Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 300
  • Total: 301
  • Leon

Μάκη - Θέμου.

Ξεκίνησε από Αlien, Ιανουαρίου 23, 2008, 08:48:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Αlien

Θα γίνω και 'γω λίγο της μόδας σήμερα και θα ασχοληθώ με το σήριαλ Μάκη - Θέμου.
Αλλά μόνο για ένα θέμα: αυτό της προδοσίας.

Γιατί εγώ, ένα προβληματάκι με το κάρφωμα το έχω, και χοντρό προβληματάκι μάλιστα.

Το άκουσα τις τελευταίες μέρες, το είχα ακούσει όμως εδώ και χρόνια από πολλούς: μπορεί ο Μάκης να είναι φίλος σου, μπορεί να είναι κολλητός, μπορεί να κάνετε απλώς παρέα, μπορεί να τρώτε μαζί κάθε Τετάρτη βράδυ.

Στη δεδομένη στιγμή όμως, αν πρόκειται για το συμφέρον του, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε "δώσει".
Ακόμα, κι αν δεν πρόκειται για το συμφέρον του.

Είναι μία προσφιλής τακτική του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου, που τη συνήθιζε ανέκαθεν.

Θυμάμαι κι άλλες περιπτώσεις τέτοιου είδους, από παλιά.
Μία από τα ίδια πάντα.

Κι επειδή εγώ τη φιλία, τη βάζω ψηλά, αυτή η συμπεριφορά μού είναι εξαιρετικά αποκρουστική.

Δεν εξετάζω ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο.
Kαι δίκιο να έχει ο κύριος Κίτρινος Τύπος, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, εκτός από το κάρφωμα.

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Δεν καταδίδεις τον φίλο σου, όπως και να 'χει.
Ακόμα κι όταν πάψει να είναι φίλος σου.

Στο κάτω κάτω, μια μπανιέρα μοιραστήκανε κάποτε οι δυο τους.
Ξεχνιούνται αυτά;

...........................................

ΥΓ

Το σχόλιο δεν είναι πολιτικό.
Καμμία σχέση.
Είναι απλά η άποψη μου περί φιλίας.

Και μόνο.

sevenseas

σωστο κι αντρικιο ειναι να στεκεσαι στο πλαι του φουκαρα  που εχει δικιο ,που ελεγε κι ο Λόρκα

heinrich

η τάση είναι να γίνει το κάρφωμα μια πράξη «καθημερινή» χωρίς καμμιά ηθική χρέωση.
Τα τηλεοτπικά παιχνίδια είναι βασισμένα στο κάρφωμα.
Βρήκατε λακούβα? ι καλέστε .... είναι κάρφωμα
βρειτε τον δολοφόνο από τα τηλεοπτικά... είναι κάρφωμα
τηλέφωνο καταγγελίας (να τρέχει στην κάτω μεριά της οθόνης)... είναι κάρφωμα
η καταχώρηση της αμερικανικής πρεσβείας τον τύπο... είναι κάρφωμα.

με λιγα λόγια, κάνε εσύ την δουλειά που έχω να κάνω εγώ και άσε με (και) να πλουτίσω από το κάρφωμά σου.

minoraki

εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις αγαπητε χαιν
ομως εγω παλι πιστευω οτι σε τετοιου ειδους κυκλωματα φιλιες δεν υπαρχουν
εδω προκειται για χορο εκατομμυριων ευρω
ακομα και υψηλα ισταμενοι δημοσιογραφοι εχουν εκπλαγει και εχουν μεινει αφωνοι με το υψος του ποσου της καταθεσης
ποσο μαλλον εμεις ο απλος λαος που παλευουμε για να βγαλουμε τον μηνα τι θα πρεπει να σκεφτουμε
φιλιες υπαρχουν σε αλλα κοινωνικα στρωματα και οχι σε τετοιου ειδους ανθρωπους
απλα την γνωμη μου καταθετω η οποια μπορει και να ειναι λαθος!
φιλικωτατα παντοτε
!

black_velvet

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι τι στα κομμάτια ετοιμάζουν και έχουν πετάξει τώρα ολούθε τα ντιβιντιά και τις διαμάχες δημοσιογράφων κι όλ' αυτά τα ανούσια που τίποτα μα τίποτα δεν προσφέρουν στην όποια ζωή αυτού του τόπου παρά μόνον πλήρη κι ολοκληρωτικό αποπροσανατολισμό...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Kastoras

