Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 321
  • Total: 321

ΜΑΤ & Χρυσαυγύπες

Ξεκίνησε από download, Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:14:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

download

Για άλλη μια φορά τα ΜΑΤ και οι Χρυσαυγύπες έδρασαν ξανά σαν σώμα ένα και μια ψυχή.
Σε κοινή παράταξη και οργάνωση μεταξύ τους. Το κάνουν χρόνια τώρα και αλληλοτροφοδοτουντε μεταξύ τους.
Αυτή τη φορά το διαδικτιο έχει και τα ζωντανά βιδεο αυτών των πρακτικών.
Συχνά Χρυσαυγύπες έχουν παραστήσει ακόμα ότι είναι αναρχικοί με κουκούλες και έχουν κάψει οι ίδιοι σημαίες για να δοθεί τροφή και δικαιολογία στα ΜΑΤ να επιτεθούν. Σχεδόν σε όλες (αν όχι όλες) τις διαδηλώσεις που γίνονται στα σημεία που παρατάσσονται τα ΜΑΤ έχουν παρέες τους Χρυσαυγύπες οι οποίοι και ανάλογα την εξέλιξη της όποιας διαδήλωσης δρουν.
Να και ο βασικός λόγος που χρόνια τώρα γίνεται στην Αθήνα το Γης μαδιάμ και ποτέ δεν βρίσκουν τους ενόχους.
Είναι παρέα τους οι ουσιαστικοί ένοχοι πώς να συλλάβουν τον εαυτό τους

heinrich

το Πανεπιστήμιο γιατί καταστράφηκε?
οι «αριστεριστές» δεν είναι εκείνοι που προάγουν την εκπαίδευση, την κουλτούρα και την παιδεία?
ή μήπως βρίσκονται - χρόνια τώρα -  στο ίδιο βαρέλι με τα νεοφασιστάκια?

ο κόσμος τους αγνοεί... απορώ γιατί τους δίνουν σημασία τα ΜΜΕ
το Σάββατο ο κόσμος ήθελε να πάει να ψωνίσει
εκανε και  ωραία μέρα.
είχε και ωραίες γκόμενες στα ιντιμίseeme που ψώνιζαν εσωρουχάκια (ήμουβ γκεστ στατ, πήγα να δω την μόδα στα γυναικεία εσώρουχα)

heinrich

ασε που χρυσαυγίτες έχουν και την σωστή πολιτική
«συστρατευονται με τον ισχυρό»
οι άλλοι είναι πανύβλακες. εχουν καταφέρει να έχουν τα κανάλια (άρα και την κοινή γνώμη) εναντίον τους...

(τα σπασμένα μάρμαρα που είδα να κρατάνε όταν πέρναγα από δίπλα τους σκοτώναν και ελέφαντα)

κώστας

Αφού σημειώσω ότι υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλοιθωρίζουν...
...οφείλω να παραθέσω την άποψη του κυρίου Μπανιά (...δημοκράτης γαρ...), ο οποίος σχολιάζοντας τα επεισόδια, αναφέρθηκε στην αστυνομία που συνεργάζεται με φασιστοειδή και χτυπά τους δημοκρατικούς πολίτες.
Κι όχι τίποτε άλλο αλλά...βγαίνει μετά ο Άδωνις...και λέγοντας ότι είναι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται, του τη βγαίνει από αριστερά του κυρίου δημοκράτη παύλα νεοσυντηρητικού παύλα κρυφοφασίστα.
eLe

Rakendytos

αυτο που μου κανε μεγαλη εντυπωση.. ειναι που ολοι αναρωτιονται γιατι οι μπατσοι και τα χρυσα αυγα συνπορευοναι..
Ας γδυσουν μια ομαδα μπατσων τυχαια.. να δουν ποσοι φοραν φανελακι της Αυγης.. Ας κοιταξουν τα κρανη στην πισω πλευρα..
Ξαφνικα ανακαλυψαμε την Αμερικη..

plus_

ρακ, δεν εχεις αδικο.

θα εισουν ομως ακομα δικαιοτερος εαν ελεγες οτι εαν ξεβρακωσουν
και τους αναρχικους και κουκουλοφορους θα βρουν απο ενα κοκκινο γαρυφαλλο στο βρακι τους...

Rakendytos

χαχαχαχαχα..
δεν υπαρχουν αναρχικοι..μονο μπαχαλακιδες..
και κοιταμε εκει...στα 10 ατομα..
οτι μας πουλαν οι ρουφιανοι στην τιβι..

heinrich

προσωπικά δεν είδα 10 άτομα. Ειδα καμμιά 50αριά...

