Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 324
  • Total: 325
  • Leon

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ (με επικαλυψη σοκολατας :P)

Ξεκίνησε από xhmeia, Φεβρουαρίου 24, 2008, 04:57:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

Ο κυριος ΚΩΔΙΞ κερδισε ξανα-μανα  :compress: το φλουρι (καλοτυχο!! )
οι λοιποι μπορουμε να παρηγορηθουμε με τη σκεψη, οτι χασαμε το φλουρι, θα κερδισουμε στην αγαπη   :cheers:

Χαρηκα που ειδα καποια ατομα, αλλα ιδιαιτερως, γιατι ειδα μετα απο χρονια τον Τολη  :D

CINDY

εχθες εφτασα τελευταια και καταιδρωμενη στην πιτα....ασε που δεν προλαβα να δοκιμασω ψιχουλο (και λογικο ηταν...).
χαρηκα πολυ που ειδα οσα ατομα προλαβα εκει..
ελπιζω να ξαναβρεθουμε συντομα ολοι μαζι και να μπορεσω να σας δω ολους!

gohssa

Περάσαμε πολύ καλά, έμεινα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλή παρεούλα. Χάρηκα πολύ που είδα άτομα που ήξερα αλλά και που γνώρισα τους περισσότερους που μιλάω στο τσατ. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε γεροί και δυνατοί να ξανακόψουμε πίτα. :lol:  :lol:  :lol:

Enia

Και του χρόνου παιδάκια! :D

'Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε'

:wink:  :D

elix

Κι εγώ, ειλικρινά, πέρασα πολύ όμορφα χτες βράδυ.

Ζεστό περιβάλλον, καλή μουσική, ενδιαφέρουσες παρουσίες, χαμογελαστά πρόσωπα, ζωντάνια και κέφι και, πάν΄απ΄όλα, μια ατμόσφαιρα όπου όλα μπορούσαν να συμβούν !!!

Athinoula

kalhmera!!

ήταν τόσο όμορφα! περάσαμε πολύ καλά θεωρώ και εγώ κάτσαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ..

χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια παιδιά!

τώρα για το ποιοι ήταν εκεί..πολλοί ..

ο Τυχερός της βραδιάς ήταν ο λατρεμένος μου Κώδικας που ελπιζω να είναι γουρλής! :lol:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

Calma

περασα πάρα πολυ καλα και εγω χαρκα που ειδα πολλους απο εσας .......
και ................. και .................
αντε να χαθειτε να χανεστε ωρε!
αν του χρονου παλυ το κανονισετε τις ημερομηνιες που βολευουν μονο εσας την βαψατε!
εχομε και εμεις ψυχη ωρε!
παντως μπραβο που περνατε ομορφα αυτο εχει σημασια!
κωστακι του χρονου να δω τι θα κανεις παλυ θα βρεις καμια δικαιολογια ...
αντε αντε μην τα παρω τωρα στην κρανα!
παντος ευχομαι να περνατε παντα πολυ καλα! για ολους εκεινους που δεν καταφεραν να ειναι εκει μπορουν τουλαχιστον να δουν φωτογραφιες η και αυτο απαγορευετε?

Rakendytos

εγινε η κοπη πιτας??  :shock: ποτε?? που?

joking

Παράθεση από: "elix"Κι εγώ, ειλικρινά, πέρασα πολύ όμορφα χτες βράδυ.

Ζεστό περιβάλλον, καλή μουσική, ενδιαφέρουσες παρουσίες, χαμογελαστά πρόσωπα, ζωντάνια και κέφι και, πάν΄απ΄όλα, μια ατμόσφαιρα όπου όλα μπορούσαν να συμβούν !!!

ουπς!!!  καλά σε πήρε το μάτι μου εσένα..... εκεί, πίσω από την κολώνα να κρατάς σημειώσεις για το επόμενο αριστούργημα σου!!!  ]

lucretia

Αυτος που κέρδισε το φλουρί, δεν έπρεπε να κεράσει και τα ποτά μετά, για το καλό του χρόνου?

:twisted:

tristana

Λουκρητία, τους κέρασε όλους η 'Εφη και ιδού... (σε παραπέμπω στα δύο τόπικ όπου είναι πασίδηλη η ολέθρια επιρροή του κατηραμένου ποτού σε δύο -κατά τα λοιπά- μιαχαρακορίτσια. (Αναστεναγμός και κούνημα κεφαλής με κατανόηση και βουβό πόνο)

elix

Παράθεση από: "joking"
Παράθεση από: "elix"Κι εγώ, ειλικρινά, πέρασα πολύ όμορφα χτες βράδυ.

ουπς!!!  καλά σε πήρε το μάτι μου εσένα..... εκεί, πίσω από την κολώνα να κρατάς σημειώσεις για το επόμενο αριστούργημα σου!!!  ]

Αχ βρε Τζοκ !!!!!!!!!!!!!!!

Είδες πουθενά να γράψω ότι ήμουν στην κοπή;
Εγώ απλά έγραψα πώς πέρασα εκείνο το βράδυ, παρασυρθείς εκ των γλαφυρών περιγραφών α33ών στροφών!!!

(εγώ ήμουν στις Ρωσσίδαι, στο υπερώον)

Εσύ όμως με είδες!  :oops:

Καλό σημάδι αυτό ούτως ή άλλως ή εσύ έχεις παραισθήσεις η εγώ είμαι πανταχού παρών

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

fmas

Παιδάκια κανένα ρεπορτάζ και για εμάς που γράφαμε??????

Enia

εγώ το καθήκον μου το έχω κάνει εκεί που έπρεπε  :P να πας να δεις στο σωστό σημείο πριν γκρινιάξεις  :P

fmas

Το είδα αδελφούλα και σε ευχαριστώ!!!!!!!!

324 Επισκέπτες, 1 Χρήστης