Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 316
  • Total: 317
  • Leon

Τί σημαίνει το nicknames σας?

Ξεκίνησε από gohssa, Φεβρουαρίου 18, 2008, 09:20:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

(για να μην ρωτήσω κιόλας κατά πόσον δείχνει όλους τους χρήστες κάπου κει... στα δεξά  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

toulouz

Παράθεση από: "donkey"Ακριβώς, υπάρχουν και άνθρωποι που εκτιμάνε τα γκέι σπογγοειδή

:idea: ο μπομπ ο σφουγγαράκης είναι gay?????? :roll:

Enia

μικρή τουλούζ, συγνώμη που σου γκρεμίσαμε το όνειρο :24: :hug2:

Παράθεση από: "gohssa"Εσύ γιατί 'θορυβήσε' μικρή Ένια ? εεεε? Είσαστε κολλητοί με τον Μπομπ τον Μάστορη ?  ]

ΝΑΙ! και παραπάνω από κολλητοί άμα θες να ξέρεις...  8) Μ!

toulouz

:roll: δεν είμαι φαν του μπόμπ αλλά και στα παιδικά gay????? και δλδ πως ειναι gay??τι κάνει??πως εκδηλώνεται τελος πάντων??πολλές απορίες!θα ρωτησω την ανηψιά μου!!!!! :lol:

(έχει κ άλλους gay παιδικούς ήρωες??)

BALIA

BALIA einai to onoma moy apo to ebaggelia!

plus_

Παράθεση από: "κώστας"Δηλαδή, αν φορούσες και τα γυαλιά σου θα σε έλεγαν
καφέςσεπλαστικόμενερό1,5€_;

τς!
δεν ξερεις και απο μαρκετινγκ.
ΣΠΑΣΤΟ_ θα με' λεγαν..

xhmeia

ενα plus σουπερ μαρκετ δικο σου ειναι ε? :P

gohssa

Παράθεση από: "Kastoras"Αχχχ ολο με τον καλο λογο εισαι εσυ ..... χτυπας και εξαφανιζεσαι ....

Γοησούλα λες να υιοθετησω τον BOB τον μάστορα ????? η τον BOB τον σφουγγαρακη???? αναμενω εναγωνιως την αποψη σου..... χεχεχεχεχεχεχε

Εγώ προτιμώ τον BOB  τον μάστορα είναι περισότερο γούτσου γούτσου από τον άλλον!!! Εσύ αποφάσιζεις...... ]

pixie

pixie σημαίνει ξωτικό... νεράϊδα...

Για το ψευδώνυμο υπεύθυνος είναι ο φίλος μου David [χρόνια με φωνάζει έτσι]...

Ο λόγος? 'Ισως η ''μαγεία'' που μοιραζόμαστε σε διάφορες υπερβατικές εμπειρίες...

Belladona

Μπελαντόνα. Ωραία γυναίκα και ισχυρό δηλητήριο!

"Atropa Belladonna" είναι η λατινική ονομασία ενός ασυνήθιστου φυτού. Ο μεγάλος φυσιοδύφης Διοσκουρίδης έδωσε στο φυτό αυτό το όνομα. Θεωρείται ότι ήταν τόσο εξοικειωμένος με την φύση και τις ιδιότητες των φυτών ώστε ήταν πάντα εύκολο γι' αυτόν να βρίσκει καταπληκτικά κατάλληλες ονομασίες γι' αυτά.

Το όνομα Atropa Belladonna είναι ένα καλό παράδειγμα πάνω σ' αυτή τη θεωρία γιατί το όνομα του γένους αναφέρεται στην Μοίρα Άτροπο της Ελληνικής μυθολογίας, την άκαμπτη που κόβει το νήμα της ζωής, υπονοώντας την δραστηριότητα του δηλητηρίου. Η προέλευση του ονόματος του είδους δεν έχει ξεκαθαριστεί. "Belladonna" στα ισπανικά σημαίνει "ωραία γυναίκα" όπως επίσης και στα ιταλικά. Προφανώς αναφέρεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες της ισπανικής και της ιταλικής αριστοκρατίας χρησιμοποιούσαν τον χυμό του φυτού ο οποίος περιέχει ατροπίνη, διαλυμένο στο νερό, για να διαστείλουν τις κόρες των ματιών τους ώστε να δείχνουν πιο ονειρικές και όμορφες.

