Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 329
  • Total: 329

Χιονίζει !!!

Ξεκίνησε από download, Φεβρουαρίου 18, 2008, 12:46:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

download

μπας και δούμε άσπρη μέρα

Rakendytos

και ο Λυκος εφτασε Χαλανδρι..
ειναι πανεμορφα!!!

sevenseas

ενοιωθα κουρασμενος
ηθελα κατι να αλλαξει
κατι να συμβει στην πολη αυτη

ε,

τωρα απολαμβανω
αυτο που λενε παραλυσια του κρατικου μηχανισμου
απολαμβανω , που δεν υπαρχουν συγκοινωνιες
απολαλβανω τους μικροαστους νεοελληνες, που αποκλειονται στους δρομους, γιατι δεν μπορουν να βαλουν αλυσιδες στα τουτου τουςαπολαμβανω, που ολα ειναι κλειστα
απολαμβανω τους τρομοκρατημενους που δεν βγηκαν από τα σπιτια τους και κλειστηκαν μεσα, μπας και θα τους επαρινε το χιονι μακρια
και τελος
απολαυσα ΕΣΕΝΑ ενα ολοκληρο ΣΚ

Lady D

χιόνι 30 πόντων και πάγος στο δρομάκι του σπιτιού μου
με κρατούν εσώκλειστη σχεδόν ...

lucretia

Τι Φλώροι που είστε οι Αθηναίοι, με 10 εκατοστά χιόνι στο κέντρο, και εικοσι στα προάστια κλειστήκατε στα σπίτια σας ...

Τα σηκώσατε τα ράφια στο σούπερ μάρκετ; Πήρατε αρκετα εβαπορέ γάλατα, τσιγάρα και μακαρόνια να βγάλετε το χειμώνα στο καταφύγιο;

:24: :24:

Καλέ, να ντύνεστε καλά, μην κρυώσετε, και προσοχή στα πεζοδρόμια μην γλυστρήσετε και σκίσετε και κανένα καλσόν!

plus_

καλα δεν ντρεπεσαι?????
εδω εγινε χαμος!!
λενε να χαρακτηριστουν ως η 8η πληγη!!

χιονι παιδι μου χιονι!!!
κρυωσαν τα καημενα...
ο δημος σκεφτεται να ανοιξει τις κατακομβες
γιατι εκει θα χουχουλιαζουν μεταξυ τους για να ζεσταθουν!!
τα σπιτια δεν ειναι ασφαλη, εχουν κρυο.....

ασε που ακουσα οτι το νεφος μπορει να παγωσει και να τους πλακωσει...

lucretia

Άκουγα το πρωι ραδιόφωνο και έλεγαν οτι το σαββατο ξεχυθηκαν στα σουπερ μαρκετ να παρουν προμηθειες για το χειμωνα!

Ε, δεν πατε καλα, ρε παιδια. Δεν μπορω να βρω ακριβως τον επιστημονικο ορο, αλλα απο την πολλη τηλεοραση εχετε χασει λιγο την επαφη με την πραγματικότητα!

Οι γονείς μου παντως, στην Χαλκιδα δεν εχουν ρευμα, εχει καπου μισο μετρο χιονι και χαιρονται γιατι είναι πανεμορφα! Εβγαλαν και το σκυλο βολτα και χαρηκε το χρυσο μου, χοροπηδουσε σαν το κουταβι!
Ζηλευω, θελω και εγω!!!!!!  

:cry:

plus_

οι τιτλοι????????
"παγωσε η χωρα"
"σε παγετο ολη η χωρα"
για ποια χωρα μιλανε????????

[size=9](ενας μαγκας βρηθηκε καποτε απο τα βαθη της ανατολης
και εκτοτε.....εσπασε το καλουπι....)[/size]

toulouz

Λοιπόν αν δεν ήμουν στην Αθήνα αυτό το σ/κ θα έλεγα ότι υπερβάλουν! Η αλήθεια είναι οτι όντως έριξε πολύ χιόνι!!! και λογικό είναι απο την στιγμή που μία πόλη δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια καιρικά φαινόμενα να αντιμετωπίζει έτσι τέτοιες καταστάσεις!!!Πάντως ήταν τέλεια!!!! :)

plus_

δεν ειπε κανεις οτι δεν εριξε χιονι.
εριξε, πολυ, υπερβολικα πολυ.
ΛΟΙΠΟΝ????

