Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 324
  • Total: 324

Που φοριέται η βέρα

Ξεκίνησε από gon, Φεβρουαρίου 19, 2008, 06:17:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Athinoula

min parete gia na mhn valete etsi nai...an parete na valete omos e???

:wink:

Anonymous

αυτοι που πριζονται στο δακτυλο...τι κανουν;; αγοραζουν αλλη?

Athinoula

Παράθεση από: "kerkiraia"αυτοι που πριζονται στο δακτυλο...τι κανουν;; αγοραζουν αλλη?

an einai monimo thn megalonoun :lol:

Kastoras

καποτε ειδα εναν κακομοιρο την ειχε περασμενη με piersing  στα παπαρια του... αν ειναι δυνατον.... μην φορατε βερες και χαιμαλια ρε σεις....

gon

Σύμφωνα με κάποια πηγή στο internet «Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως μια φλέβα από το τρίτο δάκτυλο του αριστερού χεριού πήγαινε κατευθείαν στην καρδιά.Η υπόσχεση αντιπροσωπεύεται με το δακτυλίδι των αρραβώνων πριν την ημέρα του γάμου. Η βέρα δείχνει την ατέλειωτη αγάπη και το χρυσό συμβολίζει τη δύναμη και την αγνότητα αυτής της αγάπης.»

Athinoula

loukoumaki den foras vera esu???

paidia lete na thn vgalo? na mondernisto vre adelfe :wink:

lucretia

Εγώ πιστέυω ότι η βέρα είναι γκομενοπαγίδα. Μία φορά που φόρεσα για πλάκα την βέρα της μαμάς μου να δω αν έχουμε τα ίδια δάχτυλα, ένας άντρας με ακολούθησε μεχρι το σπίτι, το κινητό μου χτυπούσε συνεχώς και ξαφνικά με θυμήθηκαν όλοι οι πρώην μου...

:roll:

_MAIRA_

εφαγες τετοια φλασια λουκρητια?

δεν μου εχεο περασει ποτε απο το μυαλο ουτε καν να την δοκιμασω

Ludwig

αυτό δεν είναι βέρα αλλά ο άρχοντας των δαχτυλιδιών

xhmeia

oi veres eylogoyntai  thn wra toy ieroy mysthrioy kai den tis forame gia epideixh alla giati to noiw8oyme, symvolizoyn  toys orkoys mas
ean kapoios/a, exei foresei thn vera sthn kardia toy, tote na einai kai sto daxtylo, an oxi tote einai ypokrisia

Athinoula

Παράθεση από: "xhmeia"oi veres eylogoyntai  thn wra toy ieroy mysthrioy kai den tis forame gia epideixh alla giati to noiw8oyme, symvolizoyn  toys orkoys mas
ean kapoios/a, exei foresei thn vera sthn kardia toy, tote na einai kai sto daxtylo, an oxi tote einai ypokrisia

sosti, simfono orkos aionias agaphw kai meno ekei ... :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "xhmeia"oi veres eylogoyntai  thn wra toy ieroy mysthrioy kai den tis forame gia epideixh alla giati to noiw8oyme, symvolizoyn  toys orkoys mas

Εγω οταν λεω για βερα εννοω το δαχτυλιδι που φοριεται στο δεξι χερι κ στο τεταρτο δαχτυλο κ το σχημα του φανερωνει λογω σχηματος, οτι καποιος ειναι παντρεμενος, αφου ολες οι βερες λιγο πολυ μοιαζουν.
 :D  :D
Καμια βερα δεν μπορει να συμβολισει τους ορκους μου κ τα αισθηματα μου.Οτιδηποτε αλλο ναι.....μια βερα ομως ποτε.

Εκεινο που με σοκαρει πολυ ..ειναι..οτι η χηρα στο τελος φοραει κ τις δυο βερες.....κ ο χηρος καμια! :D  :D  :D

Rakendytos

..ασχετο
αλλα μια και μιλαμε για δαχτυλιδια.. ακουσα ενα θεικο το πρωι  :D

Πως λενε τον φουρναρη στον Αρχοντα Των Δαχτυλιδιων??? μ??

[size=24] Καραμολεγκολας!!! [/size]

:24:  :24:  :24:

Athinoula

:roll:  :roll:  :roll: μετα φτιαω εγω οχι πειτε μου :roll:  :roll:  :roll:

324 Επισκέπτες, 0 Χρήστες