Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 321
  • Total: 321

Που φοριέται η βέρα

Ξεκίνησε από gon, Φεβρουαρίου 19, 2008, 06:17:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

διαβασα κατι και στραβωθηκα......
ακου αιωνια αγαπη :24:  :24:  :24:  :24:

Enia

Παράθεση από: "kerkiraia"Καμια βερα δεν μπορει να συμβολισει τους ορκους μου κ τα αισθηματα μου.Οτιδηποτε αλλο ναι.....μια βερα ομως ποτε.

Δε σε καταλαβαίνω... Γιατί, σε τι διαφέρει μια βέρα από 'οτιδήποτε άλλο'!?

donkey

Γιατί άλλο μια βέρα και άλλο μια επιμήκης σωλήνα 25 πόντων με αυτόνομη δόνηση

Enia

τη διάμετρο δε μας είπες...  8)

donkey

Αυτή διατίθεται κατά το δοκούν
 :lol:

Anonymous

a den mporo na sou perigrapso ti diafora exei ena apoksirameno triantafilo apo mia vera. dyskola moy vazeis.
opos k na na nai kopelia oti einai shma katate8en m enoxlei

Kastoras

Αντε  να σας ευλογησουν οι παπαδες να βαλετε και τους χαλκαδες σας και μετα στη γυρα για γκομενους/γκομενες........
εχουμε πλακα τελικα !

snoopy

Παράθεση από: "xhmeia"oi veres eylogoyntai  thn wra toy ieroy mysthrioy kai den tis forame gia epideixh alla giati to noiw8oyme, symvolizoyn  toys orkoys mas
ean kapoios/a, exei foresei thn vera sthn kardia toy, tote na einai kai sto daxtylo, an oxi tote einai ypokrisia

i agree more than ever

μπορει να μην είχαμε βέρες αλλά κάτι άλλο. ένα συμβολο ειναι . το θέμα ειναι με οπως λεει η χημεία ...συμβολίζει το τι νιώθουμε, τους όρκους, ..., ..., ..., .... Ο παππάς αυτές ευλογεί καλώς η κακώς.
αν ευλογούσε αποξηραμενα τριαντάφυλλα , θα πηγαίναμε με αποξηραμενα τριαντάφυλλα

Enia

κάστορα, νισάφι με αυτή σου την προκατάληψη! και σταμάτα να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου!  :x ε μα πια!

snoopy

αλλά και αποξηραμενα τριαντάφυλλα να είχαμε, πάλι δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι....
όποιο σύμβολο με τον καιρό "χάνει την αξία του" , μετά μας φταίει.

το θέμα είναι οι προθέσεις σου και ο σκοπός σου. και να μην νομίζεις ότι το σύμβολο θα σε κάνει σωστό

Οι άνθρωποι κανουν τα σύμβολα και όχι τα σύμβολα τους ανθρώπους και τις αξίες

Kastoras

Ενια το θεμα ειναι πολυ απλο.... Ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ον....  οι κοινωνικες συνθηκες και η θρησκεια τον εστρεψαν σε μια τετοια κατευθυνση.... οπως π.χ. οι μουσυλμανοι ειναι πολυγαμικοι.... αυτοι ειναιλαθος και μεις σωστοι? για σκεψου λιγακι...
(ελπιζω να καταλαβες οτι μιλω σοβαρα)

saliara

Τι βλέπω και δε μου πέφτουν τα μαλλιά???Πρώτον να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι...Και αν κάποιος είναι πολυγαμικό ον...μόνο ον δεν θα τον έλεγα εγώ..τότε γιατί δεν το ξεκαθαρίζει απ'την αρχή στη σχέση που θα κάνει..αλλά της κάνει τόσο ψηλό το κεφάλι ώστε να μη χωράει να περάσει από πουθενά???Μη λέμε ότι θέλουμε..Σε αυτή τη περίπτωση θα επισημάνω..την εξής ρατσιστική φράση..Αν ο άντρας πάει με πολλές..είναι μάγκας..Αν η γυναίκα πάει με πολλούς..είναι ***

Και στο θέμα μας..Η βέρα στην Ελλάδα φοριέται στο δεξί..Βέβαια ορισμένοι τη φοράνε στο αριστερό λόγω επαγγέλματος..Μερικοί δε τη φοράνε και καθόλου γιατί και καλά τους ενοχλεί!!!! :twisted:  :twisted:  :twisted: μην το σχολιάσω..

Anonymous

emena m enoxlei to sxima saliara, den einai kalytero to proto daxtylidaki? den 8ymizei pio polla?
polygamiko ti einai, kati san polymorfiko?

saliara

Εντάξει ρε παιδιά..Στο κάτω κάτω εγώ τον αραβώνα τον θεωρώ βλακεία..Για'μένα πάντα το τονίζω..αφού έτσι κι αλλιώς ότι ώρα θες τον χαλάς..Απλά ο γάμος πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό!!Στο κάτω κάτω αν δεν θες να φοράς βέρα μη παντρεύεσαι..Αλλά μερικοί "κύριοι" που παντρεύονται ενώ ήδη την έχουν κάνει τάρανδο ε εκεί πλέον τι να πώ...καλό λουστράρισμα...

Βέβαια υάρχουν και μερικές γυναίκες οι οποίες εξητάρονται από παντρεμένους..Τελικά δε ξέρω..Θα πρέπει να βρεθεί μια βέρα που με το που μπαίνει να σφίγγει και να μη μπορείς να την βγα΄λεις..χοχοχοχοχο..εκεί να δώ μετά!!Θα κόψουν δαχτυλάκι?? :P  :P

black_velvet

]

Παράθεση από: "saliara"...
Και στο θέμα μας..Η βέρα στην Ελλάδα φοριέται στο δεξί..Βέβαια ορισμένοι τη φοράνε στο αριστερό λόγω επαγγέλματος......

Τι είδους επάγγελμα είναι αυτό που λέει σε ποιο χέρι θα φορεθεί η βέρα;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

321 Επισκέπτες, 0 Χρήστες