φαντάζομαι βρέθηκαν τυχαία εκεί απερικυκλωμένοι από τους μπάτσους

Rakendytos

κατραχας αδελφε δεν ειδες.. σου δειξαν..
εκτος αν ησουν εκει..
και δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με το θεμα με κουραζει..
εγραψα μονο τι με εντυπωσιασε..
θα προτιμησω τον φουρνο με τα κουλουρια.. :D

download

Αφού σημειώσω και εγώ ότι ο δεξιός αλληθωρισμός μαζί με τον στραβισμό όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από λόγια γενικής ευγένειας και επαστατικού Τσεκεβαρισμού σπάνια αφήνουν την ελπίδα να ανθήσει.

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι συχνά συχνότατα διάφορα περιθωριακά άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί αντιεξουσιαστές κλπ όταν προβαίνουν (που προβαίνουν) σε πρακτικές τραμπουκισμού, καταστροφών και άλλες (επανα)στατικές ηλιθιότητες συνταυτίζονται με την φασιστική λογική.
Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι η αστυνομία και μάλιστα το τμήμα αιχμής της τα ΜΑΤ συνειδητά δρουν μαζί με παρακρατικές λογικές μαζί με τους χρυσογύπες.

Άλλο ζήτημα το ένα κι άλλο το άλλο

heinrich

Παράθεση από: "Rakendytos"κατραχας αδελφε δεν ειδες.. σου δειξαν..
εκτος αν ησουν εκει..
και δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω με το θεμα με κουραζει..
εγραψα μονο τι με εντυπωσιασε..
θα προτιμησω τον φουρνο με τα κουλουρια.. :D

εκεί ήμουν...
τους κοίταζα και με κοίταζαν περίεργα
δεν νομίζεις πως αυτό το «10 άτομα» είναι μια καραμέλα?

Rakendytos

50 ειδες ρε Χρηστο?
λαθος 150 ηταν.. αυτη ειναι η ουσια??? το τι εκαναν οι 150 ???
βαρεθηκα να συζητω το ιδιο θεμα..
Εγω ο ασχετος γνωριζα απο την Τεταρτη τι θα παιχτει το Σαββατο..
την Παρασκευη το βραδυ στην συναντηση ειπα στα παιδια του φορουμ οτι αυριο θα καει η Αθηνα..
οι μπατσοι δεν το γνωριζαν??
μας περνανε για μαλακες???
τι αλλο να σου πω ρε μαγκα.. και λιγα εγιναν..

heinrich

σωστά... η ουσία είναι πως έπιασαν μια βλαμμένη....
την επόμενη φορά θα πιάσουν και μια άλλη...
ισως τελικά την καλύτερη δουλειά την κανουν τα φασιστάκια.

Rakendytos

δεν βαρεθηκες με την Ζαχοπουλιαδα??
γιατι να μην ασχοληθεις λιγακι με τους αντιεξουσιαστες..με γνωστους αγνωστους..
αναρχικους..πεστους οπως θες..

download

Heinrih
Δεν νομίζεις κι εσύ ότι η ταχτική πονάει χέρι κόβει κεφάλι δεν είναι ότι καλύτερο?

Rakendytos
Δεν νομίζεις κι εσύ ότι δικαιολογώντας τις τραμπούκικες ανεγκέφαλες ηλιθιότητες λίγων από τον χώρο της αριστεράς βοηθάς άθελα σου την ταύτιση αυτών των ενεργειών με πρακτικές της αριστεράς?

Δεν σας φαίνεται παράξενο που οι «άγνωστοι – γνωστοί» κουκουλοφόροι και στην δεκαετία του 80 και του 90 και τώρα έχουν σχεδόν ίδιο ηλικιακό φάσμα?
Αν ήταν οι ίδιοι 25 στην δεκαετία του 80 που συνεχίζουν και τώρα την ίδια πρακτική θα ήταν σήμερα κοντά στα πενήντα τους.
Παρ αυτά υπάρχει ένα σταθερό ηλικιακό φάσμα.
Μπας και έχουν πάντα την ίδια πηγή τροφοδοσίας?

Απ όσο ξέρω η μόνη σταθερή πηγή τροφοδοσίας θα μπορούσε να είναι η αστυνομία, η ίδια, με όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν

Έχετε δει ποτέ πως είναι ντυμένοι οι μυστικοί ασφαλίτες στις περιοχές Εξάρχεια, αστυνομικό τμήμα ακροπόλεως κ.α.? Σας συνιστώ να κάνετε μια βόλτα από εκεί να πάρετε μια ιδέα

321 Επισκέπτες, 0 Χρήστες