εεε οχι και δεν ειναι συνηθισμενη, πλεον ειναι καθεστως
οτι στην Αθηνα χιονιζει.
Ακριβως πριν 4 χρονια 14 Φεβρουαριου 2004 , παλι
απο εντονη κακοκαιρια ειχε κλεισει το Ελ.Βενιζελος...

δλδ, αμοιβαδες να ειχαν αντι για εγκεφαλους..
θα ηταν πιο ευπροσαρμοστοι!!!!

plus_

[ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ]
Χαϊμαλιά

Δημήτρης Δανίκας ddanikas@dolnet.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ εισβολής των χιτλερικών τεθωρακισμένων στο Παρίσι. Σάββατο μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς. Οι κουρσάρες τριπλοπαρκαρισμένες και οι μεγαλοκυρίες σε αλλόφρονα κατάσταση να κατεβάζουν από τα ράφια οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους. Μακαρονάκια, πατατάκια, μοσχαράκια, κοτοπουλάκια, ψωμάκια, κρασάκια, τυράκια, ρυζάκια, νεράκια, βουτυράκια, γιαουρτάκια, ζαμπονάκια, λαχανάκια, κρεμμυδάκια, σκορδάκια, μηλαράκια, λεμονάκια, πορτοκαλάκια, μαρουλάκια, κολοκυθάκια, ακτινιδιάκια, φουντουκάκια, ουισκάκια. Μωρέ, λέω, δεν είναι το χιόνι. Οι Τουρκαλάδες έρχονται και κανείς δεν γλιτώνει. Φανταστείτε την εικόνα. Τα πανάκριβα χαϊμαλιά του Καίσαρη, η βιτρίνα της Luisa και οι πιο μοδάτες μπότες Καλογήρου να σπρώχνονται και να ξεκατινιάζονται με ξεχειλισμένα καροτσάκια ακόμα και από οδοντογλυφιδάκια. Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι το Σύμπαν μπορεί κάπου να τελειώνει. Η βλακεία πουθενά. Συμπληρώνω. Του ανεγκέφαλου και πανικόβλητου νεοέλληνα, ακόμα πιο μακριά!

saliara

Δηλαδή τι να πούνε και στο Πήλιο που μέχρι το χιονοδρομικό ούτε με τα πόδια δε πήγαινες για να μη πάθεις κρυοπαγήματα..Έζησα την υπερβολή του Έλληνα μέσα στο λεωφορείο αποκλεισμένοι 5 ώρες στην Εθνική..Ειδικά μια γυναίκα με πολύ δυνατή και βραχνή φωνή παίρνοντας τηλέφωνο την αδερφή της:"Καλά,δε μπορείς να φανταστείς,έχουμε αποκλειστεί,μάλλον θα κοιμηθούμε εδώ,δεν έχουμε τπτ μαζί μας,θα τελειώσει το πετρέλαιο,δεν έχω και κάρτα(εκεί έριξα πολύ γέλιο),δεν κινούμαστε καθόλου(πηγαίναμε με 30)"Ώσπου στο τέλος γυρίζω πίσω στο λεωφορέιο και λέω"Μην αναπνέετεεεεε...τελειώνει το οξυγόνοοοο"Μετά από αυτό έπαψε να λέει ***ΕΛΕΟΣ δηλαδή...λίγο χιονάκι..

toulouz

χαχαχαχαχα σαλιάρα!!!!!!!! βρε παιδιά αφού πάντα οι έλληνες ότι και να συμβεί το αντιμετωπίζουμε με υπερβολή!!!!!!!!!και σε αυτό βοηθάνε πολύ κ τα ΜΜΕ!!!Πάντως εγώ πολύ το χάρηκα!!!(το χιόνι!)

lucretia

Aααααα, θα πεθανουμε απο το κρυο!!!!! Δεν θα εχουμε πετρελαιο, θα αποκλειστουμε και δεν θα μπορουν να ερθουν τα βυτια, και θα καψουμε το σαλονακι λουικενζ!

Φανταζομαι τα γελια που θα εβαλε ο πιλοτος της swiss πχ, που θα του ειπαν οτι δεν μπορει να προσγειωθει γιατι εχει χιονοθυελλα στην Αθηνα.

:24:

κώστας

Ναι, ναι...ειδικά αν τον έστειλαν για προσγείωση στην κέρκυρα...πρέπει να ξεκωλιάστηκε στα γέλια.  ]
eLe

329 Επισκέπτες, 0 Χρήστες