Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Χθες στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1159
  • Total: 1159

Αληθινο η ψευτικο χαμογελο..?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Ιανουαρίου 29, 2008, 11:09:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Α, ωραια, θα κυλιστουμε στην λασπη με την Πλας...ο Ρακ πιστευω αν με δει να κραδαινω τον συνθλαστηρα, θα κανει πισω...

Rakendytos

οντως εχει μονιμη περιοδο.. αλλα κρυοπηξια δε θα κανω εγω..
φοβαμαι!!! :P

_MAIRA_

Παράθεση από: "Rakendytos"αστην να ξελυσαξει βρε..πρεπει να χει τα ρουχα της.. :D

μπουμπου το μαλλι μου ειναι φετιχχχ αφου το χω το χτενιζω!!!  8)

ακουσε καουκα ο αλλος και πεταχτηκε ..δεν το ειπα για σενα

ραααακ....για μενα σφαζονται τα παλικαρια!!!!!!

_MAIRA_

τι ειναι η κρυοπυξια?

lucretia

Ειναι  μια χειρουργική επέμβαση με την οποία ο γιατρός αποκόπτει τις νευρικές ενώσεις ανάμεσα στους μετωπιαίους λοβούς και στον υπόλοιπο εγκέφαλο. Με τον τρόπο αυτό απενεργοποιεί ορισμένες σημαντικές λειτουργίες του εγκεφάλου, προκειμενου να εμποδιστει η μεταδοση νευρικων ωσεων μεταξυ των νευρωνων της φαιάς ουσίας. Παλαιότερα πίστευαν οτι ειναι αποτελεσματικη για την αντιμετωπιση της επιληψιας και της σχιζοφρενειας.

[size=9](Μην πει κανεις τιποτα, σας εφαγα) [/size]

plus_

_MAIRA_

εσυ τωρα γιατι νευριασες?

plus_

Enia

ωραία, τώρα ξήγα μας και το 'κραδαινω τον συνθλαστηρα' :roll:

:lol:

lucretia

Νευριασε, γιατι διαισθανθηκε την ασημαντοτητα της υπαρξης της διπλα στο μεγαλειο των επιστημονικων μου γνωσεων και συνειδητοποίησε ότι έχει χασει το παιχνιδι που οδηγει κατευθειαν στην αγκαλια σου και κατ επεκταση στον παραδεισο...

Λατρεια, ας μην χανουμε στιγμη, θα κανω αιτηση αυτη τη στιγμη στην εταιρεια μου για μεταθεση στο L.A.
Θα περναμε τα Σαββατα κανοντας ατελειωτες βολτες στην Ερμου και τις Κυριακες τρωγωντας κουτσομουρες στα ουζερι της Πειραικης.

Τι λες?

plus_

Παράθεση από: "lucretia"Νευριασε, γιατι διαισθανθηκε την ασημαντοτητα της υπαρξης της διπλα στο μεγαλειο των επιστημονικων μου γνωσεων και συνειδητοποίησε ότι έχει χασει το παιχνιδι που οδηγει κατευθειαν στην αγκαλια σου και κατ επεκταση στον παραδεισο...

Λατρεια, ας μην χανουμε στιγμη, θα κανω αιτηση αυτη τη στιγμη στην εταιρεια μου για μεταθεση στο L.A.
Θα περναμε τα Σαββατα κανοντας ατελειωτες βολτες στην Ερμου και τις Κυριακες τρωγωντας κουτσομουρες στα ουζερι της Πειραικης.

Τι λες?

εχω να πω πως πρωτη φορα γατα θα κανει brazilian
διχως αναισθητικο...
και πως ο ερωτας αν μετραται απο λοβοτομη με σκοπο την κρυοπηξια...
τη μαιρα σιγουρα την εχασες...
με εναν "βασιλια" κατι γινεται...

κανω αντιπροταση πιο δελεαστικη:
παμε σε go-go boyς... ολα πληρωμενα..
και οι 15!!!! :mrgreen:

lucretia

Συνθλαστηρας ειναι επι το επιστημονικοτερον, το εργαλειο που χρησιμοποιουσαν οι βοσκοι να ευνουχιζουν τα νεαρα κριαρια, προκειμενου να μην ειναι επιθετικα και να μην σκληραινει το κρεας τους.

Στην συγχρονη Κτηνιατρικη, ο συνθλαστηρας εχει διαφορες μορφες (πχ Burdizzo, συνθλαστηρας διπλης ενεργειας κτλ) και χρησιμοποιειται για την διενεργεια ορχεκτομων οσο το δυνατον αναιμακτων, με την ΣΥΝΘΛΙΨΗ  (ολα τα αρσενικα ενιωσαν μια ανατριχιλα τωρα) του ορχικου παρεγχυματος.

Κραδαινω: Ρημα, που σημαινει κραταω, κουναω απειλητικα.

Νεξτ?

plus_

ο συνθλαστηρας λοιπον, προφανως ειναι πολυ
χρησιμο κουζινικο εργαλειο... :mrgreen:

Enia

:24: πλασάκι, ο έρωτας περνάει από το στομάχι λένε... έτσι θα την κερδίσεις την μάιρα?!  :lol:

8) πάντως ομολογώ πως είναι δύσκολη η επιλογή! η πλας έχει αυτό το ζενεσεκουά αλλά και το ιντελεκτουέλ της λουκ.. μμμμ!

:24: μάιρα, καλά που δεν είμαι στη θέση σου! :24:

_MAIRA_

θα διαλεξω αυτην που εχει τον μεγαλυτερο!!!!

1159 Επισκέπτες, 0 Χρήστες