν κανέναν λόγο να μας αφήνουν ξεκρέμαστους. Κάθε εταιρία έχει και την ιστορία της. Δυστυχώς δεν μπορώ να επεκταθώ όσο θα ήθελα γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση...

heinrich

και γω συνδρομητής της hol είμαι από το 1999 αλλά θα την πετάξω να πάει τα τσακίδια

cna

heinrich

εγώ όμως το εννοώ πως θα πάει στα τσακίδια....

του ομίλου eurobank δεν είναι?
χάλια εξυπηρέτηση έχει

cna

Βασικά του θείου-Κόκκαλη είναι αν δεν το ήξερες. Μιά από τις πολλές θυγατρικές του....

heinrich

εχει μικρό ποσοστό νομίζω...πήγε να πάρει την forthnet  αρχικώς...

cna

Ναι αλλά η forthnet ανήκει στο Ιδρυμα Τεχνολογιας και Έρευνας (αγγληστί Foundation Of Research and Technology Heraclion FORTH), και τελικά πήρε τα *ΜΠΙΠ* του...

minoraki

Παράθεση από: "heinrich"του ομίλου eurobank δεν είναι?

]

Athinoula

λοιπον αν σας πω τι εγινε σε μενα θα τραβατε οτι εχετε και δεν εχετε!

πριν τα χριστουγεννα καναμε αιτηση στην forthnet , σε καποια εταιρια με ηλεκτρικα οπου μας ειπε η forthnet  να κανοθμε την αιτηση εκει.
κανουμε λοιπον την αιτηση και πριν λιγες μερες που πηραμε μας ειπανε οτι η εταιρια ηλεκτρικον δεν ειχε διαβιβαση καν την αιτηση!!!!!

δηλαδη μετα απο 23 μερες δυσκολευτηκαν να το διαβιβασουν.. :roll:

τελικος πηγαμε για δευτερη φορα στην εταιρια ηλεκτρικον και καναμε και δευτερη αιτηση και αντι να πουν και ενα συγγνωμη μου ειπανε οτι φταινε τα κεντρικα ..δηλαδη τα κεντρικα ειναι αλλουνου βεβαιως-βεβαιως!!

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ :twisted:

ασε που στο μεσο διαστημα ειχαμε κανει και διακοπη με τον ΟΤΕ και ειχαμε μετατρεψει την συνδεση σε PSTN ενω ηταν ISDN με αποτελεσμα να μην εχουμε νετ για αρκετες μερες και στην Forthnet  να το παιζουν και βαρεια πεπονια οτι δεν ξερουν δεν μπορουν να μας πουν και διαφορα λατινικα...με καταληξη οτι 8α εχουμε νετ σε 3 μηνες γιατι εχουν πολλες αιτησεις και ..δεν προλαμβαινουν..και λεω εγω τωρα που παμε???

και που καταλήγουμε? να κάνουμε συνδέσου πάλι με την ίδια εταίρα που ήμασταν μέχρι τώρα γιατί τελικά τουλάχιστον σε εμενα φερθήκανε κάπως από την εν λόγο εταιρία και πολλές φορες απορούσα γιατί μια ιδιωτική εταιρία που τους ρωτάς παιδιά τι θα γίνει ποτε θα έχουμε internet και σου λένε δεν ξέρουμε εξαρτάται από τον οτε από την γραμμή από τα ούφο που περνάνε από τον πλανήτη..

:twisted: ολα αυτα ειναι ελλαδα παιδια στο εξωτερικο δεν θα γινοτουσαν ..

και με αποτελεσμα να γυρνας στα παλια και γνωστα

γι αυτο προσοχη!!! :wink:

475 Επισκέπτες, 0 Χρήστες