Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 594
  • Total: 595
  • Leon

Απόσταγμα ζωής (μέρος δεύτερο)

Ξεκίνησε από MARAKOS, Ιανουαρίου 15, 2008, 09:28:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MARAKOS

Είδα λοιπόν τα όνειρα μιας ζωής, όπως άλλωστε και κάθε νέος με άδολα συναισθήματα ,να εξανεμίζονται μέρα με την ημέρα και η αναμενόμενη ¨αλλαγή¨ να παραμένει στο κατώφλι των προσδοκιών.
Είδα την αλλαγή της φρουράς στην εξουσία και στην θέση των κομματαρχών της φτιασιδωμένης πρώην ΕΡΕ ,τα κομματόσκυλα των περιβόητων πράσινων κλαδικών και το διαχωρισμό ξανά των πολιτών σε ημετέρους και μή.
Νέες ταμπέλες πήρανε και δώσανε εν ονόματι μιας ¨Δημοκρατίας¨ που ο καθείς απ τους νεοκλασάτους την ερμήνευε κατά το δοκούν. Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για την υποσχόμενη ¨απλή αναλογική¨.
Πατώντας στα χνάρια των προκατόχων τους ,έσπευσαν κατά τον καλλίτερο τρόπο να γεμίσουν το Δημόσιο με χιλιάδες υποστηρικτές τους και να επιβαρύνουνε ακόμα περισσότερο τις ήδη επιβαρυμένες ΔΕΚΟ. Μια καινούργια φεουδαρχική εξουσία, ήλθε ν αντικαταστήσει την προηγούμενη, με προοπτικές και για το απώτατο μέλλον, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τα δισεγγονά της. Συνθήματα.Σοσιαλιστικά και ελπιδοφόρα, πήρανε την άγουσα για το χρονοντούλαπο της ιστορίας. Φυσικά η λιτότητα συνεχίστηκε και με τη νέα εξουσία η οποία εκτός των άλλων είχε την σύμπραξη και την σιωπηρή ανοχή των κομματικών συνδικαλιστών της που πλειοψηφούσαν παντού.
Εν τω μεταξύ εγώ συνέχιζα απρόσκοπτα σαν γελοιογράφος να σατιρίζω καυστικότατα τα κακώς κείμενα της νέας διακυβέρνησης, δεχόμενος την μήνι και το κυνήγι των ¨¨δημοκρατών¨¨που την πλαισίωναν μέσα από τους συνδικαλιστικούς θώκους τους.
Εκείνοι στην ουσία κυβερνούσαν και μαζί με τα τσιράκια τους,έδεναν,έλυναν και τιμωρούσαν τους αντιρρησίες και αντιφρονούντες(σας θυμίζει κάτι?).
Ενώ είχα άριστα φύλλα ποιότητας, οι καταπράσινοι Διευθυντές μου με υπόδειξη των συνδικαλιστών της ¨¨αλλαγής¨¨ με υποχρέωναν να προσφεύγω στο συμβούλιο παραπόνων για να κερδίζω τις προαγωγές μου.(Είχα βλέπετε εξαρθρώσει τρείς μεγάλες σπείρες απατεώνων που λυμαίνονταν τις Τράπεζες και δεν τους έπαιρνε να κάνουνε διαφορετικά)

marakos΄

συνεχίζεται

594 Επισκέπτες, 1 Χρήστης