Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 201
  • Total: 201

Brasidas For Ever

Ξεκίνησε από Athinoula, Φεβρουαρίου 21, 2008, 06:41:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Πάντως...το αρχικό σχόλιο της sea, έχει αρκετή δόση αλήθειας.
eLe

snoopy

Παράθεση από: "Brasidas"RE SEIS OLO AUTO GIA PARTH MOU?
SAS MERSW
ENTAKSI H ATHINOULA EINAI H PIO XAZH
ALLA KAI OLOI OI ALLOI MH DOUME KABGA, DEN XANOUME EUKERIA NA XO8OUME.
TO XAME APO PALIA TO XOUI AUTO

Εσύ που είσαι πιο εξυπνος...μήπως την απάντηση σου έπρεπε να την βάλεις στο θέμα που ο ίδιος άνοιξες; με τον τίτλο κιόλας : Ποια είναι η πιο χαζή;
και οχι στο Brasidas For Ever;;;!!!;;;;!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;

tristana

Κώστα, κάτσε να σε περιλάβω, μέγα προβοκάτορα.
Βλέπε]

Brasidas

Παράθεση από: "Sea"athina o opoiosdipote mporei na ginei verified opoiadipote stigmi to thelisei!!! Pos mporeis na les oti kserete me poion exete na kanete? Zeis sti kosmara sou giati sto diadiktio pote den ksereis me poion exeis na kaneis!!!! kirios prepei na eisai ligotero ratsisistria
an eisai ratsistria se ena toso aplo pragma fantazomai se kati alla poso tha eisai.............. a kai to thema pou evales gia ton anthropo einai poli eironiko kai kakoproereto aporo pos to epetrepsan oi oper.mazepsou gia to kalo sou
!!!!!!!

MHN AGXONESE
OUTE RATSISTIKO EINAI, OUTE EIRONIKO, OUTE KAKOPROERETO
XAZOOO EINAI
ALLA EPREPE NA APODIKSEI THN PROTIA GIA TO PIO XAZH KAI EKANE KI EMENA FIRMA

κώστας

Και...δεν μου λες...τα σημειώνεις να μην τα ξεχνάς ή τα θυμάσαι απ' έξω;  ]
eLe

tristana

Αν τα θυμάμαι λέει... χεχεχεχεχεχε Ντάτα έντρι άνευ ντιλίτ
αν με εννοείς.

Εξακολουθείς να είσαι μια αξιαγάπητη ρενάρ.  ]

κώστας

Χμμ...νομίζω ότι σε εννοώ· το "άνευ" με δυσκόλεψε λίγο αλλά το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.
(Άκου ρενάρ...μόνο!)
eLe

Brasidas

Παράθεση από: "snoopy"
SAS MERSW

Εσύ που είσαι πιο εξυπνος...μήπως την απάντηση σου έπρεπε να την βάλεις στο θέμα που ο ίδιος άνοιξες; με τον τίτλο κιόλας : Ποια είναι η πιο χαζή;

EGW EIMAI O PIO BLAKAS BRE
ESY TI ZORI TRABAS?
KAI DEN SAS PROLABENW

tristana

Κώστα, αχόρταγο παιδί! "Μόνο"!!!!!

'Εχω ακόμα τα 'Οσκαρ στα μάτια μου -άλλοι έχουν τσίμπλες, ΟΚ;-
και μου έμεινε το αγγλικούν στο αξάν. Αμέσως εσύ!  ]

Sea

Παράθεση από: "Brasidas"
Παράθεση από: "Sea"athina o opoiosdipote mporei na ginei verified opoiadipote stigmi to thelisei!!! Pos mporeis na les oti kserete me poion exete na kanete? Zeis sti kosmara sou giati sto diadiktio pote den ksereis me poion exeis na kaneis!!!! kirios prepei na eisai ligotero ratsisistria
an eisai ratsistria se ena toso aplo pragma fantazomai se kati alla poso tha eisai.............. a kai to thema pou evales gia ton anthropo einai poli eironiko kai kakoproereto aporo pos to epetrepsan oi oper.mazepsou gia to kalo sou
!!!!!!!

