Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 302
  • Total: 303
  • Leon

20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα

Ξεκίνησε από saliara, Ιανουαρίου 20, 2008, 01:07:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Στο νεαρό βλαστό επειδή αυτός μας παρασέρνει  :oops:  :P

kuria

[quote user="kuria" post="336814"][size=30] 20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα και εγώ με μένα!!!![/size][/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

'Αψογη τοποθέτηση! Εντυπωσιάστηκα...

Αν σου πω ότι το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ, θα το πιστέψεις  :?:  :lol:

cat800

[size=12]kalhmera!!!!

παιδια τι να λεμε ???
αν σου χτυπησει τη πορτα αυτο...
αφησε τα!!!!!

δε κοιτα τιποτα αλλο παρα μονο , το προσωπο αυτου του ατομου που σου προκαλεσε το ερωτικο ενδιαφερον...

σιγουρα ολοι μας εχουμε 1 αναλογη ιστορια να διηγηθουμε!!!

ευχαριστω
cat800
[/size]

jcdenton

[quote user="kuria" post="336846"][quote user="kuria" post="336814"][size=30] 20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα και εγώ με μένα!!!![/size][/quote][/quote]

Η kuria με την kuria? Η απόλυτη αντρική φαντασίωση. Τι πρέπει να κάνω για να... "μπω" στο παιχνίδι μαζί τους?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

[quote user="jcdenton" post="336955"][quote user="kuria" post="336846"][quote user="kuria" post="336814"][size=30] 20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα και εγώ με μένα!!!![/size][/quote][/quote]

Η kuria με την kuria? Η απόλυτη αντρική φαντασίωση. Τι πρέπει να κάνω για να... "μπω" στο παιχνίδι μαζί τους?[/quote]

πρεπει πρωτα να τακτοποιησεις την κληρονομικη διαδοχη σου, να πας να εξομολογηθεις και να κοινωνησεις!

γιατι ποσες πιθανοτητες επιβιωσης νομιζεις οτι θα εχεις μετα απο αυτο το "μπασιμο";  :lol:

RONMOS

oλα εινα θεμα γουστου .. πανω απο ολα.. στα 20 η τεστοστερονη χτυπαει limit up οποτε ενας 20χρονος μια 40αρα την βλεπει σαν δασκαλα.. να του δειξει πως να χειριστει την κατασταση ( προσωπικη εμπειρια καμια σχεση το σεξ με μια 20χρονη με μια που να πλησιαζει τα 40 στα 20 σου ) οσο για τα 50 οταν φτασω θα σας απαντησω .. αλλα νομιζω πως ειναι θεμα παλι εμπειριων .. πρεπει να μεταδοσεις τις εμπειριες σου σε ενα μικρο κοριτσι να του μαθεις πραγματα.... τωρα τι να μαθεις σε μια 40αρα ?? ενω σε ενα 20χρονο ... εχεις να του κανεις μαθηματα.... απειρα...

kuria

[quote user="RONMOS" post="340346"]πρεπει να μεταδοσεις τις εμπειριες σου σε ενα μικρο κοριτσι να του μαθεις πραγματα.... τωρα τι να μαθεις σε μια 40αρα ?? ενω σε ενα 20χρονο ... εχεις να του κανεις μαθηματα.... απειρα...[/quote]

δασκαλεεεεε...   :lol:  :lol:  :lol:

RONMOS

kuria

δικιο εχεις... σε υποβαθμισα... συγγνωμη...  :oops:

κυριε πρυτανηηηηη...  :lol:  :lol:  :lol:

RONMOS

Crazy

δεν υπάρχει χώρος παρεξηγήσεων επί του θέματος ...

πείτε βρε παιδιά να μαθαίνουμε κι εμείς αι ανεπίδευται μαθήσεως κοπελούδες ...  :oops:

RONMOS

σαλιαρα ....... μην παιζεις με την φωτια αν δεν το εχεις .... !! χαχαχαχαχαχαχχ

kuria

RONMOS

302 Επισκέπτες, 1 Χρήστης