Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 686
  • Total: 686

O Αλέξης Τσίπρας νέος πρόεδρος του Συνασπισμού

Ξεκίνησε από Athinoula, Φεβρουαρίου 11, 2008, 08:49:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus_

Παράθεση από: "reporter345"δακτυλικη??????
καλα,
λαθος μου τα μαθανε εμενα???

παντα οσο μεγαλωνουμε μαθαινουμε πλασακι

δεν εχεις αδικο,
ποιος διαλεγει ξανα "πυγμαλιωνα" ομως...
ξερεις σε τι βασανο με βαζεις????

ποιο θα ηταν λες το κριτηριο στην επιλογη σωστου μεντορα???

reporter345

εχεις δικιο σαλιαρα.....να αλλαζουμε προσωπα αλλα χωρις να βλεπουμε μονο την εμφανιση αλλα και τις φρεσκιες ιδεες

reporter345

η γνωση και η εμπειρια να σου δινει απαντησεις στις ερωτησεις και αποριες που θα εχεις.......

plus_

Παράθεση από: "reporter345"η γνωση και η εμπειρια να σου δινει απαντησεις στις ερωτησεις και αποριες που θα εχεις.......

και ποιος κατεχει και γνωση και εμπειρια???
ή μηπως αυτα τα δυο δεν συμβαδιζουν παντα???

reporter345

δεν συμβαδιζουν ποτε, η γνωση απαιτει πνευματικη αναζητηση η εμπειρια πρακτικη, δηλαδη το μυαλο σκεφτεται και το σωμα πρατει, δεν γινεται ομως παντα αυτο στους αντρες.

plus_

Παράθεση από: "reporter345"δεν συμβαδιζουν ποτε, η γνωση απαιτει πνευματικη αναζητηση η εμπειρια πρακτικη, δηλαδη το μυαλο σκεφτεται και το σωμα πρατει, δεν γινεται ομως παντα αυτο στους αντρες.

μου ανοιξες την ορεξη να μαθω.
ν αμου βρεις εναν πυγμαλιωνα,
και επειδη την ανοιξες πολυ ,
φεε και μια σπανακοπιττα καθως ερχεσαι... :mrgreen:

reporter345

οκ εγω τρωωτη σπανακοπιτα και σε κερναω μια λουκανοπιτα :D

plus_

Παράθεση από: "reporter345"οκ εγω τρωωτη σπανακοπιτα και σε κερναω μια λουκανοπιτα :D

εαν δεεν κρυβει μονοπετρο....
και τη λουκανοπιττα εσυ θα τη φας...

κώστας

Άσχετο αλλά...
το λάθος]
eLe

plus_

Παράθεση από: "κώστας"Άσχετο αλλά...
το λάθος]

με λυπη μου καποιες φορες διαπιστωνω πως εχουν μεταλλαχθει
και σε φυστικια...
αλλα δεν το κανουμε θεμα...ημων και υμων... :mrgreen:

κώστας

"Φυστίκια" ε; Χμμ...
...κάτι μου λέει ότι, αν ρωτήσω αν πρόκειται για "αράπικα", θα είμαι εκτός θέματος...
eLe

Argiro

Παράθεση από: "download"
Παράθεση από: "energizer"...μηπως ειναι καιρος ν΄αρχισουμε να "βαφτιζουμε" προσωπα & πραγματα με πιο κυριολεκτικους τιτλους;
η «αριστερά» που κυβερνούσε είχε όνομα. Άρα μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ
το ΠΑΣΟΚ λοιπόν από όσο ξέρω και εγώ ναι διέθετε
γραφειοκράτες
τεχνοκράτες
κεφαλαιούχους
και αστούς όλων των βαθμιδών

Τα ανωτέρω ούτε κακό είναι ούτε απαγορεύετε από πουθενά

Δεν χρειάζεται να "ξαναβαφτίσουμε" πρόσωπα και πράγματα. Το κάναμε ήδη βαφτίζοντας το ΠΑΣΟΚ αριστερό κόμμα. Γιατί μπορεί να διέθετε και να διαθέτει όλα τα παραπάνω ωραία, ουδέποτε όμως υπήρξε ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ αριστερό κόμμα. Όπως ακριβώς δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αριστερό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με Τσίπρα ούτε άνευ Τσίπρα. Συμφωνώ με τον energizer πως δεν πρέπει να μιλάμε πια για "αριστερά" και "δεξιά", γιατί κανείς πια δεν ξέρει τι σημαίνουν αυτοί οι όροι, οι οποίοι όταν δημιουργήθηκαν αναφέρονταν σε πολύ συγκεκριμένες ιδεολογίες οι οποίες δεν υπάρχουν πια. Και για να πάρετε μια ιδέα για τι πράγμα μιλάω, πριν τις εκλογές στις οποίες βγήκε το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά, όσοι είχαν περιουσίες -σπίτια, επιχειρήσεις κ.λπ.- νόμιζαν πως αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα τους τις πάρει και θα τις κάνει κρατικές. Και όλα αυτά επειδή επαγγελόταν... Σοσιαλισμό. Φανταστείτε να έλεγε πως είναι κομμουνιστής πόσες ψήφους θα έπαιρνε. Ενώ σήμερα ποια η έννοια αυτών των όρων; Ποιος ξέρει άραγε... Σωστό λοιπόν είναι, εφόσον μεταλλάχτηκαν οι έννοιες των ιδεολογιών, να αλλάξει και η φρασεολογία που χρησιμοποιούμε για να προσδιορίσουμε τα κόμματα που τις εκφράζουν, διαφορετικά βρισκόμαστε εκτός τόπου και χρόνου.

energizer

...& αφου καπου φαινεται να "συγκλινουν" οι αποψεις...
 :lol:
...θα επαναλαβω , ανιαρως ομολογω , οτι η συνολικη πολιτικη κριση που περιγραφουμε...αλλα το πιο ουσιαστικο αδιεξοδο που (συμ-)βιωνουμε , εχει λογο & αιτια!!!
 :evil:
...τα κομματα...μικρα μεγαλα , εχουν μεταλλαχτει σε αυτονομες ομαδες με ιδιοτελη κινητρα , αφανεις χορηγους , απροσδιοριστους μηχανισμους , αστειες λαικιστικες "ιδεολογιες" , επικοινωνιακα μοντελα τον λαικισμο & την πολιτικως ορθη ψηφοθηρια....επαγγελματιες "πολιτικοι" που σταδιοδρομουν μεταξυ παραμαγαζων , επιχειρησεων , ιδεολογιας & χορηγων...στην ιδανικη των περιπτωσεων να "βοηθησουν" , αναξιοκρατικα βεβαιως βεβαιως , κανα κακομοιρη "αριστεροδεξιο"...
 :cry:

Rakendytos

αρεσει δεν αρεσει ο Τσιπρας ειναι πρωτος στις δημοσκοπησεις με 52,8% (οχι δεν ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ)
παει το ατου του Μπουλη.. ο οποιος ακολουθει με 44,9% και με τον Αλαβανο 40% περιπου..
το ΠΑΣΟΚ σε ευλευθερη πτωση ..και στην ιδια πορεια το ΚΚΕ με τον Γιαννη τον Πρωτουλη να ροκανιζει την καρεκλα της Αλεκαρας..  :D
καλημερα σας..

Pappas10

Να δω τι ποσοστό θα πιάσει όταν κληθεί να απαντήσει σε καμία σοβαρή ερώτηση...

Το μόνο του καλό είναι ότι δηλώνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Τέλος πάντων...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

686 Επισκέπτες, 0 Χρήστες