MHN AGXONESE
OUTE RATSISTIKO EINAI, OUTE EIRONIKO, OUTE KAKOPROERETO
XAZOOO EINAI
ALLA EPREPE NA APODIKSEI THN PROTIA GIA TO PIO XAZH KAI EKANE KI EMENA FIRMA

peiraze pou eisai megali firmaaaaaa peirazei???????? OXI DE PEIRAZEI!!!! xaxaxaxaxaxaxa  ]

snoopy

Παράθεση από: "Brasidas"
Παράθεση από: "snoopy"
SAS MERSW

EGW EIMAI O PIO BLAKAS BRE
ESY TI ZORI TRABAS?
KAI DEN SAS PROLABENW

Εγώ κανενα ζόρι δεν τράβάω... εγώ είπα , ότι εδωσες που έδωσες την απάντηση σου...τουλάχιστον να την έβαζες στο σωστό θέμα. Και μέσα από non veryfied nick names  ειναι πολύ ευκολο να βριζεις και να λες ότι βρισιές λες... καλό θα ήταν να μπαίνεις με το κανονικο σου nick γιατι πρώτον ειναι πλέον γνωστό ποιος εισαι - καλοθελητές υπάρχουν πολλοί- οπότε δεν βλέπω να νόημα να κρυβεσαι πισω από nick non veryfied.

Επίσης ειναι πολύ κριμα.... αυτοί οι καλοθελητες να ειναι και εξυπνοι και φιλοι σου. Μάλλον γνωστοί σου αρκετά θα έλεγα.... μην ειμαι υπερβολική οτι ειναι και φίλοι σου με την κυριολεκτική σημασια της έξης

Athinoula

Παράθεση από: "Sea"athina o opoiosdipote mporei na ginei verified opoiadipote stigmi to thelisei!!!

]

Pos mporeis na les oti kserete me poion exete na kanete? Zeis sti kosmara sou giati sto diadiktio pote den ksereis me poion exeis na kaneis!!!!

kirios prepei na eisai ligotero ratsisistria an eisai ratsistria se ena toso aplo pragma fantazomai se kati alla poso tha eisai..............

a kai to thema pou evales gia ton anthropo einai poli eironiko kai kakoproereto aporo pos to epetrepsan oi oper.mazepsou gia to kalo sou
!!!!!!!

den xero ti les esu..aplos oloi oi xrhstes katalabane oti mou epiti8ese xoris na uparxei kan logos ..ase pou egines rezili kai se olous ..edo den einai oi Oper pou apofasizoun alla oi Sundonistes kai otan exeis prosopiko provlima esu san sea pou xafnika xefitroses na xo8eis sto 8ema..se peirame xabari kai esena mikri louloudenia  :wink:

kopelia na mazeuths esu...se peirame xabari klp klp me kourases hdh..mipos na koitaxeis esu ton diko sou tropo apenandi mou

lucretia

Παράθεση από: "tristana"
ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕ'Ι' ΛΙΟΥΙΣ και ξερό ψωμί ή έστω αρνάκι με μέντα, βρε!
Ιρλανδοί, λατρεμένοι μου, τρελοί!

Αχ ναιιιιιιιιι!  Και ο Μπονο,  και ο Κολιν Φαρελ (σουπερ τσογλανος) και η ιρλανδεζικη προφορα, και η guiness, και το Δουβλινο, και, και, και....  :roll:

black_velvet

Ουπς! πάλι χάζευα! ευτυχώς που μου θυμήσατε το ραντεβού....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

cna

Να ανακεφαλαιώσω για να μην χάσουμε τη μπάλα:

1. Ο Βρασίδας προσπάθησε να την πει στην Αθηνούλα βάζοντας θέμα "ποιά είναι η πιό χαζή".

2. Η Αθηανούλα αντεπιτέθηκε με το "Βρασίδας for ever". Σκορ αγώνα λοιπόν 1-1 προς το παρόν.

3. Είχαμε την απροσδόκητη εισχώρηση εντός του αγωνιστικού χώρου ενός μέλους του φιλοθεάμονος κοινού της Sea, η οποία προσπάθησε μας δείξει πώς μπορεί κανείς να κάνει δυναμικές και glamorous εισόδους.

4. Ο εκτελών χρέη σωματοφύλακα cna προσπάθησε να υπερασπιστεί τους επισήμους (aka Enia) οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα σχεδόν αμέριμνοι.

5. Το κλίμα έγινε κλήμα και το φάγαμε οπότε και αποσυμφορήθηκε κάπως η κατάσταση...

Συμπέρασμα: Τις περισσότερες φορές αρκεί μια απλή καλησπέρα για να σε συμπαθήσουν, συνήθως οι glamorous είσοδοι προκαλούν πολυποίκιλα και ίσως δυσάρεστα σχόλια!  :P

201 Επισκέπτες, 0 Χρήστες