Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 198
  • Total: 199
  • Leon

O φιλος μου...

Ξεκίνησε από CINDY, Φεβρουαρίου 07, 2008, 01:40:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CINDY

ο Κυριάκος (όχι ο λευτερακης όπως στη ταινία) φεύγει φαντάρος! και αποφάσισα να του αφιερώσω ένα ποστ γιατί το αξίζει! και γιατί τελικά σε αυτήν την σάπια κοινωνία υπάρχουν και ΧΡΥΣΑ παιδία! ακουστέ λοιπόν μια ιστορία]

Καλή θητεία φίλε μου!

Athinoula

Κουμπαρα δάκρυσα, πραγματικά ο Κυριάκος είναι ένα εξαιρετικό παιδί με σπάνιο ήθος και ευγενία..

είναι από αυτά τα παλικαρια που οι μανούλες τους πρέπει να είναι περήφανες που κάνανε σωστά παιδιά

διαθέτη όμως και άφθονο χιούμορ που το τελευταίο διάστημα δεν το βγάζει τόσο γιατί ..ετοιμάζεται για φαντάρος

Καλο Στρατο να περασεις ομορφα ..θα σου φέρνω μουσακά στο στρατόπεδο!!

(κυριακος=dark giaourti)

isabella

Rakendytos

που πας ρε Καραμητρο..για την πατριδα κι ολους αυτους???
κατσε εδω ρε χιπη.. :twisted:

[size=18]κατω τα χερια απο τα μαλλια του αδελφου Γιαουρτη!!![/size]

katinaki

Να! κι ένας Κυριάκος που δεν τον λένε πολύ κ...παιδο :D

Dark_Giaourti

Παράθεση από: "Rakendytos"που πας ρε Καραμητρο..για την πατριδα κι ολους αυτους???
κατσε εδω ρε χιπη.. :twisted:

[size=18]κατω τα χερια απο τα μαλλια του αδελφου Γιαουρτη!!![/size]

Αγαπητέ συνμαλλιά ... σε ενημερώνω πως το μαλλί έχει πάψει να ισχύει πολύ πρίν τον Νοέμβριο ....

Ευχαριστώ όλους για τα κάλα σας λόγια ...

KostasD33

Τα κακά νέα είναι ότι
φεύγει για φαντάρος ο Γιαούρτης, κλάμα η Αθηνουλα συγκίνηση που θα χάσει το όμορφο avatar του η Cindy (γμτ τις κατσαρίδες σου ρε  για avatar, όποτε το βλέπω πάω να καθαρίσω την οθόνη στο το πισι μου).. o server για το ράδιο χάνει τον άγρυπνο φρουρό του, ο μανιάτης δεν θα μπορεί να χώνει τον Νταρκ να του φορμάρει τον σκληρό δίσκο 3 φορές την βδομάδα
Από αξιόπιστες πηγές έμαθα ότι ένα ολόκληρο Λύκειο κορασίδων θα κάνει πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας που φεύγει και πολλά άλλα

Τα καλά νέα είναι ότι
Επιτέλους τα Ελληνικά μας σύνορα θα αποχτήσουν έναν Άγρυπνο με αετίσιο βλέμμα φρουρό....
Κουνούπι θα πάει να περάσει και ο Κυριάκος μπαμ και κάτω θα το κατεβάζει κι αν τολμήσουν να περάσουν και οχτροί θα τους ρίξει ένα μπεεεεεεεε (προφέρεται με την κατσικίσια προφορά βελάσματος σε πράσινα λιβάδια) και θα τρέχουν να κρυφτούν

αει ρε
Καλός φαντάρος να είσαι, σίγουρα θα περάσεις καλά γιατί είσαι αγαπητό άτομο και στην πρώτη επίσκεψη στην Θήβα θα σου στήσουμε meeting εκεί στην πύλη
Να σε δω κουρεμένο και ξουρισμένο μια φορά δεν το χάνω με τίποτα

kuria

γερός να πας και γερός να γυρισεις φιλε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

CINDY

Παράθεση από: "KostasD33"Τα κακά νέα είναι ότι
φεύγει για φαντάρος ο Γιαούρτης, κλάμα η Αθηνουλα συγκίνηση που θα χάσει το όμορφο avatar του η Cindy (γμτ τις κατσαρίδες σου ρε  για avatar)

καλα εσυ πιστεψες οτι αυτο το αβαταρ με γοητευσε παγωτακιμ?(μπλιαχ)
για το προηγουμενο μιλουσα!
οσο για την συγκεντρωση των κορασιδων ενα εχω να πω]

Athinoula

ναι κωσταμ να παμε..να παμε θα κανω και μουσακα του γιαουρτιου :wink:

Rakendytos

παει το μαλλι..
Μεγαλε καλο βολι.. να προσεχεις τις κακες παρεες..

Athinoula

ελα βρε σε καμια αιθουσα να φτιαχνει πι σι θα τον εχουν ειναι μαστορας λεμε :wink:

και ..θα εχει και αδειες θα τον βλεπουμε..αμε!

Athinoula

να με στειλεις και φωτο με την στολη ε???

γιαουτρινο φανταρινο :cry:

μ αρεσειιιιιι ο αντρας με στολη ...και μην προλαβεται να πειτε για οποιαδηποτε στολη εννννωωωωω ΣΤΡΑΤΟΥ.

και εγω ηθελα να παω μονιμη στο στρατο αλλα επρεπε να εχω τελειωσει ελληνικο λυκειο...σνιφ σνιφ :roll:

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

Παράθεση από: "black_velvet"

(σνιφ! .................
..... ως άλλη πιστή Πηνελόπη!  ]

Μεθερμηνευόμενο

θα μαζέψει στον οντά της καμιά 30 μνηστήρες δηλαδή... ]

198 Επισκέπτες, 1 Χρήστης