Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 244
  • Total: 244

20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα

Ξεκίνησε από saliara, Ιανουαρίου 20, 2008, 01:07:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

donkey

Αυτές μαζί με τα σιδηρικά τα φίλτρα και τα αλυσοπριονα τα έχω για καμιά αλλοδαπή.

Αα όλα κι όλα

Εγώ ρατσιστής δεν είμαι

plus_

εγω ειμαι!!
ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!! :evil:

donkey

plus_

donkey

saliara

απλά..ξαναλέω..ότι άλλη αποδοτικότητα έχει ο άντρας μέχρι τα 35 και άλλη στα 50!!Μη τρελλαθούμε τώρα..Καλά για τη γυναικεία απόδοση δε μιλάω γιατί όσο να το πείς..έχουμε μια διαφορά.. :P  :P

kuria

ναι το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα ο κουβας σκουριαζει...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rebel_heart

Παράθεση από: "kuria"και μετα τις ορνιθολογιες ας περασουμε και στην ανθρωπινη φυσιολογια...
ειναι ποτε δυνατον ενας ανδρας να εχει καθημερινα πολλες στυσεις διαρκειας και πολλαπλους οργασμους;
ακομα και το πνευμα του να ειναι προθυμο, που εδω που τα λεμε το στρες που εχουμε ολοι μας ειναι ανασταλτικος παραγοντας, η σαρκα δεν ανταποκρινεται με τετοιους ρυθμους...

καλες οι ορεξεις μας βρε κοριτσια αλλα τι το περασαμε... βρυση που τρεχει οποτε γουσταρουμε εμεις να την ανοιξουμε;

Pali kala na les giati glytwneis tis diaroes k pou na psaxneis ydravliko vradiatika kai malista argia! xaxaxaxxaxaxa

lucretia

Παράθεση από: "Nasia9"
εγώ κρίνω από προσωπική εμπειρία

Γιατι ρε κουκλα μου, εμεις νομιζεις οτι ομιλουμε επειδη ειδαμε ντοκυμαντερ στο νασιοναλ τζεογκραφικ?

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nasia9

Lucretia :
'''''Γιατι ρε κουκλα μου, εμεις νομιζεις οτι ομιλουμε επειδη ειδαμε ντοκυμαντερ στο νασιοναλ τζεογκραφικ?

Ειναι επιστημονικως αποδεδειγμενο ντηαρ, οι γυναικες ειναι στο σεξουαλικο τους πηκ στην δεκαετια των 30, ενω οι αντρες στην δεκαετια των 20. ''''''''''''

Εσύ η ίδια προβάλλεις την άποψή σου,σύμφωνα με επιστημονικές αποδείξεις.Ε δε νομίζω ότι αυτές απέχουν  πολύ από τα ντοκιμαντέρ στο νάσιοναλ..

Παρουσίαση η μία..παρουσίαση και η άλλη. (θεωρία κοινώς)

Η προσωπική εμπειρία είναι άλλο πράγμα ''βρε κούκλα μου'' . Δε μιλάνε ούτε οι επιστήμονες,ούτε τα ντοκιμαντέρ.  ]

lucretia

Γιατι δηλαδη, αν οι επιστημονες εχουν αποδειξει οτι η σοκολατα απελευθερωνει στον εγκεφαλο ενδορφινες, αποκλειεται να το επικαλουμαι, και ταυτοχρονα να το επικροτω τσακιζοντας δεκα λακτες την εβδομαδα?

Το πιο πιθανο να υπαρχουν και καποιοι που λενε οτι απο προσωπικη εμπειρια, βγαζουν σπυρια με την σοκολατα.

Αλλα οι αλλεργιες στην σοκολατα ειναι μυθος, τελικα.
Δεν αποτελει αλλεργιογονο η σοκολατα, τουλαχιστον οχι για την επιστημονικη κοινοτητα.

Rebel_heart

Poly to sovarepsane oi kyries apo panw...kai mou thymizei to "2 gaidaroi malwnane se xeno axyrwna..." (donkey den paei se esena) :P opote as pame se allo topic;)

Rakendytos

η γυναικα φταιει για ολα..
Ρε δε πα να φτασουμε και 400 αν η γυναικα ειναι "γυναικα"
ανασταινει και νεκρους..
εγω στα 35 μου εκανα οτι δεν εκανα 25..
αυτο ειδα αυτο πιστευω.. αμαν τα νεφρα μου.. :D

KostasD33

Παράθεση από: "kuria"ναι το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα ο κουβας σκουριαζει...   :P

και το πηγάδι μαράκημ και το πηγάδι.....

244 Επισκέπτες, 0 Χρήστες