Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 685
  • Total: 685

ΜΑΤ & Χρυσαυγύπες

Ξεκίνησε από download, Φεβρουαρίου 04, 2008, 10:14:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

Σταυρο ημουν πολυ σαφης επ αυτου. Περιμενες εσυ οτι ο Ντανος ο Βαβυλης θα ησαν αυτοι που αποκαλυφθηκαν στο τελος? Πχι βεβαια...
Η ασφαλεια εχει πλησιασει τους ηγετες τους και μεσω αυτων κανει οτι θελει...
Περαν τουτων για να μην παρεξηγηθουμε το αναρχικο κινημα δεν εχει καμμια σχεση με αυτα τα παιδακια..... Να εξηγουμεθα υπαρχει και στη χωρα μας και στην αθηνα αλλα δεν ειναι τυπου βγαινω και τα ρημαζω..
Οσον αφορα τη βελβετ ενα παιδακι 14 η 16 χρονων δεν επηρεαζεται? δεν το τραβαει καποιος απ το μανικι?
αυτα
ο κατα κοσμον ιωαννης

energizer

Ρακένδυτε, πες μου για ποιο λόγο να ασχοληθώ τόσο με τους «αντιεξουσιαστές» (ή «αντισεξουσιαστές» κοινώς γαμήστε λιγάκι πραπάνω μπας και ηρεμήσετε) ή με τους άλλους βλαμμένους «υπερασπιστές της πατρίδας»? Εγώ είμαι ένας πολίτης. Πληρώνω όλους τους φόρους και το ΦΠΑ μου για να έχω σωστή υγεία, εκπαίδευση, ισονομία, ασφάλεια και άλλλα αποκυήματα της φαντασίας μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις των άλλων. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πολύ η προσωπική μου περιουσία. Με ενδιαφέρει η ασφάλειά μου όταν θα πάω να αγοράσω το prada μου. Εχεις καταλάβει λάθος αν νομίζεις πως καταφέρομαι ενάντια σε κάποια πολιτική «παραταξη» Οι πολιτικές μου πεποιθήσεις είναι κρυφές ακόμα και για την οικογένειά μου και τις πολιτικές πεποιθήσεις των άλλων τις χω γραμμένες στον απόπατό μου.
Εγώ είμαι ενάντια σε κάθε πράξη βλακείας και «ετσιθελισμού» τόσο από την πλευρά των δημοσίων υπαλλήλων με όπλα, όσο των «αγανακτησμένων πολιτών» (άραγε τους θυμάστε?), των «τα σπάω γιατί έτσι μου γουστάρει αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο», των υπανθρώπων με τα πολύχρωμα κασκόλ, των νεο«είμαι ανασφαλής θέλω να ανήκω κάπου»ναζιστών, των ταξιτζήδων (άσχετο) και άλλες συμπαθείς έως άκρατων γέλιων ομάδων....

Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει τέλεια κοινωνία. Αλλά έλεος πια! Μερικά πράγματα βγάζουν μάτι! Και για κάποιο λόγο, πιστευω πως πρώτα θα γίνει φονικό και ύστερα θα αποφασίσουν οι μπάτσοι να κάνουν καμμιά κίνηση της προκοπής. Για να μην χαλάμε και την παράδοση ένεκα παραδοσιακοί τύποι

:twisted:
..η ανωθεν τοποθετηση (ΗEIN) με καλυπτει αρκουντως!
...για τον "αναρχισμο" εχω να παρατηρησω οτι διαδιδεται ως μοδα (emo καλη ωρα!) αλλα δυστυχως εχει μεγαλη περαση σε νεους/νεες που κουβαλουν τραυματικες εμπειριες περιθωριοποιησης απο τον κοινωνικο περιγυρο σε συνδιασμο με τασεις επιθετικοτητας & εκδικησης...
..ισως καποιος πιστοποιημενος ψυχιατρος ηταν περισσοτερο καταλληλος...
 :evil:
...η κοινωνια ΜΑΣ , σκαρτη ή μη...εχει δομη - οργανωση - κανονες - θεσμους - φορεις κτλ...
...η οποια αλλαγη ΔΕΝ προκειται να επιτευχθει μεσα απο πρακτικες ΒΙΑΣ & ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...
 :shock:
...ειτε οι "εξουσιαστες" την διαχειριστουν καταλληλως & επικοινωνιακοτατα , ειτε οι στασιαστες "επιβαλλουν" τις θεσεις τους...το μονο που διαχρονικα αναπαραγεται ειναι η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ...
 :cry:
...απο κεφαλαιοκρατες & πληβειους , πιστους & απιστους , ιδεολογους & καιροσκοπους...
 :roll:
...καποτε πρεπει τ΄ανθρωποειδη ν΄αποβαλλουν τις εμμονες τους (ΟΛΟΙ εχουμε τετοιες!)...& ν΄αποφασισουν οτι ΔΕΝ υπαρχουν ΑΛΛΑ συνυπαρχουν!
...διαλογος , γνωση , συνειδητοποιηση...