Θα συμφωνησω με την black velvet δεδομενου οτι τα πραγματα δεν ειναι συνηθως οπως φαινονται...
Την πραγματικη εκταση και διασταση του πραγματος θα τη δουμε μετα απο καιρο...
Το νου σας παντως στη Ντορα και στον Δρακουμελ....

tristana

Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα γιατί τέθηκε σε σωστή βάση από τον 'Αλιεν.
Τον φίλο όχι μόνον δεν τον καρφώνεις, αλλά και φόνο να έχει κάνει
στέκεσαι δίπλα του. Πείτε με γραφική, αλλά δεν αντέχω να ακούω αηδίες
και άλλοθι περί ειλικρίνειας και τιμιότητας και αρχών από ανήθικους
και ανίκανους να αγαπήσουν ανιδιοτελώς έναν άλλον άνθρωπο.
Ευτυχώς μόνον μία φορά μου συνέβη να εμπιστευθώ κάποιον που αποδείχθηκε δυστυχής και κακομοίρης και κακοηθέστατος.
Οι φιλένιοι φίλοι μου είναι ίδιοι εδώ και χρόνια, αγαπημένοι, πιστοί
και θεοπάλαβοι σαν εμένα.

Kastoras

Θελω να πιστευω οτι ουτε καν μπαινει θεμα προδοσιας του φιλου η ακομη παραπερα του συνανθρωπου μας....
Οσον αφορα για τον Μακη και τον Θεμα τετοια καθικια απλυτα που ειναι τι περιμενεις?
Αυτα τα κυκλώματα δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...

tristana

Αν αναφέρεστε στον "Αρουραίο" όπως τον είχαμε βαφτίσει όταν δουλεύαμε
ένα φεγγάρι -μαύρο- στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ -τρομάρα του- είναι γνωστό
και ποιος και τι είναι οπότε ούτε με απασχολεί, ούτε με εκπλήσσει τίποτε
απ' όσα είναι ικανός να κάνει ένας γέρο-κομπλεξικός αρουραίος
που μας ειρωνευόταν λέγοντάς μας]

Kastoras

Τριστανα δυστυχως και αυτος ο χωρος (της ενημερωσης) εχει κατακλυσθει απο υπα-ανθρωπους που σαν κυριο μελημα τους εχουν την προσωπικη προβολη τους...
Βεβαια περιττο να πω για ποιοτητες κλπ... τους ξερω τους συναναστρεφομαι τα τελευταια 25 χρονια...
Οσον αφορα για τον αρουραιο που ειπες ποιος μπορει να ξεχασει την εποχη που σαν κλητηρας δουλευε στην 'Κ' και πηδαγε τη μακαριτισσα την εκδοτρια 80 χρονων και βαλε...

Pappas10

Θέμος = Οπαδός των ψαροκασέλων
Μάκης = Οπαδός της ΑΕΚ.

Μου είναι τελείως αδιάφορο... απλά για άλλη μία φορά αποδεικνύεται η ποιότητα των "επώνυμων" οπαδών των 2 ομάδων.

Θεωρώ και τους δύο φλέγματα του κοινωνικού μας καρκίνου. Αν γινόταν να τους κλείσουν και τους 2 μέσα καλά θα ήταν. Τον Αναστασιάδη πάντως τον σιχαίνομαι περισσότερο. "Αν βγει ο Καραμανλής εγώ θα μεταναστεύσω" ... και εξέδωσε εφημερίδα.  Εκ του ασφαλούς εξυπνάδα με τις χαζοχαρούμενες καλεσμένες του, όποτε τόλμησε να καλέσει κανέναν στοιχειωδώς πνευματικό άνθρωπο ξεφτυλίστηκε. Ο Ορισμός του απόλυτου τίποτα της Ελληνικής κοινωνίας είναι ο Αναστασιάδης. Γι' αυτό και δεν βλέπω να γίνεται τελικά τίποτα. Τα σκατά επιπλέουν.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

cna

Παράθεση από: "Pappas10"Θέμος = Οπαδός των ψαροκασέλων
Μάκης = Οπαδός της ΑΕΚ.

