Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Παπουτσια στο κοριτσι μας

Ξεκίνησε από Athinoula, Ιανουαρίου 29, 2008, 11:21:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Παράθεση από: "heinrich"λετπό τακούνι έχουν?

pio flat den ginetai

[albumimg]10554[/albumimg]

kuria

αν δεν εχει 15 τουλαχιστον ποντους τακουνι και μαλιστα ψιλο... πως θα παιζει ο hein μπαλα βρε snoopaki?
φλατ... ακου φλατ!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

snoopy

Kala vre Kuria mou,

an einai na vrw bally botoules me takouni.... an einai na mou tis parei...8a valw kai takouni! lol :lol:  :lol:

heinrich

σα γαλότσα είναι αυτό....
δεν σου δίνω τίποτα...
να αναβαθμίσεις το γούστο σου  :P  :P  :P  :P  :P

tristana

'Οντως... κακόγουστες σε βαθμό κακουργήματος.
Και πόσο έχει αυτό το έκθεμα για την λαϊκή της Μποτσουάνα;
-Εκεί, βεβαίως, μία λεπτομέρεια παραθέτω μην δίδετε σημασία- δεν έχουν να φάνε-...

Αφού, αγαπητοί καταναλωτές, πιάσατε τους εράνους υπέρ απόρων μεν κακόγουστων, δε- κορασίδων, δώστε κατιτίς παραπάνω να πάρει και ασορτί τσαντούλα.

Ω! Ναι! Ζουν ανάμεσά μας! Και ψηφίζουν!

snoopy

ναι ναι τριστιανα μου.... και σορτι τσαντούλα.... κριμα το σνοοπακι να ειναι και χωρίς παπουτσια και χωρις τσαντουλα....

τι σκυλισια ζωή ;;;

gohssa

395??? Εεεε όχι και 395 για ένα ζευγάρι μπότες!!! Έλεος βρε κορίτσια τσ τσ τσ. Αλήθεια είναι με την έκπτωση η τιμή?
Πάντως προτιμώ να τα δώσω για πιο χρήσιμα πράγματα αλλά και για ένα ταξειδάκι να το ευχαριστηθώ κιόλας[albumimg]10657[/albumimg]......Τώρα αν φοράω μποτούλες ΒΑLLY ή ROLLINI ή ΕLITE κτλ ποιός θα το καταλάβει?  :lol:  :lol:

snoopy

Gohsa mou, analoga tis upoxrewseis pou exei o ka8enas kai ti exoda exeis. Egw den exw exoda sintirisis oute oikogeneia... opote ta dia8etw analoga.

An pali, eixa skopo taxidaki kai eixa vrei parea na mborei tin idia epoxi me mena ennoeitai oti 8a kratousa gia na ksodepsw ekei! alla... duskolo na ta dundiaseis!

heinrich

αν δεν φοράς το σωστό παπούτσι τότε να μην πάς σε καμμιά εκδρομή
heinrich

που πας μωρή με το πέδιλο στην Μύκονο?
λαικό

lucretia

Εγω παντως βρηκα αεροπορικο για Βερολινο με 71 ευρω.
Με επιστροφη.

Ενα ταξιδι μπορει να σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
Ενα ζευγαρι μποτες, μπορει να σε κανει καλυτερη ως γκομενα (και αυτο ελεγχεται).

black_velvet

Πάρα μα πάρα πολλές αεροπορικές εταιρείες κάνουν υπέροχες προσφορές σε εισιτήρια, κυρίως για εποχές μη τουριστικές ή/και για προορισμούς "όχι και τόσο" τουριστικούς.
Π.χ., έβρισκα εισιτήρια από Βρυξέλλες για Αθήνα τον χειμώνα με 45 ευρώ (με επιστροφή) και με 245-345 ευρώ το καλοκαίρι - καθώς είμαστε ακόμη(!) από τους πλέον τουριστικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρεστε για ταξιδάκια και προτιμάτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα χρήματά σας, έχετε το νου σας για παρόμοιες προσφορές. Συνήθως ανακοινώνονται 2-3 μήνες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού (ανάλογα την εταιρία).

(Εμένα πάντως δεν μ' ενδιαφέρει αν θα γίνω καλύτερη γκόμενα. Αύριο θα πάω να ψωνίσω παπούτσια. ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"αν δεν φοράς το σωστό παπούτσι τότε να μην πάς σε καμμιά εκδρομή
heinrich

λαικό

Ρε γμτ! Θα σας κυνηγάω παντού για να τα γράφετε κάτι τέτοια κι εδώ;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

Παράθεση από: "lucretia"Εγω παντως βρηκα αεροπορικο για Βερολινο με 71 ευρω.
Με επιστροφη.

Ενα ταξιδι μπορει να σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
Ενα ζευγαρι μποτες, μπορει να σε κανει καλυτερη ως γκομενα (και αυτο ελεγχεται).

πολύ λίγο μου φαίνεται...
από που και πότε?
διότι για παρίσι το 3ημερο ήταν φωτιά και λάβρα

snoopy

Παράθεση από: "heinrich"αν δεν φοράς το σωστό παπούτσι τότε να μην πάς σε καμμιά εκδρομή
heinrich

λαικό

Ennoeitai oti prepei na exeis to swsto papoutsi...

Οσο για Μύκονο...πιο πεδιλο;;; Σανδαλακι!!!!

ologia

Παράθεση από: "snoopy"ennoeitai!

na ginoun polloi oi evergetes!
snoopy eisai kai g...o ! t a  atoma.eilikrina xarika poly se gnorisa...foveros tsampoukas

524 Επισκέπτες, 1 Χρήστης