κώστας

...διαβάζεται κι ανάποδα]
eLe

energizer

...φανταζομαι (συμφωνεις εικαζω!) οτι η σειρα ειναι μαλλον δεδομενη...

- επικοινωνω
 :arguement:

- γνωριζω
 :ban:

- συνειδητοποιω
 :scratch:

...αναποδα , οχι οτι δεν υφισταται...μαλλον καταληγεις σε προκαταληψεις...
 :rambo:

κώστας

Φαντάζεσαι (εικάζεις ότι συμφωνώ) λάθος.
eLe

energizer

..δηλαδη;
...οποια η ορθη σειρα;

κώστας

συνειδητοποίηση - γνώση - μολότωφ  ]
eLe

Brasidas

H DIALOGIKH SAS GNOSH (KATALIGEI) SE ANAPODH ANAGNOSH
KAI FANTESTE EIKASTIKA LA8OI

PRAGMATI MIA MOLOTOF SOZEI

Accent

Παράθεση από: "Brasidas"PRAGMATI MIA MOLOTOF SOZEI

Τις περισσοτερες φορές σωζει την .... κυβέρνηση.

tristana

Γι' άλλη μια φορά συμφωνώ με τον Βρασίδα. (Το "εικαστικά" μου άρεσε ιδιαιτέρως, όμως  ]

Rakendytos

θελω τη μερα φυγεις απ το πρωι να μου γελας..
κι οταν την πορτα που ανοιγεις να ειναι σαν να μ αγαπας..
(ασχετο..το ακουω αυτη τη στιγμη)

Οι επικινδυνοι αυτοι αναρχικοι αγαπητοι δε συσπειρονονται..
ουτε βρικολακες ειναι..μην ακουω τριχες..
απο το 99 και μετα διαλυθηκαν..
καποιες ομαδες δρουν εξυπνα αλλα ειναι ελαχιστοι..
οι υπολοιποι ειναι βλακες και χουλιγκανοι που μονο κακο κανουν..
και σε ολους..
δεν κινδυνευετε χαλαρααα :o
απο τους συντροφους να φυλαγεστε..
ο δικομματισμος κατερεει..

energizer

...ναι επηρεαζομαι απο το βαρος...αλλα ευτυχως με προστατευει απο τα ποικιλλα ΒΛΗΜΑΤΑ που εξαπολυονται...
...συνειδητοποιηση πρωτα;
 :lol:
...ενδιαφερουσα αποψη...απο αυριο να ψηφιζετε σε καθε εκφανση "αντιπροσωπευσης" τους νεαροτερους (επικαιρο γαρ!) μεχρι να καταληξουμε σε ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτονοητα των νεογεννητων...
 :shock:
...αφου επιτυχουμε λοιπον την "συνειδητοποιηση" (εγγενως γαρ; γονιδιακα; ) μπορουμε να βαδισουμε για την κατακτηση της απολυτης αληθειας...
 :lol:
...& φυσικα θα καταληξουμε σε "μολοτωφ"...
 :evil:
...ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ προταση , ομολογω...
...tris-ντανα , ηρεμησε..οποιος ΘΕΛΕΙ καταλαβαινει & δυστυχως οποιος ΔΕΝ μπορει...ΔΕΝ μ΄ενδιαφερει!!!

:wink:

κώστας

Προσωπικά, η συμμετοχή μου σε έναν διάλογο προϋποθέτει άποψη.
Η άποψη προκύπτει από τη γνώση (λίγο ή πολύ) του θέματος προς διάλογο.
Και...πώς μπορεί να προκύψει γνώση, αν δεν υπάρχει η συνειδητοποίηση αυτής, μέσω του φιλτραρίσματος (και ξεσκαρταρίσματος) των συναφών ή άσχετων πληροφοριών;
eLe

energizer

..μονο που πρωτα καταφθανουν οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (καλες / κακες , λογικες / παραλογες , ευχαριστες / δυσαρεστες)...
..επειτα τις αξιολογουμε - αναλυουμε - συγκρινουμε - προσαρμοζουμε - απορριπτουμε....
...& συνειδητοποιουμε την οποια αξια τους!
 8)
...γιατι ΑΝ εγω π.χ. ειμαι "συνειδητοποιημενος" (διαμορφωμενη αντιληψη , ενιοτε & σταση / θεση) απενατι σε καποιο ζητημα...οι σχετικες με το θεμα πληροφοριες που θα προσλαμβανω...θα "λογοκρινονται" αυστηρα κατα βουληση...& ουχι μετα δοκιμασιας (νοητικη επεξεργασια!)...κατι σε προκαταληψη & εμμονη μου φερνει!
..το ζητουμενο ειναι η υποκειμενικοτατη μας αποψη να μην γινεται διαλεκτικη τροχοπεδη & εθελοτυφλια...
..η εξελιξη ειναι αλλη μια νομοτελεια!

κώστας

Η αλλαγή είναι νομοτέλεια. Η εξέλιξη, όχι.
eLe

685 Επισκέπτες, 0 Χρήστες