Ενδημικό της κεντρικής και νότιας Ευρώπης.  Η Μπελαντόνα είναι ένα γοητευτικό και ταυτόχρονα ύπουλο φυτό.

Μπελαντόνα για να τρέχουν ξοπίσω σας

Όπως σέρνεται η μπελαντόνα ,
έτσι να σέρνονται κι οι άντρες στο διάβα μου,
όπως τρέχει ξοπίσω μου η μπελαντόνα,
έτσι να τρέχουν πίσω μου τα αρσενικά,
εμένα την .............., κόρη της.............
Όπως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί
στην ομορφιά της σκοτεινής κυράς
και ο έρωτας της τους παίρνει το μυαλό,
έτσι να τρελαίνονται κι οι άντρες στο δρόμο μου.

Για να δέσουν τα αρσενικά να τρέχουν πίσω από το φουστάνι έραβαν με κόκκινη κλωστή στο τελείωμα της φούστας τους ρίζα μπελαντόνα ή την είχαν πάνω τους. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ξόρκια και γι αυτό χρειάζεται προσοχή.

(απόσπασμα από το βιβλία της Μάρας Μειμαρίδη " Οι μάγισσες της Σμύρνης")

fortune

Eιναι το πεπρωμενο,η μοιρα ,που λεμε!
Πιστευω οτι ολοι και ολα ειμαστε δεμενοι-α με δαυτη.
       nΟπως εχω γραψει σε αλλο Post μου,το σε ποια ηπειρο , χωρα γεννηθηκαμε,τι χρωμα γενηθηκαμε,με τι χαρακτηριστικα,αντρες η γυναικες ,απο ποια οικογενεια,αρτιμελεις η οχι,με τι ΙQ,που θα πεθανουμε,πως θα πεθανουμε( με τι τροπο εννοω),...τιποτα απο τα προηγουμενα δεν εξαρτωνται απο εμας...απλα τα βρηκαμε η μας χαριστικαν η θα τα βρουμε(τον θανατο)...
Ειμαστε αναποδραστα δεμενοι με το πεπρωμενο μας...
Ασφαλως και εχουμε την δυνατοτητα να επιλεξουμε καποια μονοπατια με καποιες αποφασεις μας στην ατραπο της ζωης μας.Αλλα μεχρι εκει....
Ολα τα αλλα δεν εξαρτωνται απο εμας..
Αν εμεις πιστευουμε οτι το χρημα ειναι δυναμη και παλευουμε για δαυτο μεχρι να το αποκτησουμε και μας βρει καποια βαρια ασθενεια...παλι δεν χαραζουμε μονοι μας το μελλον μας...που θα ηταν να αγοραζουμε οτι θελουμε και να περνουσαμε  καλα,αφου σε λιγο θα πεθανουμε απο την ασθενεια ,που μας βρηκε...(και για να μην παρεξηγηθω,ασφαλως και το χρημα ειναι δυναμη,αφου σου δινει την δυνατοτητα σαν μεσο,να περασεις μια ζωη με μεγαλυτερη ευκολια και ποιοτητα απο αλλους ,που πιθανα δεν θα την εχουν,αλλα δεν θα πρεπει να ειναι αυτοσκοπος,γιατι η ορμη  ,που πολλες φορες συνδεεται με την αποκτηση του, καποια στιγμη,θα μας γυρισει στην αφυπνιση της ματαιοτητας του.)..
Η ματαιοδοξια..καποια στιγμη, σε αυτους ,που την δοκουν ,γυριζει μπουμερανκ.
Το Φορτσιουν λοιπον, ειναι η συνδεση μου με την πιστη μου για το πεπρωμενο ,που με περιβαλλει και με καθοριζει.Ειμαι δεμενος μαζι του,σαν τον καβαλαρη της καμηλας στην ερημο.
Αν η καμηλα μου πεθανει ,μαζι της θα σβησω και εγω.

fortune.

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

vencedor

316 Επισκέπτες, 1 Χρήστης