Ναι, καλά, ηρέμησε κι εσύ. Ακόμα και ο Βαρδινογιάννης πλούτισε εις βάρος μας με τις αθρόες εισαγωγές αδήλωτου μαύρου χρυσού. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις; Απλώς χρησιμεύουν για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τώρα όσον αφορά τους δύο πρωταγωνιστές της επικαιρότητας το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν μας τιμά καθόλου το γεγονός της έκπληξής μας μπροστά σε αυτόν τον χορό εκατομμυρίων. Πρώτη φορά ακούμε για πληρωμένους δημοσιογράφους; Ή μήπως πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιου είδους μαχαιρώματα; Όπως και να έχει ο Αναστασιάδης τσέπωσε 5 μύρια και από την άλλη ωρύεται ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κραυγάζει ότι η αξία των μετοχών του αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 25 εκ.. Δεδομένου ότι η εταιρία δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, δήλωσε ποτέ κανείς τους την άνοδο της αξίας των μετοχών ώστε να πληρώσουν και τον αντίστοιχο φόρο;

jasper

Δεδομένο είναι οτι όλοι μας τιμούμε την φιλία.
Όμως υπάρχουν ακόμη κι εδώ όρια και ανοχές.
Μπορεί να σταθώ (μικρό μου πόνυ) δίπλα στον φίλο ακόμη και στον φόνο, αλλά αν μου σκοτώσει μάνα, αδερφό ή παιδί, θα τον καρφώσω στην κυριολεξία στο πάτωμα για να μπορέσω να τον κάνω κιμά με την ησυχία μου.

Και απ ό,τι ισχυρίζεται ο μεσιέ 'δενλουζομαι' η εφημερίδα ήταν το παιδί του και ο έτερος μεσιέ πήγε να του το βιάσει  :P

Κάθε μέρα που αλληξεφτιλίζονται οι δύο μεσιέδες δημοσίως, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι την οδύνη των παιδιών του Ζαχόπουλου...
Τα όρια ανοχής της κοινωνίας μας δεν έχουν απλά υποβαθμιστεί αλλά μηδενιστεί και όσοι πασχίζουμε με νύχια και με δόντια να αντιδράσουμε καταντούμε πια γραφικοί.

Pappas10

Παράθεση από: "cna"
Παράθεση από: "Pappas10"Θέμος = Οπαδός των ψαροκασέλων
Μάκης = Οπαδός της ΑΕΚ.

Ναι, καλά, ηρέμησε κι εσύ. Ακόμα και ο Βαρδινογιάννης πλούτισε εις βάρος μας με τις αθρόες εισαγωγές αδήλωτου μαύρου χρυσού. Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις; Απλώς χρησιμεύουν για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τώρα όσον αφορά τους δύο πρωταγωνιστές της επικαιρότητας το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν μας τιμά καθόλου το γεγονός της έκπληξής μας μπροστά σε αυτόν τον χορό εκατομμυρίων. Πρώτη φορά ακούμε για πληρωμένους δημοσιογράφους; Ή μήπως πρώτη φορά βλέπουμε τέτοιου είδους μαχαιρώματα; Όπως και να έχει ο Αναστασιάδης τσέπωσε 5 μύρια και από την άλλη ωρύεται ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κραυγάζει ότι η αξία των μετοχών του αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 25 εκ.. Δεδομένου ότι η εταιρία δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, δήλωσε ποτέ κανείς τους την άνοδο της αξίας των μετοχών ώστε να πληρώσουν και τον αντίστοιχο φόρο;

Και ποιός σου είπε ρε μαν ότι ο Βαρδινογιάννης είναι οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;;;;; :P  :P  :P  :P

Το γεγονός παραμένει ότι αυτοί οι δύο ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ότι εμπνέονται από τα ιδανικά της κάθε ομάδας. Ιδίως ο αρχικομπλεξικός, έγραφε και στην "Πράβντα" της ψαροκασελίασης.

Ακριβώς αυτό είναι το "ήθος" και τα "ιδανικά" των 2 αυτών ομάδων. Πέρα βέβαια από τον χαβαλέ, εγώ τώρα τι να πω επί του θέματος ρε μαν; Και ο ένας και ο άλλος είναι άνθρωποι "ποιότητας". Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την Αμερική, επειδή 2 κροταλίες άρχισαν να σκοτώνονται.

Έλα μωρέ τώρα,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Candy

Η Θεμομακιάδα

Ηταν δυο φιλοι δυο πιστοι
του κοσμου μας καμαρι..