Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

πρόταση διακοπών

Ξεκίνησε από κώστας, Φεβρουαρίου 15, 2008, 12:37:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

"Ο τερματοφύλακας της ομαδας σας μηπως λεγεται Νικολαιδης Κ ?"
Δεν έχω ιδέα seagull

"gyrizontas apo mathraki me mixani pira ayto to dromo."
Ωρέ αθηναίοι, δηλαδή δύο τόποι υπάρχουν; Η αθήνα και όλα τα υπόλοιπα;
Τι δουλειά έχει το Τσιπριστάν με το καρπενήσι ή τα καμμένα βούρλα;

...Εκτός κι αν...πάτε να μας βάλετε φυτιλιές κι αποκτήσουμε αλυτρωτικές διαθέσεις...
eLe

lucretia

Tι ήθελα και το μελέτησα;

Ορίστε, έσκασε πρότζεκτ στα Αγρίνια....

Πόσα χλμ είναι απο Θεσ/νίκη; Βολεύει περισσότερο από Λαμια-Μπράλο- Νάυπακτο ή απο Ιωάννινα-Άρτα-Καρβασαρά;

Για πείτε...

κώστας

Καλύτερα από Εγνατία (Ιωάννινα, Άρτα, Αμφιλοχία [άκου καρβασαράς! πού το θυμήθηκες;]).
Πρόσεξε μόνο μην περάσεις τη διασταύρωση και πάει τσάμπα το κόκκινο χαλί.
eLe

lucretia

Χμμμ... Από Εγνατία Οδό, Θεσσαλονίκη Γιάννενα είναι περίπου 350χλμ (εγώ το κάνω 3 ωρίτσες και κάτι).
Από Γιάννενα είναι άλλες 2 ώρες;

Μόλις με προειδοποίησε ο συνάδελφος ότι εκεί είναι λίγο γουάιλντ τα πράγματα, εκεί λέει πυροβολούν στο ψαχνό!

Φοράω το αλεξίσφαιρο και έρχομαι!

:roll:

κώστας

Αν κάνεις 3 ωρίτσες και κάτι, 350km στην Εγνατία...υπολόγισε άλλες 4 ώρες για τα υπόλοιπα 160 km από Ιωάννινα.
Δεν ξέρω για ποιο από "τα αγρίνια" σου έδωσαν πληροφορίες πάντως, για το αγρίνιο που ξέρω εγώ, δεν είναι "λίγο γουάιλντ"· είναι ό,τι λέει και το όνομα· δεν κρυβόμαστε]
eLe

Enia

σκιάχτηκα τώρα...! :roll:

seagull

Λουκ και στην επιστροφή να περιμένουμε γουαιλντ φωτογκαλερυ από τοπία (?)  ]το Αγρίνιο  τυγχάνει ένα τερματοφύλακα που ο χαρακτηρας του ξεχωρίζει[/b]... Μακάρι να βλέπαμε και απο μια άλλη οπτικη το ποδόσφαιρο,πέρα απο τον φανατισμό των ομάδων,  πράγματι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον  

κώστας

"...έχω με το παραπάνω δικαιώματα..."
Ορίστε! Μάθανε ότι ανεξαρτητοποιούμαστε, πλάκωσαν οι δικαιωματίες...
eLe

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

seagull

forest48

Παράθεση από: "lucretia"Πάντως πατριώτες, μια φορά μετά από μια επιθεωρησούλα στο Αγρίνιο έπρεπε να παω Καρπενήσι, και ανέβηκα εκείνο το δρόμο, τον περίεργο. 100 χλμ και έκανα  κάπου 3 ώρες, αλλά δεν θυμάμαι να είδα τόση ομορφιά στην Ελλάδα. Εκείνη η λίμνη Κρεμαστών, η γέφυρα, τα έλατα... ήταν φανταστικά!
Μέχρι που άναψα και καλοριφερ στο αμάξι, αν και Ιούλιος μηνας, γιατί με το που έφτασα επάνω ειχε 11 βαθμούς.
Πολύ θα ήθελα να ξαναπήγαινα, αν βρισκόμουν στην περιοχή...

Όταν ματαξαναπάς να πάρεις άλλο δρόμο για Καρπενήσι και θα ενθουσιασθείς απο την ομορφιά του τοπιου Θα πάρεις τον δρόμο Αγρίνιο Παραβόλα Καλιθέα Λαμπίρι Προυσσός Μικρό -μεγάλο Χωριό Καρπενήσι είναι άσφαλτος μια διαδρομή μέσα στα έλατα και θα ανάψεις κι ένα κερί στην Παναγία

forest48

Παράθεση από: "κώστας"
δεύτερον.
ανακηρύσσει τον fortune48, πρόεδρο της νεοσυσταθείσας Ακαδημίας Πολιτισμού και Λόγων.
Συγχαρητήρια πρόεδρε και σιδεροκέφαλος.

fortune48, Καλορίζικος, πρόεδρε των Λόγων και να μη λές πουλές κβέντες

Αμένα αρχηγέ δε θα μ δωγσ΄ κανένα ποστου θα μ έχ΄σ να ξιρουσταλιάζου ζμπλατεία

riaghul

Παράθεση από: "forest48"Όταν ματαξαναπάς να πάρεις άλλο δρόμο για Καρπενήσι και θα ενθουσιασθείς απο την ομορφιά του τοπιου Θα πάρεις τον δρόμο Αγρίνιο Παραβόλα Καλιθέα Λαμπίρι Προυσσός Μικρό -μεγάλο Χωριό Καρπενήσι είναι άσφαλτος μια διαδρομή μέσα στα έλατα και θα ανάψεις κι ένα κερί στην Παναγία

το κερί προς τι? για ευχαριστώ για την αγαλλίαση? :roll:
΄

riaghul

Μπορείτε να με    ενημερώσετε ...αυτό το κράτος το Τσιπιριστάν  .............ποιές Δυνάμεις το έχουν αναγνωρίσει?

Και ωφείλω να ομολογήσω ότι διασπείρονται κάποιες ψευδείς πληροφορίες.
Τα περι χαλιού και μεταλλίων είναι ....κουραφέξαλα.....
εγώ τίποτα   δεν έλαβα στην επισκεψή μου τις μερες του χιονιά....
 :(

κώστας

Η ακαδημία Πολιτισμού και Λόγων, αφού καταγγείλει τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού και παραχάραξης της ιστορίας της, επαναβεβαιώνει την -διορθωμένη- ανακήρυξη:
ουχί ο fortune48 (άπιστοι!) αλλά...
ο forest48 είναι ο πρόεδρος...
...Δέξου την ειλικρινή συγνώμη μας πρόεδρε...

(Κατά μία άλλη εκδοχή, το λάθος προέκυψε εκ παραδρομής: χρειάζεται και τύχη ο πρόεδρος...)

riaghul,
το μετάλλιο δεν το παίρνουν οι επισκέπτες αλλά όσοι ντόπιοι δουν επισκέπτες.
...Όσο για το κράτος μας, ονομάζεται Τσιπριστάν...είτε το θέλετε είτε όχι!
eLe

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες